Enayi miyim ben?

Neden verdiğim değerin karşılığını alamıyorum ki aşk acısıymıs falan fistan umrumda değil bir kişiye verdiğim değerin zerre karşılığını alamıyorum. yemiyorum yediriyorum, param olmasa bile bir yerden toplayıp başkaları için uğraşıyorum en basit bir örnek vericek olursam doğum günleri doğum günü olan kişiden daha çok heyecanlı oluyorum bir sürü balonlar pastlara falan fistan uğraşıyorum sonuç, sırf ben onlara yaptım diye onlarda yapmak zorundaymış gibi hissettiği için yapıyorlar en küçüğünden bir hediyeyi bile layık göremiyorlar hediye diye bahsettiğim şeyler kağıda iyi ki doğdun yazıp verse bana dünyaları vermiş olursunuz maddi değeri olan şeyleri sevmem manevi değeri ön planda her zaman bazen kendimi bu olaylar yüzünden çok enayi gibi hissediyorum sadece yalnız kalmamak için kullanılan bir kişi miyim? sürekli hiçbir başarım yokmuş gibi çok canım gibi davranıyorlar ortaya bir fikir sunduğumda hemen tam tersini sunuyorlar cok iyi bildiğim konuyu bile sırf üste çıkmak için söyledikleri yalanlarla beni kötülüyorlar ben gerçekten yoruldum ama bir şeyde diyemiyorum sadece daha az değeri nasıl verebilirim onu düşünüyorum bir gün kafayı yiyeceğim. özür dilerim anlatacak ve beni dinleyecek gerçekten kimse yok buraya döktüm içimi yoksa patlıyacaktım.
Enayi miyim ben?