- 1 yıl
Erkek için, büyük ezikliktir ve kesinlikle ortak hesap açmamalıdır. Zira bu durum, hanımcılık olup hiç bir erkek, hanımcı olmamalıdır. Eğer Hanımcı olan erkek, sert kişiliğe sahip değilse ; kadınını çabuk soğutur. Çünkü kadınlar , dışarıda arslan ama evde kedi isterler ya da kendisine karşı da dışarıya karşı da arslan erkek isterler. Ben her halukade, hanımcı olunmasına karşıyım.
Genelde tecrübesiz ve tek bir kadına muhtaç olan erkekler hanımcı olur. Bu yüzden , kadından çok daha fazla tecrübeye sahip olmadan , kesinlikle evlenilmesine karşıyım. İstisna, erkek dışarıda kabadayı ama evde kedi ise bir sakıncası olmaz. Lakin hanımcı erkekler, genelde dışarıda da kedi ve ezik oluyorlar.
Kadınlar böyle erkeklerle maddi durumu da iyi ise, son çare olarak evlilik düşünür ve çocuk olduktan sonra da genelde sadık kalmazlar ve saygı da duymazlar.
Yani dışarıda serseri bir lider değilseniz, fazla sevgi kadınlarda ciddi ters teper. Erkekler de ise ters tepmez. Çünkü kadın ile erkek, farklı yaratılan varlıklardır. Hiç bir yönden, bir birine benzemezler
11 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi açıklamışsınız
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
hatadır. benim çevremin sevgilim olduğundan haberdar olmasına gerek yok. ya da onun çevresini sosyal medya üzerinden tanımak istemem. kıskançlık güvensizlik varsa zaten ayrılmak lazım
00 Yorumla
Ne güzel bir konu ve dilerim farkındalık oluşturur (pozitif anlamda)
Bence de saçma ve doğru kelimeyi bulamıyorum af ola maalesef saygısızca buluyorum.
Örneğin benim arkadaşım var (iş, okul vs) arkadaşımın eşi, sevgilisi var ve hesabı ortak kullanıyorlar, ben o kişiyi tanımıyorum. Ama o kişi benim sosyal medyamda ki her şeyi görüyor. Bu cidden saçma. Ben arkadaşımın sevgilisini tanımak ya da paylaştıklarımı ona göstermek zorunda değilim ki.
En nihayetinde herkes takipçi kasmak için kullanmıyor sosyal medyayı, akraraba, arkadaş vs için kullananda çok -benim gibi-
Oturup bir bardak içmediğim biri sırf arkadaşımın sevgilisi diye -eski sevgili olmayacağının da garantisi yok- neden benim paylaşımlarıma erişebiliyor.
Sırf bu yüzden tek hesap kullananları kabul etmiyorum.
Onlar bir birine güvenmez iken ben neden tanımadığım birine güveneyim ki sırf arkadaşımın ya da akrabamın özel hayatında diye.
32 Yorumla- 1 yıl
*oturup bir bardak çay içmediğim biri*
- 1 yıl
Çok iyi açıklamasınız gerçekten öyle insanın kendine ait özeli olmalı
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sevgilimle ilk sevgili olduğu dönemler kendisi açalım edelim demişti hatta ben karşıydım oda darılırdı daha sonra zaman geçtikten sonra tam tersi oluyor ben yapalım diyorum o çocukça diyor bir ara sordum ilk zamanlar böyle demiyordun dediğimde o ilk zamanlar büyüdük diyor
01 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b cevap paylaştı. çok saçma bir şey. bi arkadaşımın var öyle hesabı komik video atip küfür edemiyorum canımı çok sıkıyor bu :(
21 Yorumlau
1 yılAldatma düşüncesi ile ortak hesap açanlar genel olarak partnerine tasma takanlar. Popüler olmak için açarları ayrı tutuyorum. Onlara bir lafım yok. Genel olarak kontrol etme amaçlı ve güvensizlik sebebiyle ortak hesap açılır. Özgür bir birey olmanı engeller. Kendine ait özel alanın olmaz. Senin sevdiğini o sevmez mesela.
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle.
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Çok komik ve saçma. Benim birsürü kız arkadaşım var onları niye sevgilimin gözüne sokayım sürekli foto paylaşıyorlar mesela… veya onun erkek arkadaşlarını niye sürekli ana sayfamda görmek zorundayım tanımadığım adamları falan.. Arkadaşlarımla özel konuşmalarım olabilir kız kıza muhabbetlerimiz olabilir. Her bakımdan falso asla istemezdim
11 Yorumla u
1 yılBence hatadır çünkü gerek yok. herkesin kendi hesabı olması daha güzel olur. ortak hesap olunca şimdi herkesin kendi arakdaşları ile konuşması falan karışıyor. zaten güvenmeyen de sevgili olmasın bir zahmet.
