Sizce napmaliyim arkadaşlar?

Köylümüzün oğlu var beraber büyüdük. Cocuk efendi çocuk için kötü söz asla diyemem. İşinde gücünde pek arkadaşı yok takılmıoda kimseyle. Askerlik zamanında biriyle tanıştı sonra nişanlandı. Ama kız bunu kullanıyordu hatta bu kız yüzünden Nisan dönüşü kaza geçirdiler. Kızı çok seviyordu. Resmen kız için canını verebilecek sevgiydi herkesi karşısına almıştı. Tabi ben o zamanlar ondan hoşlanıyordum ama belli etmiyordum sonuçta nişanlı insan. Nisandan 3 ay sonra kızın onu kullandığını farkedip nişanı attı. Kizda zaten 2 ay olmadan başkasıyla evlendi cocugu oldu. Nisan atilali 5 sene oldu yeni değil. Hatta çocuğun annesi benim yaptığım ceyizlerle gitti elin adamına çeyiz yaptı dedi. Simdi konuya gelirsek bu cocuk bana acildi sevdigini söyledi. Ben hayatıma 5 sene kimseyi almadan bekledim sessizce. Biz çocukla şu an sevgiliyiz 50 gün falan oldu. Bana evlilik konusu açılınca ben korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan dedi yavaş yavaş seninle açılıyorum. kaybetmekte istemiyorum dedi. Ama konuşurken iyi hoşta yazışmalarda bi iki güzel kelime istiyorum ne bilim sevgilim hayatım bitanem diye Canım kelimesini bile zor söyledi. O kıza gelince herseyi soluodun şahittim ama bana gelince neden yok die biraz tavır sergiledim. Geçmişi geçmişte bırak geçmiş benim umrumda değil dedi. Sevdigine eminim güveniyorumda ailesi beni sever benim ailem onu sever hergun onlardayim mesela annesi çağırır ama kimse bilmiyor sevgili olduğumuzu. Bugünde Tavır yaptım die Günaydın falan yazmadım. O yazsın diye bekliyorum. Ustune cok girmiyorum cunku hakli sonucta sevdigi insana guvendi yari yolda bırakıldı kolay değil Hergece arar 5 6 saat konuşuruz. Izinli oldugunda sinemaya gider vakit geçiririz ilgilenir gunduzleri konuşamıyoruz çalışıyor çünkü motorla. Ama ben kendimi sanki mutsuz hissediyorum.

Sizce yazmalimiyim Gunaydin

Güncellemeler
+1 yıl
Babası o çocukken vefat etti annesine ve kardeşine o bakıyor yük ondan
Sizce napmaliyim arkadaşlar?