Güzellik & Bakım Bu rujlar niye bardaklara bulaşıyor ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor En kalıcı ruju sürüp daha dakika bir gol bir bardağa bulaşmasına puanım -5 Bu rujlar niye bardaklara bulaşıyor ya? Cevapla Ruj Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bardağa bulaşmayan ruj icat etmedikleri için olabilir. pipet tavsiye ediyorum 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kız senden kıymetli mi boş ver.. 😄 Nasıl olsa ruj sürmeden yapamayacağımız için üzülmeye de gerek yok.. 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tinte geçmeye karar verdim Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Evet geç kız.. 😄 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Belki de bardak ruja bulaşıyordur, tartışmaya açık bence. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bardağım sapık mı yani aaa Yorumla mütesellî +1 yıl Estağfurullah, ancak ihtimaller dahilinde olabilir. Ruj da neticede kendi halinde takılan, kimseyle işi olmayan bir tutum sergiliyordur. Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence hep kalitesizlikten kaynaklanıyor. :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 400 olmuş daha kaç tl vereyim sjdjd Yorumla Hanjinx +1 yıl Ühh 400 mü, 300 daha verip Marshall boya alınır hem de hiç bulaşmaz. :D Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl En kalıcı dediğin hangisi? Benim kalıcı iddiası olmayan böyle çünküüü :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Maybelline super stay vinyl Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Püğ ona 😅 daha ince sürüp kurumasını beklemeyi dene Yorumla Soran +1 yıl Kız bir saat bekledim ühü Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ya ruj sürmeyin ya da içecekleri pipetle için.. Bu ne be.. :/ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sıcak çayı pipetle içiyim de her yerim yansın aynen Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Bunun çizgi filmi ne kadar komikti ya.. Bir kedi gördüm sanki. 1 3 Yorumla Vanilyalıgofret +1 yıl 🤣🤣https://youtu. be/XNdSbGqsTPg? feature=shared Yorumla Vanilyalıgofret +1 yıl Ayy çıkmadı Yorumla Vanilyalıgofret +1 yıl https://youtu.be/XNdSbGqsTPg?feature=shared Yorumla
Oğuzzhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Sigara izmaritlerinde çok kötü duruyor mide bulandırıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Allahtan sigara içmiyorum Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı. Hem ruj sürüp hem de niye böyle oluyor demek türk kızlarının işi olur sadece 🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka SonMohikan71 +1 yıl Türk kızı alaka
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benimde puanım -5 cidden baydı bu ama yaa verdigimiz paraya yazık😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanırım böyle gelmiş böylede gidecek olan göz yaşına kıyamadığı koca yürekli adama oldu içiniz böyle rahat edecekse buyrun rahat edin 😐 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ney🙄 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiç ruj sürme 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tintlere mi geçeyim diyosun ya haklısın aslında Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Nedense ekstra bir masraf açılak gibi hissediyorum Yorumla Soran +1 yıl Benim niye tintim olmasın ki😭 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bir şeyden de eksik kal🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ölüyüm de gör sen😭😭 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bardak firmaları kapatılsın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslaaağğ Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İtiraz yok kapanacak Yorumla Soran +1 yıl İtirazz Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. yemişsin bardağı pipet kullan bundan sonra 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bardak çok tatlıydı ben de yedim Yorumla u tenedos +1 yıl bir kedi gördüm sanki Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kurumasını beklememişsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay 1 saat önce sürdüm daha ne kadar beklicem ühü Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçtikten sonra sürseniz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl E ben her dk ruj mu sürücem Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl 🤦🏻♂️ Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bence güzel olmuş 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O kadar para verip bunu yaşasan sen de kahrolurdun 🫠 Yorumla emre00 +1 yıl Yok ben ruj surnuyorum 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl En güzelini yapıyosun sheje Yorumla emre00 +1 yıl Sağol jshsk Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı. Ruj sürme o zaman ehehehe 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Kalıcı olmasaymış düşünemedim ne olurdu 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. boş ver, afiyet olsun 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 568 cevap paylaştı. Aşkım büyük dert gerçekten ksjdkdkd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ağlayasım geliyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. ruj kurumuyordur.. 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boya çünkü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bardağa bulaşmayan ruj icat etmedikleri için olabilir. pipet tavsiye ediyorum
Kız senden kıymetli mi boş ver.. 😄 Nasıl olsa ruj sürmeden yapamayacağımız için üzülmeye de gerek yok.. 😅
Tinte geçmeye karar verdim
Evet geç kız.. 😄
Belki de bardak ruja bulaşıyordur, tartışmaya açık bence.
Bardağım sapık mı yani aaa
Estağfurullah, ancak ihtimaller dahilinde olabilir. Ruj da neticede kendi halinde takılan, kimseyle işi olmayan bir tutum sergiliyordur.
Bence hep kalitesizlikten kaynaklanıyor. :D
400 olmuş daha kaç tl vereyim sjdjd
Ühh 400 mü, 300 daha verip Marshall boya alınır hem de hiç bulaşmaz. :D
En kalıcı dediğin hangisi? Benim kalıcı iddiası olmayan böyle çünküüü :D
Maybelline super stay vinyl
Püğ ona 😅 daha ince sürüp kurumasını beklemeyi dene
Kız bir saat bekledim ühü
Ya ruj sürmeyin ya da içecekleri pipetle için.. Bu ne be.. :/
Sıcak çayı pipetle içiyim de her yerim yansın aynen
Bunun çizgi filmi ne kadar komikti ya.. Bir kedi gördüm sanki.
🤣🤣https://youtu. be/XNdSbGqsTPg? feature=shared
Ayy çıkmadı
https://youtu.be/XNdSbGqsTPg?feature=shared
Sigara izmaritlerinde çok kötü duruyor mide bulandırıyor
Allahtan sigara içmiyorum
Hem ruj sürüp hem de niye böyle oluyor demek türk kızlarının işi olur sadece 🤣🤣🤣
Ne alaka
Türk kızı alaka
benimde puanım -5 cidden baydı bu ama yaa verdigimiz paraya yazık😀😀
Sanırım böyle gelmiş böylede gidecek olan göz yaşına kıyamadığı koca yürekli adama oldu içiniz böyle rahat edecekse buyrun rahat edin 😐
Ney🙄
Hiç ruj sürme
Tintlere mi geçeyim diyosun ya haklısın aslında
Nedense ekstra bir masraf açılak gibi hissediyorum
Benim niye tintim olmasın ki😭
Bir şeyden de eksik kal🙄
Ölüyüm de gör sen😭😭
Bardak firmaları kapatılsın
Aslaaağğ
İtiraz yok kapanacak
İtirazz
yemişsin bardağı pipet kullan bundan sonra