Merhaba, şimdi ben grafik tasarım okumaya başladım da bu programları ( Adobe illiatrator , Photoshop , affer affect, im desin) nereden bulacağım hepsi paralı bana dendi ki hocalar verir bilmiyorlar indir diyor diyor ama paralı PC tamircilerine sor olur dediler onlarda yok nereden bulabilirim crckli? Bilgisi olan
NOT: satın al demeyin para olsa sormazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gel ben sana vereyim hepsi bende var. Sürekli kullandığım programlar
Gerçekten mi atabilir misin? Allah razı olsun yaparsan ihtiyacım var gerçekten bulamadım
evet atarım yani bende kullanıyorum onları
Tamam olur zahmet olmazsa 🙏🤲🏻 Atayım mı mail mi?
Sürümü fark eder mi? Senin için Güncel değiller 2019-2020
Fark etmez 24-23 olması gerekli değil zaten
mail verirsen ata maya başlarım hemen
bir gizli üye site attı hepsini indirdim oradan sağ olsun sana da yine de teşekkür ederim
Önemli değil
Ya ben progları indirdim çalıştı ama hata veriyor açmıyor yeniden yüklemem lazım acaba sen yeniden atmayı düşünür müsün saygısızlık olmazsa?
Ne hatası veriyor programlar
can’t continue. The common extensibility platform (cep) Suite couldn’t be olasan. You may need to reinstall.
tamam temp hatası bu, biraz uğraştırır. bakabilirsin google den
yeniden yüklemek bir şey değiştirmez, yine aynı hatayı alırsın.
yeniden yüklemeyi denedim zaten evet olmuyor bakayım googledan inşallah düzelir.
hatayı araştır nasıl düzeleceğini, çünkü yüklenen dosyalardan kaynaklı bi durum bu
Evet onu da araştırdım kurarken zaten siteden yeniden indirdim bende sorun yok dosyalar hatalı yeni yerden yüklemek lazım
uzaktan bağlanarak bakabilirim istersen
Biraz araştırırsan bulursun hepimiz ücretsiz kullanıyoruz zaten
Ulamadım ki varsa başka önerin alırım her şeyi denedim benim bulduklarım bunlar en son buraya yazdım işte bulmaya çalışıyorum bizim sınıftakiler para ile kullanıyor öğrenci indirimi oluyor ya
Yaz bana yarın bakarım PC ye geçince
Bi gizli üye sayfa attı ona bakıyorum var hepsi orada o yardım etti sağ olsun oradan indirirsem gerek kalmaz zahmet olmasın yinede size de teşekkürler
Tamam o zaman. Sayfaları kaydet linkler kaldırılabilir. Başarılar
Fullprigramindir. com sağlam sitedir yapamazsan uzak yardım ile yaptırın
Evet baktım hepsinde var teşekkür ederim gerçekten 🙏🤲🏻 Allah razı olsun
rica ederim yapayım dicem güvenen olmuyor haklı sebepelerle o yüzden teklif etmedim :)
Haklısın bu konuda bile çok yardımcı yoldun o kadar çok yardımcı oldun ki ne kadar büyük sevaba girdiğini anlatamam kurmayı biliyorum 🙏😊çok çok sağ ol
Crackledikten sonra güvenlik duvarından engellemeyi unutma Adobe ile bağlantı olursa crack işlemez tekrar
Crackledim oldu nasıl yapacağım onu güvenlik duvarında engelle yok ki bende
Kullandığın antivirus veya windows firewallden programı bulup gelen giden bağlantıyı iptal etmen lazımm
Evet tikle işaretlenmiş çıkardım teşekkür ederim yine yeniden ne iyi insanmışsın ya teşekkür ederim gerçekten işin gücün rast gelsin çok teşekkür ederim 🙏🤲🏻👏🏻😊
Sevgiler 🌺
google'a photoshop crack full indir gibi yazarsan crack versiyonlarını bulabilirsin
Baktım hepsine tek tek çıkmıyor linkler sayfalar kapanmış Illustrator var o da kaydederken Illustrator dosyası kaydetmiyor ya PDF ya JPEG vs kaydedeceksin
Parasızların çoğunda virüs var
İyi de böylede hiç kullanamayacağım
PC marka model ne
Lenova modelini bilmşyorum eski PC ama 16 GB RAM var intel 7