Gereksiz diyenlere falan sakın uyma aç tabikide 21 yaşına gelmişsin halen bi instagramınmı yok gülünçlüksün bile millet çocukluktan açıyo ve yani bu devirde elbetki bi instan olması lazım tabi gerekli çağ dışımı kalmak istıyon o açma diyenler boş konuşuyor uyma onlara bütün dünya instagramda şu anda yani baya geç bile kalmışsın şimdiye kadar çoktan açman lazımdı bizim lise zamanlarında bile tüm sınıfta bi tane instagramı olmayan yoktu hiç arkadaşın falan yokmu senin instagramdan konuşmuyonmu
01 Yorumla- +1 yıl
Absrt
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Amaçlar ego tatmini. Ki sen kadınsın. Fırına ekmek almaya gitsen, barda 2 bira içsen onlarca gerçek takipçin olur. Sanal ego tatminine hiç gerek yok bence
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum. Ne faydası olacak?
Sana sürekli gereksiz masraflar çıkaracak.
Kıymetli vaktini elalemin sahte hayatına bakmaya harcayacaksın.
Kendin de kendi sahte hayatını pazarlamak için mesai harcayacaksın.
Hiç yoktan kurtulamadığın kıskançlık, yetersizlik hisleri geliştireceksin.
Bir bakmışsın lüzumsuz trendler öğrenip dikkat süren ekstrem düzeyde kısalmış.
Eğitim/Kariyer konularını takip etmek içinse hadi neyse ama yine de tavsiye etmiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılHocam l ben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs gelebiliyor sonra günlük hayatta çok fazla yoğun oluyorum insanlarla fazla içli disliyiz zaten sanladan tekrar onları takip etmek takip edilmek bilmiyorum saçma geliyor
- +1 yıl
Aynen öyle, katılıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılsenin kendi kararın istersen aç
15 Yorumla
Soran+1 yılHocam siz 7 24 KS demisiniz her yorumda sizi görüyorum da
- +1 yıl
Evet gizli üye tüm gün buradayım.
Soran+1 yılValla helal olsun ne diim 😂😂
- +1 yıl
😂😂 helal olsun denecek durum yok işsizlik işte. işim olsa girmem
Soran+1 yılE okul vs yokmu tipin de güzel sevgilin vs
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var gadası
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen gerekli bulmuyorum, insan ister istemez psikolojik bir rakipleşmeye ve depresif hallere giriyor. Başkalarını takip ediyorsun, iç geçiriyorsun, benim neyim eksik gibi düşüncelere kapılıp daha iyisini yapmaya çalışırken aslında kendin olmaktan çıkıyorsun. Bence hayatı basit yaşamak lazım.
10 Yorumla
+1 yılÇok da gerekli bir şey değil ben 3 ay öncesine kadar açmamıştım buradan tanıştığım birisi Instagram açıverdi bana Fakat lanetli Yahudi iti dedim diye hesabıma askıya aldılar Halbuki olanı söyledim benim Twitter'ım yok Facebook hesabım yok Sadece Burası var. bir de 3 ay önce açılan Instagram hesabım vardı
10 Yorumla
+1 yılAblam bence bu senin kararın. Açmadan önce artılarını ve eksilerini bir tartıya koy. Ben instagramda nelerden rahatsız olurum? veya neler benim hoşuma gider? diye bir düşün. Eğer artılar fazla geliyorsa aç, eksiler fazla geliyorsa açma. Tabii eğer eğlenecek bir şeyler arıyorsan senin için çok iyi bir yer olabilir. Ama eglenecegim diye de sakın sapiklarin mesajlarına göz yumma. Benim şahsi fikrim açman yönünde. Beğenmezsen kapatırsın yani basit bir olay, kaybedeceğin bir şey olmaz.
