Dm kapalı mantıklı
Dm açık engelleyerek mantıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu sitede dm kutuları kapalı olması kimseyi çok ahlaklı yapmıyor netice olarak neler görüyoruz sırf mesaj kutusu kapalı diye birbirlerini takip edip geri çıkıyor kimisi yine mesajlaşma oluyor çoğu kişi ile şimdi bu etik mi neresi normal bunun? hakkıyla kapatanları bilemem tabii ki
ben mesela 5 senedir mesaj kutum açık kapatmayı da düşünmüyorum iyi ki de kapatmamışım kimin ne olduğunu görüyor insan ve öyle kolay engelliyorum ki bir de işte sırf bu yüzden engel listem takipçi listem kadar kalabalık eğer o sapkınların gerçek yüzlerini görüp engellemeseydim belki de bilmeden soru ve görüşlerde muhatap olucaktım kimbilir
Aynı noktaya geldim ben de. Soruya gelmeyip direk özele yazanı engelliyorum
Açık kullanmak daha mantıklıdır çünkü görüşlerini beğenen sana sadece sohbetiyle bile iyi gelebilecek bir insana denk gelmek böyle durumlarda çok işlevsel, kapalı olması da bir seçenek tabii ki ama bazen insan kapalı kutular ardındakileri merak ediyor, kaçırmamak gerek :))))
Teşekkür ederim
Cevap
21Cevap
Ben kız olsam kesin kapatırdım 😂
Oradakileri size eft yapsak başarı puanın 1000 olurdu😅
Sen arada spoiler ver 😂
selam yazanı engelliyorum 😄
Kapalı kullanmak özellikle pembe hesapta, mavi hesap olunca da gay travesti olanlar yazıyor
Hangisi daha kötü bilemedim 😅
Bizimkisi daha kötü hele pembeli gay 😂
🤣🤣
O gün bugündür psikolojik bunalım yaşıyorum 😂
Neden kapatayım, bir sakıncasını görmedim. İşime gelenle konuşurum, gelmeyene güle güle derim
Edepsizleşenin icabına bakıyorum benim için sıkıntı yok. Kafama göre bazen kapalı bazen açık olur.
Kapalı daha mantıklı bence. İşin yok bide engelleyip dur
dm kapalı kullanıyorum yıllardır. başta açıktı. bıktırdılar.
Engeli insan sadece kendine atar karsindakine degil
Kapalı kullanıyorum zaman kaybı olmasın diye.
Formül nedir bilmem sadece sabır diliyorum 😂
Kadın olmak da zor 😒 bizim o derdimiz yok açık ama Kapalı gibi
Bizim için sorun yokta sizlere büyük bir sıkıntı dm açıklığı
Kapalı olması mantıklı tabiki.. Kimseyle uğraşamam.. Böyle kafam çok rahat.. 😅
Ya isteyen yazsın. Rahatsız olursam engellerim.
Rahatsız edici kişileri engelleyip sayfayı temizlemek
kadınlar kapalı tutmalı benim açık, küfür edip engelleyen erkekleri tespit ediyorum (kızlarda yapıyo bazen) onların başka hesaptan ifadesini alıcam.
Erkek olmanın en büyük avantajı, kimsenin cinsiyetinden dolayı mesaj atmayacağını bilmendir. Haliyle kapatmak için bir neden göremiyorum
Tamam şimdi kadın olarak cevap ver 😄
Engelliyorum yazanı 😄kökden çözüm
Mıntıka temizliği 🤣
Bizimkiler kapalı açıktan gelen serseriler bitmiyor kaldı ki DM açık kalsın 😂
Yaa sorma 🤦♀️
Aynen hayatım.. 😅
Çoğu erkek dürüst olursa bi kız için kapalı tutmanın baya mantıklı olacağını düşünür. Bu şey gibidir hey önüne gelen abaza ordusu buyurun demek
Kapalı tutmak daha manduklu
Amacım burada birileriyle iletişim kurmak değil, bu sebeple açık tutmanın da anlamı yok diye düşünüyorum
Açık genelde.
Engellemek daha mantıklı
Kızlar için kapalı olmalı
Engellemek daha mantıklı
Aklı basında kişi durup dururken yazmaz zaten
Soruya gelmeyip özelden yazanları engelliyorum zaten.
İyi yapıyorsun gız
Bana kalırsa 2. Seçenek mantıklı
Bence de
Benim kapalı gafam raad
Engelleyerek
kapalı tutmak
Kişisel tercih
Kapalı
kafana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?