40 Yorumla- 1 yıl
Herkesin bir nokta da özel alanı olmalı ne kadar evli bile olsa kendine ayırabileceği bir vakti bir yaşamı da olmalı insanın bazen bir şeylerden uzaklaşıp kaçmak istediğinde yine döndüğün yer kendin oluyor çoğu zaman ve bu sadece sosyal medya hesabı için geçerli değil açanlara saygım var ama açılmasa da bir şey kaybedilmez olsa da olur olmasa da olur benim için ☺️
10 Yorumla - 1 yıl
Şöyle ki bir bireyin her anlamda sınırları vardır bu sınırlar seni sen yapar. Hayatınıza birilerinin girmesi sizin sınırlarınızın ihlali olmasın, bu sizi zamanla silikleştirirek özgüvensiz ve saygı görmeyen biri haline getirir. Sevgilim, eşim olabilir bu insanlar sizinle ortak bir yolda yürümek ve güzel bir hayat paylaşmak için vardır bir birinizin kişisel özgürlük alanlarınıza müdahale etmek için degil. Eğer bunları yapıyorsa sevdiği için degil saplantılı ve bencil bir kıskançlığı olduğu için. Seven insan saygı duyar anlayışlı olur. Şöyle ki sizin içten içe rahatsız olduğu nuz davranışlar sergiliyorsa Partnerleriniz büyük bir manipülasyon içindesinşzdir. Yani baskı ve gizli bir şiddet. Bu da sevilmek değildir 😉
10 Yorumla - 1 yıl
Güzel bir anı olabilir veya aktivite
Sadece ikimize ait paylaşımlar ikimizin ortak zevkleri bir arada iki ayrı kutbun bir araya gelmesi gibi
Ama hiç denemedm sosyal hesaplar bireysel bir mahremiyet içermeli bence11 Yorumla - 1 yıl
Güven varsa gereksiz karşılıklı. Çiftler isterse şifresinide zaten paylaşır birbiriyle tüm mesele güvende. Bana göre ikiside gereksiz tabi güven olmayınca😌
11 Yorumla- 1 yıl
bence de gereksiz valla
Instagramda ortak hesap kullanan bir arkadaşım var. Sevgilisi olduktan sonra ana hesabını kapattı. Ben de mecburen o hesaptan takipleşiyorum. Ama bilmiyorum yaa gereksiz bence.
13 Yorumla- 1 yıl
Bı öldü diye okudum aq gece gece efkar basti
- 1 yıl
Nesil , değişik bir nesil😅
Güvensizlik çok kötü ama unutmasınlar:birileri isterse bacadan da kaçıp yapar! Bir de karpuzz kabuğunu da sürekli önüne sürerlerse yemek isterler!11 Yorumla- 1 yıl
öyle gerçekten :D
- 1 yıl
Kendi şahsinize özelin yanında ekstra olarak açılabilir gayet eğlenceli ve tatlı bir fikir bence.
22 Yorumla- 1 yıl
Ben uyarırım ortak hesabımızdan yazmayın enişteniz görür halledilir bir şekilde
İnternet & Teknoloji konusunda 705 cevap paylaştı. Ortak olması çok saçma ya, bir o girecek bir ben tuhaf. Herkes kendisi açsın madem sifreleri de versinler.
13 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 376 cevap paylaştı. Hata değilde gereksiz diyeyim. Hatta kişisel olarak sosyal medya kullanmak da bana göre gereksiz bir şey ya.
11 Yorumla- 1 yıl
Saçma ve ergence görmüyorum ama gereksiz görüyorum ama şöyle bir şey var iki tarafta video vs paylaşıyor ise ortak hesap açılır.
