Flörtün sosyal medya manyağı ise, bu durum sende güven eksikliği yaratır mı?

Flörtün sosyal medya manyağı ise, bu durum sende güven eksikliği yaratır mı?

Aşırı sosyal medya kullanımı genelde gözü dışarıda olan insanlar için geçerli bir durum her zaman fazlasının peşinde ve yetinmeyen milletin yediğine, içtiğine, gezdigine, beraber olduğu kişiye bakarak Kendi benliğinde yaptığı kıyaslamadır.
Cevap
19Cevap
Sarsmaz. Neticede reeldeki insanlarda sanalda takılmıyor mu yani.
Matrix mi diyosun 😃
Matrix olsa zaten insanlara ihtiyacın kalmaz ki. Hayalindeki dünyanı orada yaşarsın.
Anladım anladım ama herkes aşırı kullanmıyor ya, günde 2 saat reels izlemek kadar masum bir şey yok bence
😀
Bilmem, insan ilişkilerim zayıftır benim, genelde sanaldayım çünkü.🤔
Film ve oyun senin olay hocam o da masumane bir muhabbet. 😃 snapchatlerde, telegramlarda fink atmıyorsan mesele yok :d güvenebilirler sana. 😅
Genelde Discord, online oyunlarda falan takılıyorum. Filmde evde izlerim, sinemaya gitmem.😃
E tamam işte klasik gamer bunda anormal bir şey yok 😃 *bu soruda farklı üç kağıtlar çeviren hokkabazlara sallanmıştır. :d
Gireceğin 2.5 metrekare toprak için cambaz olmaya gerek var mı?
Kendi yağında kavrulmak gibisi yok.. Ve gerek yok, haklısın hocam.
Aynen öyle. Hayat kısa neticede bu işin öteki tarafı da var. Kim neyi götürmüş ki ölürken yanına yani.
Bir pamuk geliyo' galiba o tıkadıkları yok mu başka bi' ekstrası yok bu işin
Herkes boyle artik. Onemli olan bana tavri. Is ya da onemli bi durum yoksa, yanimda surekli hasir nesir olmasi sinir bozucu evet.
Tabii ki sarsarı özellikle internet üzerinden tanışıp ilişki yaşayanlar birbirini tam anlamıyla güvenmezsin acaba benden önce kaç kişiye verdi diye düşünür
Her şey ölçülü olmalı ölçüyü kaçırdığımız anda ortadw muhakkak bir sorun çıkıyor o yüzden aşırı bağımlı olmasını istemeseim tabi
Sosyal medyada çok fazla zaman geçiren birini istemem hayatımda. Ben uzak durmayı tercih ediyorsam aynı hassasiyeti de karşımdaki kişiden beklerim.
Hayır. Sadece bağımlı da olabilir. Hemen b. k atmamak lazım
Güveni sarsmaz, ama bir ilişki varsa ilişkiye zarar verir.
Cinsiyetle alakalı değil, her türlü insanı soğutur kendinden
Sosyal medyaya bakarsak zaten herkes kötü. O yüzden sarsabilir. Fazla kullanmamak gerek.
evet bir yandan yaratabilir ancak ona guvenim varsa ve kontrol ediyorsam veya hicbir belirti yoksa guvenim sarsilmaz benim yanimdada devam ederse bu durum evet güvenim sarsilir
beni rahatsız eder.
kendi hayatı onun Karışmam
Yok ya bağımlılık olabilir
Evet. Başlamadan biten ilişkiler arasına girer
Hayır Ama kötü kullanırsa tabiki de rahatsız eder
İlla ki biraz da olsa etkiler
Sevdiğim adamı bulursam Nokia 3310 alıcam
Evet kesinlikle
Nasıl kullandığına bağlı ama güvenimi zedeler
Hayır.
Rahatsız eder
Güvenmem