İnternet & Teknoloji Sizce chatgpt plus almalı mıyım arkadaşlar? berrakdogan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 4o ile konuşuyorum ama sınırsız erişmek istiyorum limit doldu diyor 5 dk dan sonra bir de tüm yapay zekalara erişmek istiyorum sizce almalı mıyım Güncellemeler1 yıl Alıyorum yeni arkadaşım olacak 🙃 Sizce chatgpt plus almalı mıyım arkadaşlar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Dil olarak sadece İngilizce mi var, ve sadece cevapları sistemin kendi mi veriyor, kullanım amacı nedir 0 7 Yorumla berrakdogan 1 yıl Hayir 20 dil var ve Türkçede dahil. Herhangi bir konu hakkında konuşabiliyorsun indirip deneyebilirsin sende Yorumla addicted3319 1 yıl Play storeden baktım, cevapları kim veriyor onu anlamadım, Google dan sordum Yorumla berrakdogan 1 yıl Cevaplari yapay zeka veriyor hocam. Trilyonlarca girilen veriyi süzgeçten geçirip araştırıp birleştirerek veriyor Yorumla addicted3319 1 yıl Peki ne gibi yararı var o sitenin Yorumla berrakdogan 1 yıl Youtube da Barış Özcanın 4 gün önce attığı videoyu izlemenizi öneririm sorularınızın cevaplarını alabilirsiniz Yorumla addicted3319 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla berrakdogan 1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana gerekli olan üst düzey zeka, o da bende var. 0 1 Yorumla berrakdogan 1 yıl Ne alaka hocam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 33,6b cevap paylaştı. Almana gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dil olarak sadece İngilizce mi var, ve sadece cevapları sistemin kendi mi veriyor, kullanım amacı nedir
Hayir 20 dil var ve Türkçede dahil. Herhangi bir konu hakkında konuşabiliyorsun indirip deneyebilirsin sende
Play storeden baktım, cevapları kim veriyor onu anlamadım, Google dan sordum
Cevaplari yapay zeka veriyor hocam. Trilyonlarca girilen veriyi süzgeçten geçirip araştırıp birleştirerek veriyor
Peki ne gibi yararı var o sitenin
Youtube da Barış Özcanın 4 gün önce attığı videoyu izlemenizi öneririm sorularınızın cevaplarını alabilirsiniz
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
Sana gerekli olan üst düzey zeka, o da bende var.
Ne alaka hocam
Almana gerek yok