115 Yorumla- 1 yıl
E onu da kendi özel hesaplarında konuşsunlar. Özel hesap ayrı ortak hesap ayrı diyorum
- 1 yıl
Hem erkek erkeğe ne konuşulur ki o kadar özel mi 😄
- 1 yıl
Tabi tabi jsjsjsk
- 1 yıl
Evet vakit bulamadım akşam attım, rica ederim 🙃
- 1 yıl
Sorun değil ya , benim için hafta sonu yok 📒📔✍🏻
- 1 yıl
şu an değil ama hafta sonu çalışacağım finallere az kaldı
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😇 sana da iyi dinlemeler keyfini çıkar 😃
- 1 yıl
Çok gereksiz ve komik.. 😅
Arkadaşın ile konuşacağın özel konular olabilir ya da kız arkadaşının acayip paylaşımlarına maruz kalabilir.. 😅12 Yorumla- 1 yıl
Büyüyen ergenler de var.. 😅
İnternet & Teknoloji konusunda 735 cevap paylaştı. Öyle gibi ama eşiyle ortak hesap kullanan bir arkadaşım var, memnun görünüyorlar. Kullananlar mutluysa hiç sorun yok, kendi tercihleri
11 YorumlaÇok tanınmış bir doktor olduğum zaman bir sosyal medya hesabı açarım kocamı da admin olarak seçerim
12 Yorumla- 1 yıl
Evliyken bile açmak çok saçma ve komik. Liseli ergenler gibi.
21 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 884 cevap paylaştı. Allah yazdıysa bozsun. Öyle bir durum hiç yaşanmayacak 😂
21 Yorumla- 1 yıl
Hata bence çok da ergence saçma bir şey Çünkü her şeyine karışıp her şeyini görecek oradan Senin ayrı bir özelin ayrı bir hesabın olsun Tamam hayatı birlikte devam ettireceğiz falan ama hesapta da beraber işletmesek olmuyor mu
10 Yorumla - 1 yıl
Sevgili ile ortak hesap açmak gerçekten çok saçma sonuçta benim nasıl özelim arkadaşlarım varsa hayatımda olan kişinin de aynı şekilde var. Ben niye onun arkadaşları veya ailesi ile konuşmalarını göreyim
10 Yorumla s
1 yılErgenler için okey de yetişkinler için saçmalık. Sana güvenmiyorum demenin başka yolu
11 Yorumlau
1 yıl2000 li yillarin ortalarinda modaydı ya jjjjddj ozaman bile gereksiz bulurdum
11 Yorumla- 1 yıl
Blog tarzi bir seyse güzel olur ama öbürünün bir manası yok gibi
11 Yorumla Ortak hesap açılmaz da isterse benim hesabıma girebilir şifremi falan veririm yani
13 Yorumla- 1 yıl
Kolayı var sosyal medya hesabı açmam ben de... Hatadır bence
11 Yorumla - 1 yıl
Hata mı bilmiyorum da gereksiz yani saygı duyarım ama güven de lazım şimdi takipçilerin arasında erkkeklerin kesinlikle çıplaklık kafınlar falan olmamalı bence zaten öyleyse ayrıl arkandayım sndbhd kadındada aynı şekil arkadaşlar olycak tabiki
10 Yorumla - 1 yıl
Iyyyy iğrenç ergence bir davranış hayatım boyunca böyle bir şey yapmadım yapmam.
12 Yorumla- 1 yıl
Msjdjsjsj
Bana çok ergence geliyor ve de kısıtlamak gibi
11 YorumlaFazla much much ilişki arada birey hissetmeli güvensizlik varsa devam etmemeli zaten..
14 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Hata değilde ben tercih etmiyorum ve özle haytimi İnternete koyacak değilim 🤔🤔🤔
12 Yorumla- 1 yıl
Fikrimce gerek yok ama illa açmak istiyoruz diyorsanız evet hatta çünkü ilgi alanlarınız ya da sevdiğiniz beyendiginiz şeyler bı yerde illaki ters düşecek ya da onun sevdiği senin sevmediğin insanları takip etmeye başlanilicak belki muhabbet sohbet edicekler bu da bı tarafin sinirini bozup bı yerde kavgaya neden olabilir gerek yok o yüzden çok istiyorsanız şifrelerinizi verin birbirinize
20 Yorumla Açmak hata değildir saçmalıktır... Nedir bu sürekli otu boku takip etme anlayışı yarım akıllı ergen hayatlar saçma sapan komplekseler gereksiz bir hareket bence kısaca.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 468 cevap paylaştı. Ortak denen bir sosyal medya hesabı olamaz. Senin, onun tanımadığı arkadaşın daima olur olmak zorundadır ve tanıştırmak zorunda değilsin. İnsanları da böyle strese sokmayın.
11 Yorumla- 1 yıl
profilimdeki sorulara bakarsanız sevinirim
- 1 yıl
Herkesin yaşadığı aşk farklıdır. Kimine göre saçma gelir; kimine göre güzel. Herkesin kararına saygı duymalı ve onları kıracak herhangi bir şey söylememeliyiz.
