En azından diğer çok olan taraf saklamıyor
Sosyal medyada takip ettikleri az olan karşı cins güvenilir mi?
En azından diğer çok olan taraf saklamıyor
Hakikaten korkulur , ne çıkıyorsa onlardan çıkıyor wusjdjsjsf
Ben bu takip meselesinin bir güvenilirlik değil zeka sorunu olduğunu düşünüyorum.
Örneğin; Adamın 40 küsür takipçisi var. 200'e yakın kişiyi takip ediyor. İstatistik, adamın mallığını haykırıyor. Takip ettiklerinin en az dörtte üçü kız. Yani adam kronik ve patolojik düzeyde @msalak... Bir de efendi erkek profili çiziyor. Görüşüne like atana bile teşekkür ediyor aptal aptal. Avatar pp'yle çıkmış gelmiş buraya. Benceleri chatgbt ye yazdırıyor, soruları çalıntı... Bir apartman dolusu insanı takip ediyor. Dörtte biri GT yapınca 45-50 takipçisi oluyor doğal olarak. Etkileşim açlığını gidermiş oluyor böylece. Sanki kimse anlamadı onun kim olduğunu... Yani demem o ki bu sitede yüzlerce kişiyi takip eden adamın bir çizgisi duruşu yoktur. Hayata dair bir ufku da yoktur. Hayır her şeyi bir tarafa bırak. Bir de çok sayıda kişiyi takip edince amaçlarının birebir iletişim kurmak olmadığını iddia ediyorlar ki delirmemek elde değil. Bire birde iletişim kurmak istemediğin bir insanı takip etmezsin. Yani bir insan yüzlerce kişinin sorusuna gidemez. Teknik olarak mümkün değil.
Ben sıfır takip olanın da bir bk olmadığını gördüm ama
Sıfır takip var takipçisi çoksa ya etkileşim kurmak istemiyordur insanlarla ya da insan seçiyordur. Bir bktur değildir bilemeyiz.
Çizgiden duruştan kastım şahsiyet, otorite ve mantalite. Yoksa ben üst düzey yönetici olup da evinde karısı çocuğu tarafından alaya alınan insan da gördüm.
Eğer hem takipçisi hem takip ettiği kişi sayısı 0 ise siteyi atıl olarak kullanıyordur.
Valla hiç öyle değiller , ciddiye almıyorlar sözde ama maşallah dm kutuları oho
Teşekkürler @Bi'Bot
Bence 1k takipçisi olanlar herkesle konuştuğu için daha güvenilmez. Takipçisi az olan insan kendini sergilemez, hava atmaz, ortamcı değildir, çoğunlukla sigara-alkol kullanmaz, sakindir. (Bence)
Değiller. 2 tane böyle olan biri girmişti hayatıma. Bana çok sadık gibilerdi fakat sonradan öğrendim ki defalarca aldatılmışım. Kısaca yapmak isteyen her şekilde yapıyor başka hesap açar başka telefon kullanır ya da gider direkt yüzyüze bi şeyler olur engelleyemiyorsun bu durumu
Cevap
50Cevap
Vala bence takipçi sayısı falan önemli değil ya kalbindeki takipçiler önemli 😂
sessiz ve derinden ilerliyorlar asdfa
Az ya da çok olması pek bir şey ifade etmez benim için. sayıdan çok gerçek kişiliğine bakarım ama oda zamanla belli olur.. tabi ki de her önüne geleni takip ediyorsa ya da uygunsuz içerikleri ediyorsa şüphe uyandırır
Niye takipçisi çok olanndan zarar gelmiyor mu? Önemli olan burada takipçi mi sizce? Bir kişinin takipçisi çoksa da tehlikelidir emin olun. Havalarından geçilmediğğ gibi birde bulınmas hint kumaşı gibi zannetmek ha birde böylelerinin peşinden koşmak hoşlarına gittiği için insanın onlar kızları kullan at olarak da kullansa hoşlarına gider bazı kızların. Ama takipçisi az olan erkeklerin bazıları sevgisini verse güzelce kabul etmezler. Bir video da görmüştüm. Videodaki kızlar diyor ki "Fakirin sevdiği olacağımıza, zenginin bacım oluruz" Demesi sizce neyi ifade ediyor bi düşünün. Troll diyenler boşuna troll demeyin bunu gerçek hayatta yapan insanlar var onların bu düşincelerime neler söyleyeceksiniz?
