twitter çok kötü devamlı gündem siyaset adamı delirtiyo 😃 instagramda da güzel kadınlar yüzünden komplekse giriyorum ay en iyisi hiç kullanmamak
Kötü etkiliyor
Hayır etkilemiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
twitter çok kötü devamlı gündem siyaset adamı delirtiyo 😃 instagramda da güzel kadınlar yüzünden komplekse giriyorum ay en iyisi hiç kullanmamak
Sosyal medya uygulamalarının en zararlı tarafı ekran kaydırma bağımlılığına yol açmalarıdır. Bu uygulamalar, kullanıcının uygulamada en fazla zaman harcayacağı şekilde tasarlandılar ve bu doğrultuda geliştirilmeye devam ediyorlar.
Uygulamadayken ekranın üst tarafında takip ettiklerinizin yeni paylaşımlar yaptığını ifade eden baloncuklar görürsünüz. İlkel beyniniz bunu haz alabilmek için bir fırsat olarak görür ve dopamin salgılamaya başlar, hemen ekranı kaydırırsınız. Bunu her yaptığınızda karşınıza yeni bir şeyler çıktığı için beyniniz bunu kolay tatmin aracı olarak görür. Bu yüzden bunu tekrar tekrar yaparsınız. Beynimiz en zahmetsiz yoldan tatmin olmak ve hazza ulaşmak üzere şekillenmiştir. Oturup ekran kaydırarak tatmin olma arayışı da bu yüzden bağımlılık yapar
Yok etkilemiyor. Etkileyecek yaşı geçeli çok oldu. Sadece KS ve X ‘de fazla vakit harcıyorum şikayetim bu. Öğrenmeyi okumayı fazla seviyorum. Kendimi biriyle kıyaslayacak komplekslerim pek yok.
Cevap
18Cevap
Bir tek burayı kullanıyorum. Kötü etkilediği de oluyor iyi etkilediği de.
Hayır beni iyi ya da kötü etkilemiyor.
Tw birakali çok oldu. Adami sinir hastasi eder gereksiz medya. Instagram da cok garip bir alan. Ama özetle "yaşamak istedigim hayat vs yasadigim hayat" tam olarak boyle bir alan. 21 yasinda milyon dolarlik genclerin sürekli reelleri. Motivasyom videolari, kpss, dünya turu, psikoloji, evlilik, yardim dernekleri, süper mutlu çiftler. Aşure gibi bir yer. Orasi da beni mutsuz ediyor çok fazla hayal dünyasi içeriyor. Ayni anda hem gezgin olmak hem harika bir eş hem harika bir kariyer istettiriyor insana. İMDAT VALLA
Şunu söyleyim günümüzde sosyal medya kullanmayan yoldur kötü etkileniyor toplum bence net söyliyorm sosyal medya maalesef bağımlılık yapıyor. Eğer geleceğini düşünüyorsan sosyal medyadan ayrılman lazım. Özellikle sınava falan hazırlanan öğrenciler için vakit kaybedici bir ortam
sanırım kişiye göre değişiyor bu. gideceğim gezeceğim yerleri keşfedebiliyorum. yemek yiyeceğim yerleri yorumlarına göre keşfedebiliyorum. alışveriş yaparken yorumlara bakarak sahte ya da gerçek ürün sattığını görebiliyorum. her şeyin fazlası zaten zarar demişler değil mi? kullanmasını dozunu bilirseniz sorun yok.
Evet bnde çok güzel kızları, hayatları görünce kıyas yapıyorum kendimle sonra da boş yere üzüyorum kendimi
Kötü etkileyeceğini düşündüğüm için yıllardır kullanmıyorum
Kimi takip ettiğin ve neyi emdiğin çok önemli bilgi açısından. Ben beni geliştiren bilgileri, ve bana ilham veren insanları takip ediyorum bu yüzden beni kötü etkilemiyor.
Sosyal medyanın üzerimde olumlu ya da olumsuz yönde etkisi yok
Sırf bu yüzden Facebook Instagram tiktok x platformlarını sildim aylar önce. Şimdi kafam rahat.
Burası küçüklüğümden beri daha kötü etkiliyor beni ama alışkanlık işte, vazgeçilmiyor😅
Rahatsız edici yönleri var fakat etkileyecek kadar da etkili olmuyor üzerimde.
En iyisi hiç kullanmamak ben öyle yapıyorum
Tehlike içeren sayfalar ve kişileri takip etmiyorum. Sadece faydalı bulduğum içerikleri izliyorum.
Twitter'da bende fena patlıyorum engellemeye siyesetçi kalmadı neredeyse
O gordugun guzel kadinlarin %90 ı esc nsndjd. Bosuna komplekse girme
sosyal medya maalesef bağımlılık yapıyor. Eğer geleceğini düşünüyorsan sosyal medyadan ayrılman lazım. Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler için vakit kaybedici bir ortam
Bende öyleyim ya takibe takip ay kim sildi takipçi eşit olmadı ay neden bakmadı ay kim bu yazdı derken benim hayat elden gideyah oldu
çok güzel tespitler, tespitlerine katılıyorum
sosyal medya kullanmıyorum
Etkilediği için zaten kullanmiyorum
Öyle bir derdim yok :))
Yıllardır sosyal medya kullanmıyorum.
İnstagramda yalanlari boş ver gercek hayata bakkk
Hayır
Hayır maalesef etkilemiyor.
Etkiliyor
Evet ya.
etkilemiyor çünkü kullanmıyorum gereksiz
Bazen