Başka kimse mağdur olmasın. Dün korkak olsam düşerdim ben baya profesyoneller

Vala en yakın karakol a gitmek aklıma gelmese daha çok üstüme gelirlerdi. Tüm aile fertlerinin bilgilerini saydı bana vs
Başka kimse mağdur olmasın. Dün korkak olsam düşerdim ben baya profesyoneller

Vala en yakın karakol a gitmek aklıma gelmese daha çok üstüme gelirlerdi. Tüm aile fertlerinin bilgilerini saydı bana vs
Beni de kredi çekilmiş adınıza diye aradı, evde neyim var onu sordu. İştahları kabarsın diye para altın ne varsa saydım. Ha bir de ruhsatlı silahım var (yalan değil), gelin onu da göstereyim yakından dedim, kapadı telefonu.
Cevap
3Cevap
Biraz uğraşsan sen onları dolandırırmışsın😂
😀😀😀
Siteden birini sövdüm ama o da zorla sövdürdü acaba omu şikayet etti dedim baştan 😀
Ne şikayeti bazıları zorla sövdürüyor
Bana telegramdan yaz dedi yazmadım bu sefer söv beni hadi söv diye saçma sapan şeyler yazdı bende en son senin ananı avradını... Ağzıma geleni saydım delirtti. Ahada seni cimere şikayet etcem telegram dan yazmazsan dedi SK.. TR git et dedim orada yazsam resim atsam bu sefer de kalkar resimle tehdit eder. Git şikayet et cimer senin sapık zihniyetin Le mi uğraşcak dedim
Hiç uğraşmasaydın keşke ama böyle şikayet edemez kendisi söv diyor kışkırtıyor seni bakmış öyle olmayacak dolandırma yöntemine geçmiş
Ya zaten mesajları silmedim şikayet etsen sen tehdit ediyorsun seni si... Kerler dedim küfür etmek mi tehdit etmek mi suç dedim
Onun yaptığı suç o mesajları silme bir yere yedekle farklı bir yoldan denerse diye
Farklı bir yoldan dene yemez bu siteden tanıştık
Adını soyadını söyledinmi
Hayır
Ad soyad adres bilinmeden tanımayan biri bulamaz seni tanıyan biri yapmış
panel denilen sitelerde kimlik bilgileri ortada boyle diyene karakola gidecem demeyin anasiin aeina rovansata cekeceksin
Nasıl
tum e devlet bilgileri hacklendi bu bilgileri arsiv yapip site aciyorlar ama uyelik ile giris yapabiliyorsun. bazi telegram kanallari bunlara uyeligi satiyor kimisi de beles veriyor vs ama yasal olmadigi icin kapaniyor tabi. yine tekrar acarlar vs. oyle google yazip bulamiyorsun adan sana linki atmali. mesela senin telefon numarani ya da tc kimligini yazsin tum nufus bilgilerin ana babanin nufus bilgileri ehliyet su bu her sey ortada. adresine kadar gorunuyor.
Ayyy çok riskli işte ordan üstüme tapuda görünüyor kesin bunlar arsalar dan dolayı bana yazdı. Müşterek hepsi hak dava edemem annem gıl amcam gıl hepsi ortak. Kesin dedi zengin bu Allah korusun usb ellimizde diye de tehdit etti
sen bunlari zahmet edip cimere de olsa ya da polise bildir bence. seni kandiramadilar baskasini kandiracaklar. vatandas olarak sikayet edip gerisini devlete birakmak lazim. sikayet bir iki derken arastirmaya baslarlar. daha yeni irakli bir ailenin 2.5 milyon lirasini dolandirmisti birisi yakaladilar. fetoye karistiniz deyip 12 saat telefonda tutmus kapattirmadan.
Ayy eşime drdim eşim aradı hep kapalı telefon. Vatsap ta durumda gruplarda yazdım yayın diye
portaldan bilgilerini öğrenmişlerdir.
Portal ne anlamadm baktı yemiyorum usb demeye başladı dur dur karakolda buluşalım dedim panikledi dur eve ekip göndercem copu... G... Ne soksunlar dedi😀
portal demişim panel olacak o. sorgulama paneli diye bir şey var tüm ülkenin bilgileri orada.
Bu nasıl tedbir sizlik ya
e devletten tüm bilgiler sızdı. aldığın ilaçtan tut okul notlarına kadar her şey sızmış durumda.
Allah tan direk karakol dedim. Allah bilir neler yapacaktı
İyi demişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?