Gerçekten bazı kullanıcılar karakterini, yapısını ya da yaşam tarzını çok güzel anlatır. Bu yüzden eğer bir kadın karşı cinsi çok az takip ediyor, az mı adam oluyorsa, benim için doğru kişi o demektir. Ama bu konuda "kesin öyledir" demek de yanlış olur. Yani çok erkeği takip ediyor veya herkese mavi boncuk dağıtıyor anlamında değil. Az çok zaten o insan kendini belli eder.
Sosyal medyada takipçi sayısının güvenilirlik durumu ile doğrudan bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Bir kişinin sosyal medyada az takipçisi olması, o kişinin daha az sosyal veya daha az popüler olduğu anlamına gelebilir; ancak bu, karakteri veya güvenilirliği hakkında kesin bir bilgi vermez.
Takip listesine de karakterine de dikkat ederim mutlaka.. Rahat durmam ben takip ettiği herkesi ablukaya alırım.. Ben ona güvenilir ve sadâkatli yaklaşıyor olacağım.. Ondan da bu güvenilirliği ve sadâkati mutlaka isterim.. Az veya çok hiç farketmez benim için ideal sayısı sıfır her zaman 😏
Neden takip ya da takipçi bu kadar önemli sizin için ya da Neden bunu bir kısas olarak hayatınıza endeksleniyorsunuz sosyal medya olmadan önce ne vardı takip mi vardı yani hayatınıza kıstas aldığınız şeyler birazcık lütfen gerçek olsun yani gerçeği yansıtsın sanali değil Adı üzerinde takipçi sanal bitti
Güvenilmez, şöyle bir durum var takip listesine bakıyon kimse yok🙄ne günelilir adam diyon. Dm kutusu kız meslek gibi. Ekliyor konuşuyor bir müddet sıkılınca takipten çıkıyor. Bütün mesele bu😄
Evet tamda bu
Takip listeme bakan takip ettiği erkeklerle konuşuyor diye önyargılı oluyor. Gerçekte hepsiyle konuşmuyorum ( samimi olduğum birkaç kişi hariç) Takip listesi boş olup su altından saman yürütenden korkmak gerek😃
Birde kimseyle konuşmuyorum diyorlar ya tam şovmen dkfkfkd
Oscarlık. dhj
Bu dönemde hiçbirine güvenilmiyor.
Konuşmuyorum diyen konuşuyor. Az takip eden kişi arka planda harem kurmuş olabiliyor.
Yok abi, güvenmiyorum ben.
