İnternet & Teknoloji İnstadan takip isteğini kabul edince neden mesaj atma gereği duyuluyor? Lvny_ Takip Et Xper 7 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayır bakıyorum profile iyi diyorum bu kişiden zarar gelmez herhalde diyorum kabul ediyorum adam direkt yazmaya başlıyor. 😏😏😏 Güncellemeler+1 yıl Güncel İnstadan takip isteğini kabul edince neden mesaj atma gereği duyuluyor? Cevapla Mesaj Soruları Profil Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. sapıklardır. 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. E zaten erkekler böyledir. Bi ilişki kuramayacağı kadınla arkadaşlık yapmaz. 1 5 Yorumla Lvny_ +1 yıl Çok az da olsa denk geliyor adamla aylardır takipleşiyoruz bir kere bile yazmıyor aynı şehirde olmamıza rağmen Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Benim de var ancak his diyelim. Yorumla Lvny_ +1 yıl Tamam ama o nasıl olur takipleşirsin gönderilerine bakarsın zamanla sohbet açacağın bir şey olur yazarsın tepeden inme şekilde yazıldığı zaman bizim de hoşumuza gitmiyor Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Karakter meselesi. Ama genel olarak ilk yorumda dediğim gibi oluyor Yorumla Lvny_ +1 yıl Bilmiyorum olabilir Yorumla
Erkan473447 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hayat böyle kabul ettiyse cvp verir düşüncesi oluyor demek. ki 😅 1 25 Yorumla Lvny_ +1 yıl Harbi ya 😅 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Ceylanin peşine takılan avcı misali 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Sende çıkıyor musun peki avlanmaya 😂😂 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Oluyor bazen yalan değil 🤣😅 Yorumla Lvny_ +1 yıl İyi en azından dürüstsün 😂 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Yani bizde yalan yok diyorum Hım av düştü 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Ava giderken avlanmayın da 😂😂 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Yok be profesyonel olduk artık 😅😅 Yorumla Lvny_ +1 yıl Maşallah maşallah 😅😅 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Senin yüzünden kendimi ele vericem 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Ahahah ben naptım şimdi 😂😂 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Anlattirdin bana avlar kaçacak 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Kim senin instanı bulacak bir şey olmaz 😂😂 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Sadece instagram olduğunu kim söyledi 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Burada zaten herkes av peşinde kadınlar da erkekler de bir şey olmaz 😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Hadi izin verdim gizlenebilirsin 😅😅 Yorumla Erkan473447 +1 yıl İş işten geçti artık Yorumla Erkan473447 +1 yıl 😅😅 Yorumla Lvny_ +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Bitirdin beni be 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl https://youtu.be/fdlhRKcBeGs?si=YHQM4gztJY6f0B0KBenden sana gelsin 🤣🤣 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Nerden aklına geldi bu şimdi 🤣😅😅 Yorumla Lvny_ +1 yıl Benim gelir 😅😅 Yorumla Erkan473447 +1 yıl Sende fenasın he 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Haydaa fena olduk iyi mi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şansını deniyor işte avcı av arayışında 1 1 Yorumla Lvny_ +1 yıl Anlasın diye karşılık vermeyince de trip atıyorlar 😂😂 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ahahahha aynısı 1 1 Yorumla Lvny_ +1 yıl Ne çektik bee hesabımı büyütmek istiyorum bunların yüzünden büyümüyorr😅 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Tanışmak kaynaşmak sevişmek için. 0 0 Yorumla
ömerpstl_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ver bakalım instana 0 6 Yorumla Lvny_ +1 yıl Sen ver paşam 😅 Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Buraya yazamam Yorumla Lvny_ +1 yıl Haa sen buraya yazamazsın ben yazayım yani erkekler kadınlardan daha korkak oldu 😂 Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Korkaklık değil herkese açık yere yazmak istemiyorum sadece Yorumla Lvny_ +1 yıl Arkadaşım iyi misin benden niye istiyorsun o zaman 🤦🏻♀️ Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Buraya yaz demedim zaten sen iyimisin asıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sapıklardır.
E zaten erkekler böyledir. Bi ilişki kuramayacağı kadınla arkadaşlık yapmaz.
Çok az da olsa denk geliyor adamla aylardır takipleşiyoruz bir kere bile yazmıyor aynı şehirde olmamıza rağmen
Benim de var ancak his diyelim.
Tamam ama o nasıl olur takipleşirsin gönderilerine bakarsın zamanla sohbet açacağın bir şey olur yazarsın tepeden inme şekilde yazıldığı zaman bizim de hoşumuza gitmiyor
Karakter meselesi. Ama genel olarak ilk yorumda dediğim gibi oluyor
Bilmiyorum olabilir
Hayat böyle kabul ettiyse cvp verir düşüncesi oluyor demek. ki 😅
Harbi ya 😅
Ceylanin peşine takılan avcı misali 😂😂
Sende çıkıyor musun peki avlanmaya 😂😂
Oluyor bazen yalan değil 🤣😅
İyi en azından dürüstsün 😂
Yani bizde yalan yok diyorum Hım av düştü 😂😂
Ava giderken avlanmayın da 😂😂
Yok be profesyonel olduk artık 😅😅
Maşallah maşallah 😅😅
Senin yüzünden kendimi ele vericem 😂😂
Ahahah ben naptım şimdi 😂😂
Anlattirdin bana avlar kaçacak 😂😂
Kim senin instanı bulacak bir şey olmaz 😂😂
Sadece instagram olduğunu kim söyledi 😂😂
Burada zaten herkes av peşinde kadınlar da erkekler de bir şey olmaz 😂
Hadi izin verdim gizlenebilirsin 😅😅
İş işten geçti artık
😅😅
🤣🤣
Bitirdin beni be 😂😂
https://youtu.be/fdlhRKcBeGs?si=YHQM4gztJY6f0B0K
Benden sana gelsin 🤣🤣
Nerden aklına geldi bu şimdi 🤣😅😅
Benim gelir 😅😅
Sende fenasın he 😂😂
Haydaa fena olduk iyi mi 😂😂
Şansını deniyor işte avcı av arayışında
Anlasın diye karşılık vermeyince de trip atıyorlar 😂😂
Ahahahha aynısı
Ne çektik bee hesabımı büyütmek istiyorum bunların yüzünden büyümüyorr😅
Tanışmak kaynaşmak sevişmek için.
Ver bakalım instana
Sen ver paşam 😅
Buraya yazamam
Haa sen buraya yazamazsın ben yazayım yani erkekler kadınlardan daha korkak oldu 😂
Korkaklık değil herkese açık yere yazmak istemiyorum sadece
Arkadaşım iyi misin benden niye istiyorsun o zaman 🤦🏻♀️
Buraya yaz demedim zaten sen iyimisin asıl