İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.
Çok saçma geliyor bana. Asla açmam. O gidecek spor sayfalarını ve erkek arkadaşlarını ekleyecek. Bn gidicm moda ve makyaj sayfalarını takip edeceğim. Arkadaşlarımla özel onun bilmemesi gerek ve şeyleri okuyacak aynı şekilde bnde onun ne gerk var
İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı.
Ben böyle şeyleri gerçekten gereksiz buluyorum herkesin kendine göre bir hesabı olacak Kendi çevresini takip ettiği şahsına özel ortak hesap açmanın hiçbir mantığını anlayamıyorum Bir de evlenmeden sevgilisinin nişanlısını soy ismini yazanları da anlamıyorum kendi soy ismi siliyor ortadaki bir resmi bir şey yokken sevdiğinin soy ismini yazıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı.
Hayir açmam rahatsiz edici belki arkadasim birsey gonderdi dm'den oda gorecek nekadarda sacma dusunsene buyuk konusmuyorum ve acmam istemem herkesin ozel hayati, yasam standartlari olmalı , sosyal hayati olmalı hiç sevmem bu tarz yılışık durumları
Ayrıldıklarında hesap kimde kalıyor onu merak ettim şu an 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Özellikle kadınlar bunu istemeyecektir. Çünkü bu kadınlara gelen takip istekleri ve mesajlar sevgiliyle kavgaya sebep olur. Ayrıca Hanım kızlarımız aynı ayna 10 kişiyle flörtleşemediği için çok üzülürlerrr
1
22 Yorumla
Cevap sahibi
2 ay
Normalde hiçbir soruda kadınlar erkeklerden daha fazla yorum yazmaken bu soruda kadınlar yardırıyor maşallah niye çünkü rahatsız oldular bu soru karşısında 😀😂
Ahaha Instagram dan hc çünkü ordaki dm yi ona göre ayarladım. Burası da oyleydi bı tane arkadasmdan mesj bekliyrm ondan açık gelsin tekrar eskisi gbi kapali olacak ve soruna gelince gene hc. Tabi sn istedgne inanabilrsn sonuçta bn soyledklermden sorumluym senin anladgn şeylerden değil
@seyda028 senin mesaj kutun günlerdir açık ayrıca bir ara benimle de mesajlaştın Peki sen şimdi niye yalan söyledin? Doğruları söyleyemiyorsun çünkü :)
Genelde kapalı oluyor açık oldg zamana denk gelmiş olamaz misn. Yalan derken önüme gelene yazmiyrm hatta hc kmseye yazmiyrm arada bı iki kişiye yazdysa ve snde bunlardan biriysen sürekli sevgili gbi konuşmuş mu oluyrm ya da sevgilim mi olmuş oluyor. Ya da senin bu konuda doğru dedgn ne malum sonuçta gizlisn burada senin gbi boş atıp dolu tutmaya calisan coook.
@yağmur_yüreklim01 hesabı ilk actgm zaman çok geliyor die kapattm zaten ama bı arkadaşımdan mesj bekliyrm hesabını bulamadm sürekli yazıyordu ondan açtm gene ama baklm mesjni bekliyrm kızın
@yağmur_yüreklim01 medeni durumunu bile söyleyemedi :) sebebi ortada neyse haklı olduğumu zaten biliyorum da bunun doğru olmadığını bana kanıtlamaya çalışmanız epey komikti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok saçma geliyor bana.
Asla açmam.
O gidecek spor sayfalarını ve erkek arkadaşlarını ekleyecek.
Bn gidicm moda ve makyaj sayfalarını takip edeceğim.
Arkadaşlarımla özel onun bilmemesi gerek ve şeyleri okuyacak aynı şekilde bnde onun ne gerk var
Ben böyle şeyleri gerçekten gereksiz buluyorum herkesin kendine göre bir hesabı olacak Kendi çevresini takip ettiği şahsına özel ortak hesap açmanın hiçbir mantığını anlayamıyorum Bir de evlenmeden sevgilisinin nişanlısını soy ismini yazanları da anlamıyorum kendi soy ismi siliyor ortadaki bir resmi bir şey yokken sevdiğinin soy ismini yazıyor
Hayir açmam rahatsiz edici belki arkadasim birsey gonderdi dm'den oda gorecek nekadarda sacma dusunsene buyuk konusmuyorum ve acmam istemem herkesin ozel hayati, yasam standartlari olmalı , sosyal hayati olmalı hiç sevmem bu tarz yılışık durumları
Tövbe ben daha evli olduğumu kimse bilmiyor millet ula orta yaşıyor herseyi.
Dur evlenme durrr
Onu bunu bosverin KS de ortak hesap açanı gördü bu gözler
kim yaptı onu ya dff
Eski hesabimda görmüştü
M hatırlamıyorum 😂
kendi hesabımla ilgilenmiorum bide onla mı ilgilencem. sevgilimin tanımadığım çevresiyle muhattap olayim. çok saçma bence
Ergen hareketler. Güvensizlik kokuyor. Tamam güvenmiyorsundur da bu kadar kısıtlamazsın yani.
Ben açmam. Evli olunca belki ama yine de ortak hesap bana çok saçma geliyor birey olmaya aykırı gibi.
Hayır ortak gerek yok ikimizin de ayrı ayrı hesabı olurdu. şifrelerimizi de bilirdik zaten. güven sorunum olmazdı benim.
Hayır
“Erkekler takip isteği atmasın “ dlflfösödmgdm
Normalde zaten sosyal medya hesabım yok, ki böyle bir şey de hayır ya açmam bana göre değil
Olabilir ama o kadar çok sevecek birini tanımıyorum
Ayrıldıklarında hesap kimde kalıyor onu merak ettim şu an 😀
Özellikle kadınlar bunu istemeyecektir. Çünkü bu kadınlara gelen takip istekleri ve mesajlar sevgiliyle kavgaya sebep olur. Ayrıca Hanım kızlarımız aynı ayna 10 kişiyle flörtleşemediği için çok üzülürlerrr
Normalde hiçbir soruda kadınlar erkeklerden daha fazla yorum yazmaken bu soruda kadınlar yardırıyor maşallah niye çünkü rahatsız oldular bu soru karşısında 😀😂
Kişi kendinden mi biliyor işi, evet
😂😂😂
Çünkü ben sizi sizden daha iyi tanıyorum
Valla knk seven düzgün birinin ve ciddi düşünenin arkasından iş çevirmem abartma😂😂
@yağmur_yüreklim01 yaşın daha çok genç ne demek istediğimi yıllar geçtikçe anlayacaksın
Ok..
O kadr çok kişiyle gecmisn olduysa böyle düşünmen normal ama sadece düşünmen normal öyle oldgndan değil
@seyda028 söyle bakalım instagramdan ya da buradan günde kaç erkekten mesaj alıyorsun, kaç tanesiyle sohbet ediyorsun?
Ahaha Instagram dan hc çünkü ordaki dm yi ona göre ayarladım.
Burası da oyleydi bı tane arkadasmdan mesj bekliyrm ondan açık gelsin tekrar eskisi gbi kapali olacak ve soruna gelince gene hc.
Tabi sn istedgne inanabilrsn sonuçta bn soyledklermden sorumluym senin anladgn şeylerden değil
@seyda028 senin mesaj kutun günlerdir açık ayrıca bir ara benimle de mesajlaştın
Peki sen şimdi niye yalan söyledin? Doğruları söyleyemiyorsun çünkü :)
Şimdi gizlicik doğru diyor valla erkeklerden çok mesaj alıyoruz kadınlar olarak)
Genelde kapalı oluyor açık oldg zamana denk gelmiş olamaz misn.
Yalan derken önüme gelene yazmiyrm hatta hc kmseye yazmiyrm arada bı iki kişiye yazdysa ve snde bunlardan biriysen sürekli sevgili gbi konuşmuş mu oluyrm ya da sevgilim mi olmuş oluyor. Ya da senin bu konuda doğru dedgn ne malum sonuçta gizlisn burada senin gbi boş atıp dolu tutmaya calisan coook.
@yağmur_yüreklim01 hesabı ilk actgm zaman çok geliyor die kapattm zaten ama bı arkadaşımdan mesj bekliyrm hesabını bulamadm sürekli yazıyordu ondan açtm gene ama baklm mesjni bekliyrm kızın
@seyda028 evli misin?
@seyda028 anladım
Dglsem ona göre yürüyecek misn
@seyda028 hayır sana yürüdüğüm falan yok sorumu çarpıtma.
sakin olabilirsiniz bu kadar şey yapmayın tamam benle açın ortak hesap hepiniz sorun yok dsf
@yağmur_yüreklim01 medeni durumunu bile söyleyemedi :) sebebi ortada neyse haklı olduğumu zaten biliyorum da bunun doğru olmadığını bana kanıtlamaya çalışmanız epey komikti
Ben bir şey kanıtlamaya çalışmadim. Evet evli o. Evliyim diye birçok görüşüne denk geldim
Sn kimsinde cvp sahibi bn sana kendimle ilgili bilgi verim.
Hem seni benim evli olup olmamam ne ilgilendirir. Haddin dışında bakiyrmher konuya hakimsn
önceki hesap çalındı mı puhahahaha kim çalacak sizin hesabınızı biz 2 mal bir hesabın şifresini unuttuk demiyolar da
Açsan ne olacak gösterişten başka bişey değil gizli 10 hesabı olduktan sonra.. kendini kandırmaktan başka bişey olmaz … BENCE
Bence gereksiz, açılması bana çok saçma geliyor.
Erkekler takip isteği atmasin
Takibe takip ne demek ya
İyi hep kadinlar atsin
Ne gerek var bu güvensizlik olur
Saçma gereksiz