2 yıldır konuştuğum biri var aynı şehirdeyiz ama hiç bulunmadıkça teklif etmedi. Başta çok üstüme düştü sonra geri çekildi. Ben üstüne düştüm. Sevgiye çok açım çünkü... Psikolojik olarak çok bunaliyimdayim. Dün de böyle yazdım. Zaten saatlerce cevap vermiyor sadece seksting isterse yazıyor hemen. Ben takılı kaldım ama ona. Bu da son mesajlar. Daha cevap vermedim. Umursamadı da. Nasıl unuturum bu adamı takıntı yaptım.
üzgünüm ama o adamı bırakman lazım, hem mental olarak toparlanman için hem de seni gerçekten seven birini bulmak için.
seni sevdiğini söylüyor olabilir, hatta belki gerçekten hoşlanıyordur senden ama bu tarz şeyler yazdıkça karşı tarafa da büyük bi psikolojik yük bindiriyorsun. onun senden uzaklaşması işten bile değil. dediğin tarzda seksting vs konuşmak muhtemelen onun şu anda konfor alanı, senin duyguların hakkında konuştukların muhtemelen onun için de epey ağır geliyor.
sende ya da karşı tarafta suç aramak gibi bir niyetim yok ama psikolojik olarak toparlanmak için kendine biraz zaman tanımanı tavsiye ederim. herhangi bir ilişki adına daha sağlıklı kararlar verip daha az acı veren hisler beslenemi sağlar. 🫂🫂
Ah canım ya, anladığım kadarıyla gerçekten zor bir süreçtesin. İçindeki sevgi açlığını ve takılıp kalma hissini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama unutma, hak ettiğin şey *sevildiğini hissetmek*, mutsuz olmak ya da görmezden gelinmek değil.
Bu kişi, duygularını ve senin kıymetini anlamıyor olabilir ama bu, senin değersiz olduğun anlamına ASLA gelmez. Kendinle ilgilen, güzel şeyler yap, arkadaşlarınla vakit geçir ve hobilerine sarıl. Onun eksik bıraktığı boşluğa, kendi sevgini koy. Zamanla bu karanlık düşüncelerden uzaklaşacaksın. ❤️ Sana kocaman bir sarılma gönderiyorum!