+1 yılHayatım boyunca telefon rehberime bile karşı cinsten sadece bir kez iş arkadaşım olan birini kaydettim o da herkese verirken bana da vermişti numarasını öylelikle oldu. İ a.. m bulunmaz bursa kumaşı 😂😂 Onun dışında kuzen kardeş şu bu onlar var. Erkek sinek girmeyen odadan farksız zaten rehber 😂 takip listesi bomboş olsun olmasın farketmez bana ya Her türlü silerim herkesi.
12 Yorumla- +1 yıl
Helalse senin de olsun 😂😂
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bilen bir insanım, bana bu tarz taleplerle gelmesi rahatsız eder beni, çünkü gereksiz yere karşı cinsi takip eden birisi değilim, böyle bir isteğin bana hakaret olduğunu düşünürüm, sevgiliden de böyle bir şey istemem, karşı cinsi takipten çıkar demem, en başta takip listesini inceleyip, irdeleyip öyle sevgili olurum, en başta dikkat ederim, kimi takip ediyor diye, sevgili olmuşsam da; güvendiğim için hayatımı almışımdır, kimse kimseden sonradan değişmesini talep etmemeli ya da ben bunu değiştiririm diye sevgili olmamalı. Sevgilim benden böyle bir şey isterse; sevgili olduktan sonra mı bu tarz beklentilerinin olduğunu fark ettin, birbirimizden böyle şeyler istemeyelim, sevgili değilken de ben bu kişileri takip ediyordum, şimdi niye çıkarayım, bana olan güvenini bunlarla mı ölçüyorsun derim. Evet sevgililer tavizler verir, fedakarliklar yapar karşılıklı bir şekilde lakin kimse kişiliğinden ödün vermemeli, bir kalıba girmemeli kimse için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkmam zaten yabancı kimse olmaz ha istediği insanla tanıştırır ya da tanitabilirim saklayacak birseyim olmaz zaten. Ama iste herkesi kabul edip bir iki kişide takılı kalmıştır çıkar diye kesin bir halt var benim goremedigim bir şey gördü diyip çıkarırım... bende böyle bir şey istemem
11 Yorumla
Çok önemli bir konu olmadıkça, belli bir kalıba sokulmaktan haz , almam, ne ben ne de sevgilim, birbirimize o güveni vermiş ve hissettirmışsek, çok takılmam. Kimsenin lafı ile, hareket etmem.
23 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben çıkarmam tabi ki de.. çünkü bana güvenmesi lazım ben zaten sorun varsa kendim çıkartırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ciktim biliyor musun jdjfjf hatta bu flörtüm dü yani daha yeniydik bana dedi seni takip edenleri cik hepsi erkekti djjfn bende cikardim daha sonra merak edersin devamini da anlatim 😂 bunla yollarimizi ayirdik sayfam gizliydi 80 90 kisi istek atmisti hepsini kabul ettim ztn sildim insanda o civardi hahaha pisman miyim? Şöyle söylim hemen sözünü tutugum icin evet cünkü karsidakini hemen degerli yapip istegini yerine getirdim peki ben neden yaptim, instagram pek umrmda degildi diye Şu an da dondurdum ztn kullanmiyorum o kadar takmiyorum ne düsünüyorsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ne düsünüyorsun yorum yapmadin 🥲
Cevap sahibi+1 yılHaha tsk ederim
- İnternet & Teknoloji konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası ben bunu sevdiğim kişiden istemem Çünkü onun da bir arkadaş çevresi var buna müdahil olmak bana doğru gelmiyor arkadaşım diyorsa arkadaşıdır Zaten ona güvenmiyorsam benim hayatımda kalbimde bir işi olmaz o yüzden ilişkiyi belli katı kurallar üzerine kurmam
10 Yorumla
+1 yılBenim zaten Instagramda falan karşı cinsi takip ettiğim yok. Tanımadığım kadınları neden takip edeyim? Tanıdıklarımda yakın arkadaş ve o da en fazla 1 tane. Zaten sadece işe gidip gelirken yol üstünde görürsem konuşuyorum o kadar. Abaza gibi 500 tane kız takip etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılÇıkmam. Sevgilimin bir zahmet bana güvenmesi ve saygı duyması gerekir. Zaten takip ettiğim kişilerden birisini hayatıma alacak olsaydım sevgilim konumunda o olmazdı. Tabii bunu anlayabilecek bir sevgili olması imkansıza yakın bir durum.
12 Yorumla- +1 yıl
İnsan ne zor bir canlı böyle. Her şey ayrı sorun.
