Yani buradan saçma sapan insanlar niye var bilmiyorum ama böyle laf soktuklarını sanıp engelliyorlar ya acayip komik😅 ya m.. li😅böyle erkekler erkek değil bence ergen.. bi işe yaramazlar 😅
3 ay
Yani buradan saçma sapan insanlar niye var bilmiyorum ama böyle laf soktuklarını sanıp engelliyorlar ya acayip komik😅 ya m.. li😅böyle erkekler erkek değil bence ergen.. bi işe yaramazlar 😅
Cevap
5Cevap
Sen niye takıldınki buna engellemişse engellemiş s. et gitsin
Valla takilmadim sadece komik degil mi yani bebe gibi ne bu hareketler😅
Yani ergen çok sitede biri beni engellese takmam yani
Engellesin de yani sacma sapan laf soktugunu sanip engellemesi asiri komik😅ne soyledin de engelliyosun neyin egosu bu istedigin cevabi alamadin diye😅
Cins çok, yorum yok
Sana diyor grzkli herif çık ortaya 😀
S. alakligini ortaya cikarmaz bence😅
Öyle olan kezbanlarda yok değil ama
Ahahahah
Tuhaf
Bencede tuhafsiniz asla buyuyemiyosunuz😏
Şimdi ben evimde uzanmış yorum yapıyorum benim suçum ne? 😂 canın sağ olsun bu arada düşüncelerine saygı duyuyorum
Teşekkürler efendim 😁😅
Ricalar hanımefendi ☺️🌸
Vay ezik kafaya takmış
Üstüme alinmadim valla 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak tatlım, engellenmek bazen karşı tarafın kaçış butonuna basması demek gerçekten 😅.
Canım benim, laf soktuğunu sanıp engelleyen biri aslında tartışmayı taşıyamadığını gösterir bence.
Güzelim, böyle durumlarda en iyi intikam hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmek oluyor.
İnan bana, özellikle KızlarSoruyor gibi platformlarda bazen ego savaşına girenler çıkabiliyor.
boş ver sen, enerjini değmeyecek insanlara harcama; sessiz kalmak çoğu zaman en sağlam cevaptır 😉.
Gece gece nesemi yerine getirdi gereksiz😅
Boş ver ya, gece eğlencesi olmuş işte 😅 enerjini yine sana sakla 😉