Gelip kanıtlayacak 😂
Valla öyle
Çok olanlar güvensiz değil miydi ne zaman değişti
İkiside var
Herkesi aynı olarak değerlendirmesek mi acaba 😂🤦♂️
Ben hiç kimseyi takip etmiyorum çünkü😂😂😂
Hande hanım mekanınıza geldik gördüğümüz muameleye bak😂😂
bence takipçisi az veya çok olması kriter değil, bir insanı tanımadan sadece sosyal medya hesabına bakarak nasıl birisi olduğunu bilemezsin
Telefon kullanmayı bilmeyen ve ne b0klar yediğine ağzımızı açık bırakan bir sürü insan var hepsi o değil yani
Hiç takip etmeyenden kork :D özellikle kızlarsoruyor erkekler zıplıyor sitesinde 😒
Özellikle buradakileri ciddiye almıyorum diyenlerden
Yaw he he, ciddiye almıyorlar :D
O yüzden ikidebir fak fuk fok
jdjdks o nedir :D
Kuru iftira 😐
Takip sıfır, mesajlar 17482918 :D
Aynen harem kurdum 😀
Gözler fırıldak gibi her şey beklenir bundan djvjvgs
Harem kurmuş 😅
2 dk da gomuldum 😀Kadinlar her zaman haklidir 🙏😅
Harem kursam sitenin en guzellerini hareme koymaz miydim? Burdan kurmadigimi anlayabilirsin 😀
Maşallah hahaha
Haremin çirkinlerden oluşuyor demek ki :D
Mesaj kutusunun dili olsada konuşsa dkfkkdsjfj
Ahgjkk cirkin seviyorum belki 😀
Tamam anladık haremin var 😅 yalanlama hiç
Ya siz bunu nerden biliyorsunuz modlar mesaj kutularini gorebiliyor mu? İfsa olduk goruyo musun sen 😮😀
Görüyoruz tabii :D
Tamam kizlar gulduk eglendik yeter, simdi haremimde son bir eksik var onu napalim 😅😀
Hahaaa ekran goruntusu bile alabilirim 😀tabi mrsajlari silmem lazim yarina yetisir artik 😛😀
Kimler eksik :D sitenin Harun abileri mi sjdja
Valla ben inanırım dkfksjs
Bu kiz her seyi ciddiye aliyor 😀
Bi onlar kaldi 😀😀
Ayarlarsın sen :D
Ben seni hep fake diye biliyorum cidden bak hala daha emin degilim 😅😀
Geçenlerde erkek idim, şimdi fake :D olur olur yeriz
Yalniz ben fake derken zaten erkek olup kiz hesabi acmis olmani kastediyorum 😀😅
Al işte ilk “Harun abi” kişisini buldun :D
Hshsgbb haremimde misin yani 😀😛Off gece gece ne haremi ya😀Siz zannediyosunuz ki mesajlar dolup tasiyor herkesle konusuyoruz 😀Ona bakarsan ben de sizin icin dudunuyorum hadi bajalim 😀
valla benim mesajlar kapalı :D
Ee takipcilerin ya da takip ettiklerinle konusuyorsundur 😅
aaa yok ben sürekli meşgulüm :D
Senin dilin fazla uzamış he sjdjansbd
Tek buldunuz tabi garibani 😪
Güvenemiyorum poh da çıkabilir dedikten sonra biliydim böyle olacaağnı deme ihtimali yüksek erkek tipi
Ne dedin ne dedin?
Bu duruma pek dikkat etmiyorum da herkeste takip edilmez be apla
Güvenirliğin takip ettiği kişi sayısıyla ne ilgisi var?
Aynen öyle. Takip listesiyle güvenin değil zekâ ve şahsiyetin bir ilişkisi var.
Akıllı insan en fazla 20-30 kişiyi takip eder bu platformda. Eğer belli bir çizgisi duruşu otoritesi varsa 20-30 bile çok.
Oltayı denize atayım sallayım ya tutarsa diyen aptallar ya da kitle ve kurban psikolojisinde yaşayıp herkesi babasının oğlu gibi görüp en gizli mahrem kalması gereken şahsi ve ailevi meseleler üzerine soru açıp akılsız insanlardan akıl almak isteyenler önüne geleni takip eder. Adam 500 kişiyi takip ediyorsun bunlardan en az 100 tanesi GT yapar. Yani açtığı soru ve benceleri 100 kişiye paylaşım anında bildirim olarak gider. Böylelikle etkileşim açlığını gidermiş oluyor. Öğrenilmiş çaresizlik başka bir şey değil.
Takildiginiz konulara bakın Allah aşkına 😄 Millet olarak bu yüzden ileri medeniyetler seviyesine çıkamıyoruz. 🫤 Eğitim eğitim eğitim şart.