Bu arada bir önerim de var. Instagram sana daha hoyrat, acımasız bir yer geliyorsa tiktok kullanabilirsin. Orası daha güvenli ve daha tatlış insanlar var. Açıkçası ben bu yüzden Instagramdan çok tiktokta vakit geçiriyorum. Instagram gibi değil kötü olan her yorum filtreleniyor ve her şey saygı çerçevesi içinde.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski bir Instagram kullanıcısı olarak 800 küsur takipçim ve 200 küsür takip ettiğim kişi vardı, beğeniler ve yorumlar ve bir yerden sonra seni ele geçirmeye başlıyor ve daha çok beğeni için daha çok daha saçma sapan paylaşım yapıyorsun ben bunun hayatımı olumsuz etkilediğini düşününce ani bir kararla hesabımı sildim ve 4 yıldır Instagram kullanmıyorum kesinlikle boş bir platform herkes egosunu tatmin ediyor veya karı kız erkek peşinde
11 Yorumla
Soran+1 yılHocam ben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs gelebiliyor sonra günlük hayatta çok fazla yoğun oluyorum insanlarla fazla içli disliyiz zaten sanladan tekrar onları takip etmek takip edilmek bilmiyorum saçma geliyor
Acma sen ya nasıl olsa yanlış bilgilerle hesap açıyorsun kendin olmadıktan sonra ne gerek var Bak 27 yaşında yazmışsın buraya 21 yaşomda itaradın var 😂şakadır şaka
50 Yorumla
+1 yılŞu soruyu, geeçekten düşünen, içselleştiren bir milyon genç olsa, zayıf ihtimal ama, bir nesil kurtulur.. aferin ablacım sana. sahtekar değilsen
217 Yorumla
Soran+1 yılben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs gelebiliyor sonra günlük hayatta çok fazla yoğun oluyorum insanlarla fazla içli disliyiz zaten sanladan tekrar onları takip etmek takip edilmek bilmiyorum saçma geliyor
- +1 yıl
İnşallah bozmazsın. Bu ülkeye fazlasın..
Soran+1 yılüniversiteye gidicem şimdi herkes kullanıyor vs boy boy fotolar ama ben fotoğrafta kendimi hiç beğenmiyorum gerçekte daha çok beğeniyorum o yüzden foto paylaşmayı da sevmiyorum of garip biriyim galiba
Soran+1 yılYa o değilde ben Instagram kullanmıyorum diye bana ailen gerici mi izin mi vermiyolar gibi canım canım sorular soran var da ne alaka ki
- +1 yıl
Bence fazlasın ewet bu ülkeye. 4 köşeden canın yanacak dostum..
Soran+1 yılCiddenmi niye ki
Soran+1 yılBitane flortum vardı bana Instagram kullaniyonmi hayır demiştim yalan soylme kesin kullaniyondue güzel olan her kız Instagram kullanır demişti 😂
- +1 yıl
Bu ülke ve kültür böyle insanı kaldırmaz çünkü, aşağı çeker ve incitir
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılYa bilmiyorum üniversiteye de gitcem falan umarım olumlu yönden gelisirim
- +1 yıl
Dileriz.
