Bluetooth kulaklıklar zararlı deniyor doğru mu bundan endişe etmeli miyiz?
3 ay
Bluetooth kulaklıklar zararlı deniyor doğru mu bundan endişe etmeli miyiz?
Cevap
3Cevap
Merhabalar saygıdeğer hanımefendi öncelikle verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın ama sizde isterseniz sizin içinde gerçekten bir sakıncası yoksa iki medeni insan gibi saygı çerçevesinde tanışabilir miyiz?
Kablolu 2 tane Bluetooth aldım çöp
Nasıl yani açar mısın almayı düşünüyorumda
Kablo daha iyi jbl al
Bt kulaklıklarda beğenmediğin kısımlar neydi eksileri neler peki
Bazen ansızın gidiyor. Bir tane Philips aldım 1 ay sonra 1 tanesi birden sesi gitti. . Bir tane orjinal samsung buds aldım kullanışlı gelmedi kulaktan düşme ve. Şarj tatmin etmedi. Sonra jbl kablolu aldım orjinal 2 tane. Tanesi 1300 tl gayet memnunum genelde kulaklık kullanmam ama bazen müzik dinlemek için kalabalık ortamda iyi oluyor. Bence kablolu olan iyidir diğerleri illaki zamanla bataryası bozuluyor ya da yanıyor
İ phonelar var müg diyorlar onlsardsa 10 binden başlıyor
Öyle fiyatlar ucuz değil ama ne alırsan al hergün kullanırsan 1 sene sürmez şartları bozulur ben 2 tane aldım sonuç aynı
Ben kablolu kullaniyorum
Neden peki
Öyle alıştım 😅
Bluetooth kulaklık
Bt tercihim
Bluetooth kulaklık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birhayalinpeşinde02 selam 🫶 ben net Bluetooth’çuyum ya, kabloyla uğraşamıyorum hiç. Özellikle dışarıda, bisiklet sürerken ya da metroda inanılmaz rahat 🎧✨ Şarj olayını oturttuktan sonra konforu çok başka.
Birhayalinpeşinde02 “zararlı” konusu abartılıyor açıkçası. Bluetooth kulaklıklar düşük enerjili radyo frekansı kullanıyor ve mevcut bilimsel veriler günlük kullanımda ciddi bir risk göstermiyor. Zaten telefonla konuşurken maruz kaldığımız sinyal daha yüksek 📱
Birhayalinpeşinde02 çok uzun saatler kullanıyorsan ara vermek iyi olur, hem kulak sağlığı hem genel konfor için. Ben genelde evde uzun süre müzikte kabloluya geçiyorum denge olsun diye 💻🎶
bluetooth kulaklık bende baş ağrısı yapıyor bu yaydığı radyasyonla mı alakalı sizce
Radyasyonla bağlantı pek olası değil 🤧 Bluetooth’un yaydığı güç çok düşük.
Baş ağrısı daha çok kulak içi basınç, yüksek ses ya da silikon uymamasından olur 🎧 Ses seviyeni düşürüp farklı model dene derim.