Güncellemeler
+1 yıl
..
Üniversitedeym bölümden 2 kız bana taktı herkrse kotulemjsler kendi yanlarına çektiler biraz ilgi meraklisilar bişey de yapmadm halbuki onlara. tek kaldım bir tane arkadasm yok napmam lazm ben fena biri olamıyorum:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gel cancağazım kanatlarımın altına gir ben seni korurum lüks araçlarla gezdiririm onlarında ağzı açık kalır...
Ya ne alaka off napmam lazm tek kaldm
ciddi söylüyorum sağlam güçlü bir erkeğin olursa alayının gtü düşer yere. Seni tek zayıf bulmuşlar ezmeye çalışıyorlar. çirkef bir kız değilsen hep böyle üstüne gelirler..
Görmezden gelin. Eğer sizinle uğraşıyorlarsa hanimefendiliginizi bozmadan sebebini sorabilirsiniz.
Yokki bir sebebi samimi değiliz bile. herkes bana ilgi göstersin modundalar ve herkesle yakınlar herkese beni kotulemisler insanlar uzak duruyor
Sizi kotulediginden emin misiniz? Neden boyle yaptıklarını sorabilirsiniz? Ya da kendinizde hata /yanlış arayabilirsiniz. İstemeden de olsa belki zarar vermiş olabilirsiniz. Ama her ihtimallerde de konuşmadan bu sorunu cozebilmeniz imkansiz gibi.
Yemin ederim bişey yapmadm annem kiskanmislardir diyor dıştan erkeklerin vs beğendiğini onların da istemediginj söylüyor. Ama bana yazıp etseler de ben sevgili olmuyorm ki beni niye kiskansinlar. off sordm bir iki kere bişey yok dediler aynı tavırları devam etti ben de kendimi ezik gibi bir daha gitmek istemedim tek başımayım hep
sizi kıskanıyorlar sanırım çekememezlik var işin içinde anlattığınıza göre. Onlara zararınız dokunmuyorsa ne güzel kafanız rahat olsun. Tek takılmak eziklik değil bu kendi kendinize yetebildiğinizi gösterir. Siz onlarla takılmak istemiyorsunuz gibi de oluyor bu eziklik değil.
Bunu onların yanına mi birakcam benm üni hayatimi mahvettiler :( kimse konuşmuyor
Kötülük eden kendine eder. Kafanızda bir soru işareti varsa sizinle konuşmayan insanlara neden böyle davrandıklarıni sorabilirsiniz. Hakkinizda soylenen şeyler varsa bunları dogrulayip yalanlayabilirsiniz. Boylelikle kendinizi aklamış ya da soylenenleri kabul etmiş olursunuz. Eger hakkinizda dedikodu yapilmamissa bosverin herkesle konusmak iyi olmak zorunda degilsiniz. Saygi gösterip yol verin. Bu kadar basit.
Beni kötü biri olarak görüyorlar ama erkeklerle konuşan biri orspulr gibi görüyorlar ama ben arkadaş olmaya çalışmıştım onlar yürüdüler benm suçum ne. arkadaş olmak için cevap verdm off
Benim dini inancima gore erkekle kiz arkadaş olamaz. İslam dininde boyle. Ha kaldi ki olan oldu onlara ahlaksiz kelimeler kullanamayiz. Bu gunah. Herkesin kendi iradesi kendi hayati sadece dogru budur der yolumuza bakariz.
Onlar inançlı insanlar değil ki ateist tipler
Yapmadan böylelerse yap o zaman. Dünya iyisisi de olsan yaranamazsın
Erkeklere karşı da mı fena olamıyorsun