+1 yılSadece sevgilim takipte kalır benim 😃 Ama ben sevgilime bu tarz bir mecburiyet kesinlikle getirmem, karşılıklı güvene dayalı olmamız en güzeli. İnsanın illaki takip ettiği birtakım karşı cins olacaktır, ben onları karşı cinsten saymam 😃
11 Yorumla
+1 yılAsla. Kendimden kimse için taviz vermem. Birinin kontrol etmesine gerek yok uygun olan ve uygun olmayan ayrımını kendim yapabilirim. Hayatıma müdahaleyi asla kabul etmem.
12 Yorumla- +1 yıl
👍
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, çıkarmam. Rahatsız edici bir durum varsa ancak o zaman karşı cinsi takipten çıkarım. Hepsini neden takipten çıkayım ki? Sanki kendisi takip etmiyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır, stratejime göre beni cepte görüp kendini rakipsiz sanmamalı. Eskiden olsa yapardım. Şimdi yapmam.
- +1 yıl
Ben aslında o kişileri erkek arkadaşımla tanıştırırım.
Şimdide sosyal ağlarda tanımadığım insanları takip etmem. Evli olan insan içinde önce karşılıklı güven. Yani sosyal medya olsa ne olur olmasa ne olur :)
11 YorumlaSevgilimin böyle bir söz hakkı olamaz, ben kendimi bildikten sonra ne haddine onun benim özgür irademe müdahale etmesi. Eşim olursa bir ayrıcalık tanırım tabi orası ayrı.
11 Yorumla- +1 yıl
Eş başka
Çıkarım ben yaa zaten 2-3 kişi var Instagram hesabimda
Onlarda kendi yollarını bulsun napiyim😂
Bu arada ciddi düşünürsem takipten çıkartırım yoksa yıllardır tanıdığım insanları neden çıkarayım.20 Yorumla
+1 yılÇıkarım tabii erimin beyimin haşmetlümün istediği her şeyi yaparım.
31 Yorumla
+1 yılHemen çıkartırım. İkinciye bile dedirtmem amma velakin o da çıkaracak karşı cinsi ne demişler hayat müşterek efenim sgsfd
11 Yorumla
+1 yılYok daha neler kfjfj Neden niye çıkayım ki? Bu Onun özüvensiz olduğunu gösterir. Kıskançlığın aşırısı beni soğutur, kaçırır:d
11 Yorumla
+1 yılAilem dışında kimseyi takip etmediğim için sorun yok.
21 Yorumla
+1 yılNet çıkarım hayatımın aşkı varsa ortada o ne diyorsa yaparım sıkıntı yok :)
24 Yorumla- +1 yıl
Bu benim kocaman evimin direği, kalbimin sahibi, canımın içi kocam bul beniiiii🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Helal olsun erkeklere ya yorumlarını okudum hepsinin hepsi içinde okey umarım oyle olurlar sjsjs sonra iş değişiyor bir anda U dönüşüyor yapıyor hepsi sjsjs
+1 yılÇıkarım tabii karısılıgında oda kızları çıkaracak
21 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. çıkmak yerine hesabı kapatırım istediği olsun koçişimin yaaa
lakxocjcjdosksoloozskx11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılHayır çıkmadım, çıkmam da! Ben hal ve hareketlerimi kontrol edebilen biriyim.
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam kızma 😔
- +1 yıl
😄
İnternet & Teknoloji konusunda 336 cevap paylaştı. Sırf bu sebepten dolayı ilişkimi bitirdim. En sevmediğim şey, "Seni seviyorum" deyip sosyal medya zımbırtısından vazgeçemeyen insandır. Demek ki sosyal medyadaki bilmem ne tür kızları daha çok seviyorsun dedim ve en güzel dualarla uğurladım.
10 YorumlaDeğer vermediğim kişi ya da kişilerde takipten çıkarım
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda zaten tanıdık erkekleri takip ediyorum. Diğer türlüsü dikkatimi çekmez
11 Yorumla Çıkamam muhtemelen iş yerindeki arkadaşlara ayıp olur ya. O ne öyle kezban gibi.
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkarım benim için önemli değil de onunda çıkması lazım karışıklı olur böyle şeyler.
