Kablolu kulaklık
Bluetooth kulaklık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bluetooth kulaklık, Bluetooth kulaklıklar, kulaklıkların kablolarının olmaması sayesinde daha rahat bir kullanım sağlar. Kablo karışıklığından kurtulmanızı sağlar ve kulaklık kullanımınızı daha kolay ve özgür hale getirir. Bluetooth kulaklıklar, birden fazla cihaza eşzamanlı olarak bağlanabilir. Bu, örneğin telefonunuzda müzik dinlerken telefonunuza gelen bir çağrıyı cevaplayabilirsiniz. Bluetooth kulaklıklar, geleneksel kablolu kulaklıklara kıyasla daha iyi ses kalitesi sağlar. Kulaklıkların ses kalitesi, kulaklıkların frekans tepkisi, titreşim ve harmonik bozulma oranlarına bağlı olarak değişebilir.
Bluetooth'un avantajları var dezavantajı daha fazla. Şarj problemi var, şarj bitti mi müziksiz kalıyorsun bir süre. Günde 1 saatten fazla kullanacaksan sağlık problemini düşünmek lazım. Benzer kalitede kulaklıkları ele alırsak kablolu olanların ses kalitesi bluetooth olanlardan daha iyi. Ama masa başında sabit çalışmıyorsan bluetooth daha iyi.
Cevap
53Cevap
Bluetooth kulaklık derim çünkü kablolu kulaklığın bir süre sonra temassızlık yaşanmasından ötürü sıkıntılar yaşanmakta
Ben müzik dinlerken dans etmeyi seviyorum..
O yüzden Bluetooth tercih ediyorum. Ama dışarda yürüyüşte kablo tercihim.
Bluetooth kulaklık efsane bende 1 yıl oldu geçeli.
Kablolu iken her ay bir sürü para verirdim şimdi hem konforlu hem uzun ömürlü hemde ekonomik 😃
Bluetooth kulaklık şık pratik görünse de çok fazla zararı var. Kablolu kulaklık her daim tercihimdir.
Şarjı hiç bitmeyecek olsa bluetooth derdim ama maalesef. Bu sebeple kablolu ama iş yaparken eline ayağına dolanmaması için tabiki yinede bluetooth!
Bluetooth daha rahat ama kullandığın cihazın şarjı çabuk bitiyorsa kablolu olanları tercih etsen daha iyi olur
Bluetooth daha kibar hoş duruyor kaliteliyse ses de iyi geliyor
Bence bluetooth'la ama arada bir de kablolu olması lazım yani ne olur ne olmaz şarjı bitiyor falan
Kablolu candir Apple earpods alin hem ucuz hem airpods kalitesinde gjjbhk
BT de uzun kullanım sonrası ağrı oluyo onun dışında bi sıkıntısı yok
Kablolu ses kalitesi 🙏
Bt kullanım kolaylığı 🦍
Ben bluetohta alışamadım.. Hala kablolu takılıyorum..
İkisi de güzel ama bluetooth kulaklık daha rahat ve pratik.
Kablolu iletişim her zaman daha kalitelidir ve ucuzdur.
İşim gereği kablosuz daha iyi bana göre kişiye göre değişebilir.
Bluetooth kulaklık daha kullanışlı ama tabikii kaliteli olması gerekiyor
Bluetooth kulaklık şarjı çabuk bitiyor ayrıca telefonun da şarjını yiyor sevmiyorum
Çalışırken kablolu spor yaparken kablosuz kullanıyorum
Samsung galaxy buds 2 var. 1500 lira çok mükemmel sesi.
Kablolu kulaklık alacağım zaman en uçuşunu alıyorum, çünkü en pahalisini da alsam kablosu ya kopuyor ya da temassızlık yapıyor. 5 senedir Xiaominin Bluetooth kulaklığını kullanıyorum ve hiç bozulmadı. Ondan dolayi Bluetooth kulaklık.
Bluetooth kulaklıklar da artık ses kalitesi ve bas seviyesi olarak kabloluları yakalayacak seviyeye ulaştırlar. Öyleyse kabloya kimin ihtiyacı var ki!
Bluetooth kulakligim var ama geçen birden kesildi ve otobüste şarkım duyuldu seçim arabası gibi kaldım öyle o yüzden kablolu daha güvenilir gibi
acıkcası sarkı dinlerken vs bluetooth kullanıyorum bir seyler izlerken kablolu ister istemez kaydırma oluyor cünkü
Bluetooth tabiki ama ucuz kıytırık olanlardan değil
Bluetooth kulaklık hem daha estetik hemde daha rahat kullanım sağlıyor bence
Kaliteli bir Bluetooth kulaklık bence daha iyi kablo derdi yok.
Bluetooth kulaklık kesinlikle daha iyi kablolu kulaklık açması bi dert ayrıca çok çabuk bozuluyor
Ben kablosusuz kullanamıyorum gülünce kulağımdan düşüyor awk
Asko onun kulak dışıları var oyuncu kulaklığı gibi takınca düşmüyor tabi kafan küçük değilse benden kayıyor bazen ama çok sıkıntı değik
Pratik kullanımından dolayı bu arada kulak içi ise kz. com da kz sk 10 efsane
Kullanım açısından, kablo karışıklığı yok ses net..
Bluetooth kulaklık sanki kulaktan düşecek gibi oluyor o yüzden kablolu kulaklık daha rahatıma geliyo
Bulutut kulaklık rahatlık açısından kullanımı kolay ve güzel
Kablolu daha iyi bnce çünkü kablosuz çabuk bozuluyor tabi markaya göre defisir
blutoth kulaklık daha güzeldir, çünkü ses dışarıya gitmior
İkiside yanında olmalı bence şarjı biterse diye ama kablosuz tabi ki daha iyi
Valla ben kablocuyum. Kaybolma ihtimali düşük :D
Pek kullanmıyorum kulaklıkları.
Daha pratik Bluetooth
Kablosuz tabiki kablolu çok çabuk bozuluyor
Bluetooth'lu daha iyi
Kesinlikle bluetooth.
Ikiside var ama sanki kablolu daha iyi
Bluetooth kulaklık ama şarjı iyi giden
#Mirliva
Kablolu kulaklıklar daha sağlıklı
sene 2023 olmuş tabii ki bluetooth
iyi bir bluetooth kulaklık derim
Kablolu daha iyi diğerinde çok sorun yasiyorum
Bluetooth konfor sağlıyor.
kablolu kablolu
teknoloji her zaman iyidir
bluetooth
Bluetooth bence ama en iyisinden olmalı
her şey parana ve zevkine bağlı
sadece fakirler kablolu kulaklık kullanır
Bunu demeydin iyidi bee
Hadi yaa bu daha üzdü😔 Aramızda bikac kuruş toplayıp alalım sana bitanecik
Aa bak bu daha mantıklı jdjd
ikisininde ayrı zevki var bence
Bluetooth Kulaklık
Bluetooth
Bluetooth kulaklık tabi 😎
Kablolu daha hoş bence 😅
Bak şimdi bu güzel soru kablolu kulaklık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kablolu Kulaklık mı, Bluetooth Kulaklık mı?
Her iki kulaklık türü de kendi avantajlarına sahiptir, kablosuz Bluetooth kulaklıklar daha rahat ve pratik bir kullanım sağlarken, kablolular daha güvenli bir veri akışı sunarlar. Hangi kulaklık türünün seçileceği, kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.