Gencler bilmedigimden soruyorum bileninşz varsa söyleyebilir mi OPPO Reno 4 Lite benim telefon markam diğer ikisinide internette aratınca benim telefon markam çıkıyor yine yani aynı ama direkt ismi gibi cikmadigi icin cok kıllatı beni normal mi bu
Google sorunu ekstradan tekrar oturum açtığın zaman bir sitede ya da google hesabına girmeye çalıştığın da bile çıkıyor yani kendi telefonun olsa bile ve ayrı bir telefondan yapılsa farklı bir bölümde gözükürdü yani aşağısında ayrı ayrı farkettiyseniz birleşik oturum var üst üste bunun anlamı kendi telefonunuz dan yapıldığını gösteriyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki sadece son 28 gün için gibi bişey yazıyor mesela beniö gmailim birimde kayıtlı arada bir girip baktığını farzedelim onun şeylerini görebilir miyiz
Evet senin hesabın başkasında diyelim o kişide bir oturum açtığı zaman yine çıkar ama aynı telefon çıkmaz eğer başkasında kayıtlı olduğu kişinin telefon markası aynı değilse
Gözükür oturum açması yeterlidir gözükmesi için kendisi çıksa dahi ya da emin olmamakla beraber altında oturum sonlandırıldı yazar ama yinede güvenlik için şifre yenilemenzi isteyebilir