Eğitim & Kariyer Yazılım aof bulamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yazılım okuyacağım ama 2 yıllık aof yazılım taban puanlarını bulamıyorum allah için yardim edin lütfen ya Güncellemeler+1 yıl Kimse yok muuu7 Yazılım aof bulamıyorum? Cevapla Yazılım Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Web tasarımı ve kodlama bölümünden bahsediyor olabilir misiniz? 0 0 Yorumla
xerdi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yazılımda aof olduğunu bilmiyordum bende okuyorum şu an 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Var ama simdi bulamıyorum nedense. sen Yazılım mi okuyorsun Yorumla xerdi +1 yıl Evet son sınıf Yorumla Soran +1 yıl Uni bitince ne mesleği yapmayı düşünüyorsun peki Yorumla xerdi +1 yıl Meslek derken tabiki yazılımdan devam edicem inş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl AÖF için Barajı geçmeniz yeterli baraj kaldırıldığına göre direkt YKS sınavına girmiş olmanız yeterli olacaktır kayıt için. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amcacigim ben ne diyorum sen ne diyorsun soruyu dikkatli oku lutfeb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Web tasarımı ve kodlama bölümünden bahsediyor olabilir misiniz?
Yazılımda aof olduğunu bilmiyordum bende okuyorum şu an
Var ama simdi bulamıyorum nedense. sen Yazılım mi okuyorsun
Evet son sınıf
Uni bitince ne mesleği yapmayı düşünüyorsun peki
Meslek derken tabiki yazılımdan devam edicem inş
AÖF için Barajı geçmeniz yeterli baraj kaldırıldığına göre direkt YKS sınavına girmiş olmanız yeterli olacaktır kayıt için.
Amcacigim ben ne diyorum sen ne diyorsun soruyu dikkatli oku lutfeb