Arkadaşlar napabilirim?

Ya bakın şimdi biz bi çocukla sevgiliyiz yaklaşık 6 aydır ve bizim çevremiz acayip dedikoducu. Bigün çocukla her zaman buluştuğumuz yerde buluştuk ama tenha biyer öyle kimse yok sadece biz gidiyoruz. Birgün yine orada oturuyoz falan, öpüşürken benim önceden reddettiğim ve bizim ilişkimize karşı kin besleyen kişi ve arkadaşları bizi yakaladı. Şaka gibi yalnız ergen gençler gibi gelip yanımıza napiyonuz falan diye gülmeye başladılar, aklı mantığı yerinde olan biri önüne bakar gider ama bunlar neden böyle bir saçmalık yaptı bilmiyorum. Bize rahatsızlık verdiler, daha sonra geri gittiler ama meğerse gitmemişler ben biraz şüphelendim fotoğraf falan çekmişlerdir diye. Bu olay üç hafta önce falan yaşandı bu arada. Bugün teyzem beni aradı dedi ki elime sevgilinle olan uygunsuz fotoğrafların düştü bu ne falan filan, annen duysa, mahalle duysa mahfolursun dedi. Acayip gerildim şu an ne yapmalıyım bilmiyorum teyzemin yüzüne nasi bakcam hicbi fikrim yok. Nerden buldun bunları kim söyledi gösterdi diyince, reddettiğim çocuğun ablası gibi gördüğü bir kadın vardı oda teyzemin çok yakın arkadaşı o söylemiş göstermiş. Valla cidden insanların işi gücü yok gibi bizim ilişkimize salça oluyolar. Acayip saçma bi durum.
Arkadaşlar napabilirim?