Çok olan otomatikman talep görüyor zaten algısı oluşturuyor istila edilmiş bir dağa tırmanıp umut aramak gibi, az olan idealdir
Yok. ben sana şeytan tojumunu anlatiim burada.. 1 veya 0 takipçiliydi.. s.. tirip s.. tirip bırakıyodu
Benimki de 1 takipçili yoksa o da mı güvenilmez? Ama telefonu hep ortada saklamaz asla
Şifresi bile yok telefonda
@sorusormakkk555 ben öyle bi haldeyim ki, dokunabildiğim herkesin herşeyi yapma ihtimali war.. biri çıkıp bana "sen aslında gayri meşru çocuksun" dese, onu bile yadırgamiycam sanırım..
Az olsa bi dert çok olsa başka dert.. sosyal medya kullansa sıkıntı kullanmasa sıkıntı.. ahh nerde o eski MSN yılları
Sayıya değilde takipleştiği kişilere ve hangi sayfalarda takıldığına baksan daha mantıklı aslında 😄
Genelde aslında sayıyla değilde takip ettikletine bakarak anlaşılır bu kdjdjdj
Bence güvenilir. 1000 kişiyi takip etse ben direkt elerim
Cok olsada neden bu kadar kisiyi takip ediyor diyorlar
Esas çapkınlar hiçbirini takibe almaz ki hiçbiri birbirini bilemesin😁
Yani dmine bi bakmak lazım konuştuğu herkesle takipleşmiyor da olabilir
Takip sayısıyla falan hiç alakası yok bunun tamamen karakteriyle alakalı
Takip etmediği halde mesajlasmasi? Bunu asla bilemeyeceksin xjsjs
Yedek hesabı yoksa itibar edilir. Ama şu dönemde kimseden emin olamazsın %100
Çok olması güveenilmez yapmaz belki adam haber spor veya başka sayfaları takip ediyor olabilir
Benim de çok az. Öyle tercih ediyorum. Bi nane yediğim de yok.
Sevgilisi olduğu için az sen birde sevgilisinden ayrıldıktan sonra gör dayıları geçiyorlar.
Belli olmaz iyide çıkar köründe çıkar arkadaşlık kurmak iyi olabilir
Orası muallak. Peki siz kadınlar sosyal medya kullanmayan biri hakkında ne düşünürsünüz
Vay ake beyin bedava tayfa tarafından karaktersiz seçildim bir anda.
Hayır hiç güvenilmez. Fake hesapları vardır ve oralardan konuşuyordur.
15 tane takip ettiğim var resim koymuyorum yazı paylaşıyorum herkesi bir tutmayın
Valla ben özellikle bakarım oraya. Otu b. ku takip edenle muhatap olmam.
Başka hesabı da olabilir, başka hattı da vardır. Aldatacak olan aldatır.
Ne varsa o takipçi sayısı az olanlarda var. 😂 takipçi sayısıyla alakası yok bu işin
Çok kişiyle takipleşenler daha tehlikeli değilmiydi?
Hayır onlarda az değil ben düzgün sanıyordum onları değillermiş.
hiç kimse güven vermiyor hepsinden bi b*kluklar çıkabiliyor açıkcası
Keşke güvenilirlik takip edilen veya ettiklerinizle doğru orantılı olsaydı ne hoş olurdu değil mi
Ben öyleyim bunun fark ettirdiğini hiç düşünmüyorum. Ama olumludur
İnstagram kullanıyorum , öyle takipci makipcimde yok sadece aile ve yakından olanlar. Herkesin bi konumu var. Ben işverenim. Ben yerimi biliyorum. Karşımdakide bilecek. Benimle eşit değilsin.
evet mesela ben güvenin bana
Evet mesela benim takipçim 50 benim takip ettiğim de 60-70 falan jdhdhshdjjdj
Bebeğim @9bacakliorumcek
Takip ettikleri değil takipçileri az olsa ben güveniyorum
Sosyal medya kullanmayan güvenilirdir
Başka hesap
Sosyal medya ile olsaydı ohoo o
Hiçbirine güven olmaz onların 😒
aman yapan heryerde yapar
Bilmiyorum sosyal medyayla pek aram yok
çok takipçiye göre daha güvenilir bence
erkeklerin napacagini kestiremiyorum ben