12 Yorumla- 1 yıl
profilimdeki sorulara bakarsanız
- 1 yıl
sevinirim
Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse sosyal medya ne kadar açıldıysa teknoloji o kadar çok geliştiyse o kadar çok aldatmalar çoğaldı doğruyu söylemek gerekirse en son ilişkim için mesela örnek veriyorum keşke hesabını kapatsaydım dondursaydım insanlar artık eskisi gibi değil etrafımızda kötü olan her şey var örnek verecek olursak izlediğimiz dizilerden bile televizyonlardan bile o yüzden bence açmasaydın daha iyidi kardeşim
10 Yorumla- 1 yıl
O isterse eşlik ederim ikimiz adına bir hesap kullanabilir ama benim şahsi hesabıma karışamaz
20 Yorumla Sacma biraz, birbirinizi paylasirsiniz kendi hesabinizda iste. Ama tiktok hesabi acmak tatli ve eglenceli geliyor bana
10 Yorumla- 1 yıl
Ergence geliyor çok özür dilerim ama ayrı hesaplar da beraber fotoları bulunsa sorun olmaz daha sağlıklı olur
10 Yorumla - 1 yıl
Bir çiftin olmazsa olmazlarından. Özellikle isimlerin arasına sonsuzluk işareti konulmadan olmaz ! 🤣
10 Yorumla - 1 yıl
Saçma buluyorum. Ortak hesap kullananları da siliyorum. Şahsen tanımadığım erkeklerin beni takip etmesini istemiyorum.
10 Yorumla m
1 yılHata değil de saçma ve çocukça geliyor bana sonuçta sosyal medya bir özel alan bence senin fikirlerini kendini belirttiğin özel bir alan
10 Yorumla- 1 yıl
Çok gereksiz bir yaklaşım olur herkesin özel bir hayatı var bu kişisel özgürlük haklarına saygısızlık olur
20 Yorumla - 1 yıl
Bana da itici geliyor kız arkadaşımla aramızda goygoy yapacağız sosyal medya üzerinden diyelim. Sırf ortak hesap diye bişi yazamıyorum.
10 Yorumla - 1 yıl
Yani olabilir olmayabilir de tamamı ile iliskiye ve kişilere bağlı ben gerek duymam başkası duyar orası da beni alakadar etmez..
10 Yorumla - 1 yıl
Bu çok gereksiz bişey Bence , birlikte içerik üreticeklerse normal ama hiç bişey yapmicaklarsa çok saçma
10 Yorumla - 1 yıl
Evet sevgili diye özgürlüğümü elimden mi alacak her kesin kendine göre bir özeli vardır kimse kimsenin kölesi değil
11 Yorumla- 1 yıl
Tinder açmıştık biseksuel sevgilim ile :))) bu tamamen iki kişi arasındaki iletişim kalitesi ve karşılıklı empati ile alakalı bir şey...
27 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sevgilim yok ama olsa bile ortak hesap kullanmanın çok gereksiz ve mantık dışı olduğunu düşünüyorum şahsen. 🤭
11 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
yani hata değildir ama tehlikeli bence. Genel olarak sosyal medya ilişkileri bitirebilicek durumda dikkatli olunmalı ama bence gereksiz yani
10 Yorumla - 1 yıl
Hata değil dümdüz "SAÇMALIK". Sosyal medya hesabının şifresini vermek de aşırı saçma bence herkesin bir özeli vardır. "Benden başka ne özeli olabilir"ciler gelecektir şimdi jxxjxhxhxgs
20 Yorumla - 1 yıl
Bu nasıl mantık. Herkesın kendınce alanı olmalı ki. Yanı gıdın baskalarıyla konusunda demıoz ama cok içiçe olmak sacma
10 Yorumla - 1 yıl
Birer özel bi de ortak hesap olabilir. Romantik tatlı şeyler için kullanılabiliyor ❤️
10 Yorumla Öyle şey mi olur yaw, o kadar da iç içe olmak faydadan çok zarar verir.
10 Yorumla- 1 yıl
Ciddi ilişkiyse gerekli ama sadece 2 günlük sev oldu diye açmak saçma
10 Yorumla Bence en doğrusu ortak hesap kurmak iki taraf içinde
10 YorumlaBanka hesabı açanlar sosyal medya hesabı da açabilir
10 Yorumla- 1 yıl
Çoluk çocukça şeyler bunlar. 2010 Facebook hesaplarında kalmaları gerekiyordu
10 Yorumla - 1 yıl
Açarsan bile başka hesabın da olur herakde hata tabi ortak hersey hata dır
10 Yorumla İki taraf hemfikir olmuşsa neden olmasın düşman çatlatmak için birebir😃
10 Yorumla- Devamını Gör (274)
Detaylı bilgi