11 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Hayır. Ben zaten ne yapmam gerektiğini bilirim, birinin demesine gerek yok
11 Yorumla
+1 yılBu kadar özgüvensiz istekleri olan biri sevgilim olamaz🥳
14 Yorumla- +1 yıl
Tabiki. Kendine güveni olmayan biri kendinden başka herkesi potansiyel tehdit olarak görür. Tabiki askıntı birileri varsa takip listesinde onları çıkar desin okey ama tüm karşı cinsi çıkar demek çok saçma ve kabul edilebilir değil. Bunu diyen ilerde sen evde otur ben sana bakarım toplu taşımaya da binme ben seni götürürüm falan der yani
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
+1 yılSevgilim slak herhalde. Ergen miyiz? çıkmam, sinirlendirmesin beni. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yılmaz'ı MSN'den sileceksin
- +1 yıl
msn mi kaldı dedeler var orada 🙄🙄
+1 yılTakipten çıkarsam ne olacak? Samimi isem numarası vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle
1 dakika bile düşünmem. Kaldı ki Bn kendisine bunu en başta teklif ettim
31 Yorumla- +1 yıl
Evet efenim 😍 rahatsız olduğum bir durum olduğunda bunu dile getiriyorum zaten bitanem.. 🥰
İlişkim yok olacağını da düşünmüyorum bu yaştan sonra, ama diyelim ki oldu zaten pek karşı cins takip eden biri değilim ki takipleşsem bile kimseye o gözle de bakmam ilişkim olduğunda yani o yüzden bana bu tarz sözlerle gelinmesin ben ne yapacağımı bilirim ve birinin sözleriyle hareket etmem.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe ve güvenini sarsacak bir durum olmayacak kadar o güveni vereceğim için böyle bir şeye karşılıklı gerek kalmayacaktır ve şuana kadar da çok şükür 🙏 hiç birsekilde karşılıklı olarak kimse kimsenin özeline ya da sosyal medyasına müdahale edilmesi gibi bir durum yaşadığım bir ilişkim olmadı bir ilişkide herşeyin başı karşılıklı saygı ve güvenden geçiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet çıkarırım. Bana güvenmiyormusun gibi şeylere girmesin kimse. Güvense bile sevdiğinden başka karşı cinsle samimiyet kurulmaz. Kardeşi, anneyi filan saymıyorum.
10 YorumlaSebep? 😀 ayrıca istediğini yaptırabileceğini düşünüyorsa bir tır dorsesi yürek yemiş olması lazım şdifdifş dişlerim seni hanım. Otur aşa ve benimle adam gibi ilişkimizi yaşa
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok. Sanalı terkederim. Sanalı terk etmesini isterim. Kuzenlerime bile seviyeliyim. Dişi sinekle işi olmasın eril sinekle bile işim olmaz zaten
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılBen yorulmayayım diye benim yerime düşünen koca yürekli sevgilime sevgilerimi iletirim..
11 Yorumla
+1 yılkarşı cinsimden rahatsız olacağı kimse yok Instagram listemde ki hepsi akrabam komşum kuzenlerim vs
10 YorumlaBen beyciysem sevgilim hanımcı olur o yüzden çıkarım
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılHayır çıkmam ben art niyetle kimseyi takip etmiyorum en azından..
10 Yorumla
+1 yılCikarim, takipten cikmayacagim kisilerle zaten tanistiririm.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 506 cevap paylaştı.
u +1 yılBana sebep sunmali öyle arkadaşlarımı o istedi diye takipten çıkmam...
10 Yorumla Bu talebi bana sadece eşim ya da eşim olabilecek biri söyleyebilir.
10 YorumlaHayır, bu benim bileceğim bir iş sevgili ya da başkasının değil.
10 Yorumla
+1 yılEvet çıkarım ama kardeşim dediğim insanlar olduğu için böyle bir şeye gerek duyulmadı..
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. O söylesin aynı ortamda bile bulunmam ama işte değecek birisi olması lazım ki yapalım
10 Yorumla
+1 yılEvet. Bunu kabul etmemek normal. Bende kızları takipten çıkmasını isterim. Olması gereken bu bence.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki o öyle istiyorsa karşı cinsin cinsini cibilliyetini😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılKan bağım olmayan herkesi çıkarırım hiç sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinse dair bir takibim olmadığı için bu konuda sorun yaşamazdım 😂
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona feda olsun çıkarım tabi 😄
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkmam.. Kendine gelsin.. Alt tarafı hesabı dondurup giderim, yeter ki aşkım istesin..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çıkmam ondanda çıkmasını istemem arkadaşlarımız olabilir karşılıklı güven varsa bunlar gereksiz detaylar
10 YorumlaBana iyiliği dokunan, abi dediğim insanları çıkmam. Ki benim karşı cins çok tanıdığım veya arkadaşım yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok fazla karşı cins takip etmiyorum zaten sevgilim istese o az olan kısmı da çıkarırım
10 Yorumla
+1 yılOf tabi dünyayı bile yakarım sjsjjs
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahxvs
Çık dedi çıkmadım bu yüzden ayrıldı bnden
12 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilim ne derse o 🤞🤞
11 Yorumla
+1 yılVereyim şifreyi kendisi çıkarsın 😄
11 Yorumla
+1 yılGüzel kızları takipten çıkarsak taş oluruz
21 Yorumla
+1 yılArkadaşımsa kendisi görüşür tanişir arkadaş olur ama arkadaşım degilse hiç bir alakam yoksa çıkarırım
10 Yorumla
+1 yılHayır çıkmam arkadaşlarım olabilir
11 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım