Hahah ben burayı sosyal medyadan saymadım. Sayarsak burada hep laf sokardim. Beni sevmeyen laf sokmaya çalışan vardı ama genelde laf sokma linç işlemini görüyordum
Ha yani burası Instagram değil burada ki linçler sayılmaz mı diyorsunuz efenim? Hahah bence haksızsın, çünkü burada öylesine hakaretler havada uçuşuyor ki sen bile şaşırırsın.😂
Biliyorum canım burayı, adamlara laf çarpıp o karşı laf cakacagi başka sorularda beni yakalayıp laf sokacakken cevap vermeyip tii ye almıyordum sonra özelden saldırıyorlardi sjsjsks
Kusura bakma sabahtan beri site reklamları ile boğuşuyorum. Uygulamayı indirip anca geldim. Böylesi insanlığını kaybetmiş olanlarla tartışma çünkü onlar buna bile değmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben ikisi de değilim.. kimseyi linçlemem umursamam.. kimse de beni linçleyemez.. çünkü kimseyi umursamam.
Yani şaka bir yana şuana kadar linçleneceğin bir görüş yaptığını da görmedim.🙄
Teşekkür ederim. kendi halimdeyim çünkü :)
Evet barış burada karakteriyle övünebilecek sayılı kişilerdensin. Lütfen değişme🙃
Teşekkür ederim.. 🙏😊
Linçlenen mi linç edilenmisin diyosun e ikiside aynı linç eden misin demicek miydin
Aa cidden mi? Aceleyle yazdım bakamadkm sonra🫢
Linçleyen mi olacaktı😂
Olur öyle djdndnd
Bazen bir anda hiç olmayacak yerden bir şeyin linci başlıyor sonrasında uzakdıkça uzayor komik oluyor
Linçleyen
Hahsh linci de komik bulmak ha?😂
Hmm bir yerden bağlanıyor konu sonrasında arkadaş oluyoruz bazen😅
Hahah evet var öyle dostluklarım.😂
Ne reklamı bende çıkmıyor?
Off siteye alıştığım için orayı özledim🥹
Linç edilecek bir şey yapmadım. Ama bazı insanlar cidden linç edilmeyi hak ediyor.😒🫠
Pek yorumlara katılmıyorum
Gelen yorum sayısı iki ya da üç onlarda soruya cevap vermiş bile sayılmaz. Nesine katılmıyorsun?😂
Hahah ben burayı sosyal medyadan saymadım. Sayarsak burada hep laf sokardim. Beni sevmeyen laf sokmaya çalışan vardı ama genelde laf sokma linç işlemini görüyordum
Ha yani burası Instagram değil burada ki linçler sayılmaz mı diyorsunuz efenim? Hahah bence haksızsın, çünkü burada öylesine hakaretler havada uçuşuyor ki sen bile şaşırırsın.😂
Biliyorum canım burayı, adamlara laf çarpıp o karşı laf cakacagi başka sorularda beni yakalayıp laf sokacakken cevap vermeyip tii ye almıyordum sonra özelden saldırıyorlardi sjsjsks
Haha sende az değilsin😂
:) :) merci
Tam şu anda linçleniyorum😄
Nideeeen? Kim onlar?🤨
İyi mi sanatım? ↗
Baktım ama görüş yaptığını görmedim. Görüşün mü kaldırıldı acaba?
Yok en baştaki joker e yorum yaptım
Hmm hemen bakıyorum.
Kusura bakma sabahtan beri site reklamları ile boğuşuyorum. Uygulamayı indirip anca geldim. Böylesi insanlığını kaybetmiş olanlarla tartışma çünkü onlar buna bile değmez.
Ne reklamı
Ben web sitesini kullanıyorum ya site çerez çıkartıyor karşıma
Bende web ten giriyorum ama hiç görmedim
Nasıl görmezsin gözümüze gözümüze sokuyor beko reklamını🙄
Cidden çıkmıyor günde belirli sayıda cevap paylaşınca reklamlar kalkıyor sanırım
Haaa doğru öyle bir özellik vardı. Doğru ben unutmuşum. Zaten eskisi gibi görüş paylaşmadığım içinde doğru evet.
Doğu tarafına saplarım 7/24
O ne demek?🤔
Lind edenim 🤪😉