İnternet & Teknoloji Bu uyarı neden her şarja takınca çıkar? OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Samsung A35 Güncellemeler+1 yıl Tamam.. acilen babama orijinal şarj aleti almalıyım yoksa telefonu bozacak 🤦🏻♀️ Bu uyarı neden her şarja takınca çıkar? Cevapla Samsung Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Orjinal şarj aletini kullan 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben onu öylesine çıkıyor sanıyordum meğer sorun varmış.. 0 2 Yorumla OtakuBilge +1 yıl sorun neymiş Yorumla Asya_2275 +1 yıl orijinal şarj aleti almak gerekiyo Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Orjinal şarj aletini kullan bunun voltajı düşük çok yavaş doldurur 0 0 Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elektrikli araba şarj ediyor sankiÇakma mı şarj aleti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orijinal şarj aleti değil galiba ya da farklı telefonun şarj kablosunu mu kullandın 1 7 Yorumla OtakuBilge +1 yıl Sadece kablosu orijinal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük ihtimalle ondan ve Hızlı şarj özelliği yok mu ne kadar geç şarj oluyor Yorumla merakliman_6737 +1 yıl Bende de a54 vardı kablosu reelme 9 un du onunla sarjediyordum aynı uyarıyı verdi hatta 32 gün demisligi bile var 😁 soketi i temizledim peçete felan soktum düzeldi Yorumla OtakuBilge +1 yıl @merakliman_6737 Telefonu ilk aldığımız açtığımız günde de bu uyarıyı verdi... Yorumla merakliman_6737 +1 yıl O zaman hiç uhrasma aldığın yere geri ver Yorumla OtakuBilge +1 yıl @merakliman_6737 Sorun şarj aletinde eminim. Orijinalini alıp deniycem uyarı vermezse senin dediğindir Yorumla merakliman_6737 +1 yıl A serisinde kronikmis bu uyarılar ama ne gereği var vermesin sonuçta para weriliyor Bide yenilenmiş olup olmadigindan emin ol telefonun Yorumla
merakliman_6737 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Samsungsa yapar girişine toz ya da sivifelan degmistir ya da nemlenmistir muhtemel pislik vardir 0 1 Yorumla OtakuBilge +1 yıl telefon 1 haftalık falan Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 4.5 saatte araba şarjı doluyor mk, o nasıl süre 0 1 Yorumla OtakuBilge +1 yıl Kablosunda değil de başlığında sıkıntı var ya wlmxlcmd Babamın telefonu söylüyom ona da kullanma diye 🤦🏻♀️ Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 5 saatte dolması yanlış çünkü sahte kablo 0 1 Yorumla OtakuBilge +1 yıl Sadece kablosu orijinal Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temassızlık var ya da şarj aletinin ömrü dolmuş yenisini al sen bence snsns 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Canı sıkılıyor onun da ne yapsın 😂 0 0 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Şarj aleti orijinal değil ya da yuzeysel arızalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şarj kablonda sorun olduğunu söylüyor 0 2 Yorumla OtakuBilge +1 yıl kablosu yeni ve orijinal başlığında sorun var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman onu değiştir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Orjinal şarj aletini kullan
ben onu öylesine çıkıyor sanıyordum meğer sorun varmış..
sorun neymiş
orijinal şarj aleti almak gerekiyo
Orjinal şarj aletini kullan bunun voltajı düşük çok yavaş doldurur
Elektrikli araba şarj ediyor sanki
Çakma mı şarj aleti
Orijinal şarj aleti değil galiba ya da farklı telefonun şarj kablosunu mu kullandın
Sadece kablosu orijinal
Büyük ihtimalle ondan ve Hızlı şarj özelliği yok mu ne kadar geç şarj oluyor
Bende de a54 vardı kablosu reelme 9 un du onunla sarjediyordum aynı uyarıyı verdi hatta 32 gün demisligi bile var 😁 soketi i temizledim peçete felan soktum düzeldi
@merakliman_6737 Telefonu ilk aldığımız açtığımız günde de bu uyarıyı verdi...
O zaman hiç uhrasma aldığın yere geri ver
@merakliman_6737 Sorun şarj aletinde eminim. Orijinalini alıp deniycem uyarı vermezse senin dediğindir
A serisinde kronikmis bu uyarılar ama ne gereği var vermesin sonuçta para weriliyor
Bide yenilenmiş olup olmadigindan emin ol telefonun
Samsungsa yapar girişine toz ya da sivifelan degmistir ya da nemlenmistir muhtemel pislik vardir
telefon 1 haftalık falan
4.5 saatte araba şarjı doluyor mk, o nasıl süre
Kablosunda değil de başlığında sıkıntı var ya wlmxlcmd Babamın telefonu söylüyom ona da kullanma diye 🤦🏻♀️
5 saatte dolması yanlış çünkü sahte kablo
Sadece kablosu orijinal
Temassızlık var ya da şarj aletinin ömrü dolmuş yenisini al sen bence snsns
Canı sıkılıyor onun da ne yapsın 😂
Şarj aleti orijinal değil ya da yuzeysel arızalı.
Şarj kablonda sorun olduğunu söylüyor
kablosu yeni ve orijinal başlığında sorun var
O zaman onu değiştir