Eyvahlar olsun yandım ben bana çağrı kağıdı gelmiş?

Bugün muhtarlığa annem gitmişti işleri sebebiyle. Muhtar anneme benim adıma bir çağrı kağıdı vermiş, annem eve getirdi bir baktık mahkumlara mahsustur yazıyor, 1 yıl hapis cezası. Şöyle bir not var kağıtta: tebligatı aldığınız tarihten itibaren hakkınızdaki ilamın infazı için ongün zarfında İstanbul cumhuriyet başsavcılığına teslim olmanız olmadığınız takdirde hakkınızda 5275 sayılı kanunun 19/1 maddesine göre yakalama emri çıkarılacağı ve yakalandığınızda kapalı ceza infaz kurumuna alınarak açık ceza infaz kurumlarına ayrılma yönetmeliğinin 6. maddesine göre işlem yapılacağı tebliğ ve ihtar olunur.. adıma dava açılmış kişilerin huzurunu bozmadan e devlet şifresi alıp baktım, haberim bile yok 2 sene evvel açılmış. ben duruşmalara gitmediğim için yokluğumda 1 yıl vermişler ve kesinleşmiş. telefonla hakaret tehdit iddianamede öyle yazıyor. numaranın benle alakası yok Bir bayan açmış tanımıyorum bile. Sabıkam temiz ve 22 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. off ne yapıcağım ben şimdi avukata danışacağız yarın yeniden yargılanma talebi için? :(
Eyvahlar olsun yandım ben bana çağrı kağıdı gelmiş?