Soran+1 yılYani sizcede haklı değil miyim Instagram instagram kulanan herkes bana acayip geliyor kültüre ters sonra kimse olduğu gibide değil iki yüzlülük kaldiramiyorum
- +1 yıl
Evet, tabi. hayatta başarılar diliyorum
Soran+1 yılHocam dizinde azıcık görüşünüzu alaydim ya
- +1 yıl
Reissss naber
- +1 yıl
Evlat yeterince açık görüş belirttim zaten sanırım. Tam ne istiyosun )
- +1 yıl
@birgezginn eywallah bro
Hiç gerekli değil. Saçma sapan bi kitlesi var. Her b. ku abartıp popülerleştirip daha sonra linçleyen herkesin aynı olduğu bir yer
23 Yorumla
Soran+1 yıll ben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs gelebiliyor sonra günlük hayatta çok fazla yoğun oluyorum insanlarla fazla içli disliyiz zaten sanladan tekrar onları takip etmek takip edilmek bilmiyorum saçma geliyor
Soran+1 yılAy evet bende çok oluyor niye ailen mi izin vermiyor diyolar 😂
+1 yılSosyal medya hesabı olarak aç kalsın kullanmasada olur bazen lazım oluyor iş için falan fistan tabi herkeste aynı olmaz ama hayatının illa bir noktasında gerekli olucağını düşünüyorum aç kullanmasanda olur yani
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerekli değil bence açacaksan da abazalara karşı dikkatli ol açık giyimleri paylaşma derim sen bilirsin yine de
11 Yorumla
Soran+1 yılKnk sorun bu değil ben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs gelebiliyor sonra günlük hayatta çok fazla yoğun oluyorum insanlarla fazla içli disliyiz zaten sanladan tekrar onları takip etmek takip edilmek bilmiyorum saçma geliyor
İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Aç kullanırsın sosyal medyadan haberin olur, yeni haberlerden falan . Ne amaçla kullandığına bağlı esas. İlgini çeken birşeyi izlersin ya da izlemezsin sana kalmış.
00 Yorumla
+1 yılBence aç herkes eklemek zorunda değilsin herkesin takip isteğini kabul etmek zorunda değilsin ama tavsiyem açar açmaz akrabalarini engelle çünkü dedikodu yaparlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen şahsen hiç kullanmadım bugüne kadar burası hariç hiçbir sosyal mecra platformuna üye değilim onun için bence kullanmadığın için şanslısın hiç bulaşma derim gereksiz zaman kaybı olarak görüyüm ben şahsen
10 Yorumlaİş için kullanıyorum. Çok nadir reels yuvarlarım veya özel hesaba bakarım. Kriterler koyacaksan kendine aç. Pinterest gibi kullanabilirsin
10 Yorumla
+1 yılÇok sıkıyor bir süre sonra ya bir de akrabalar isteğimi kabul etmemişsin diye tribe giriyo
12 Yorumla
Soran+1 yılKnk genelde onlar beni bulmadan ben onları bulup engelliyorum 😂
- +1 yıl
Priv tarzı hesap kullanıyorum yakın arkadaşlarim ekli sadece oh misss herkese tavsiye ederim
+1 yılHayatim hic kullanmadiysan öncelikle seni tebrik ediyorum ve önermiyorum bende dondurdum cok bos vaktik degerli olsun
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Ayy az önce bu muhabbet döndü babam bana da açın dedi bir muhabbet üstüne sen dur baba ondan eksik kal dedim yok instagram falan 🤷🏻♀️😅
00 Yorumla
+1 yılBen kullanmıyorum gereksinimde duymuyorum açıkçası. O kadar da gerekli bişe değil bence. İnstagram olmadanda yaşayabiliyor insan.
00 YorumlaBen kendim networkü güncel tutmak için kullanıyorum, istiyorsan aç tabii ki
Ben genelde soru oluşturan her şeyi hayatımda yapıyorum00 Yorumla
+1 yılGerekli değil geleceğe yatırım yapmak için eğitime önem vermen çok iyi olur. Ben sildim. Ve geçte olsa yabancı dile başladım. Başarılar.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı. Bu kendi kararın istersen aç istersen açma bizi ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılHayır gereksiz 24 yaşındayım benim hiç olmadı ve olmayacakta
10 Yorumla
+1 yılGereksiz. İster inan , ister inanma. Ama burası ve Youtube haricinde bir sosyal medya hesabım yok.
11 Yorumla
+1 yılBen severek kullanıyorum, mesleğin için gerekli değilse ve çok bilip sevmiyorsan gerek olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılBen de hep düşünüyorum 😊 düşünmek çok güzel 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılAc ama foto paylasma rezillik zaten herkes heryerini acıp atiyor
00 YorumlaHiçbir işe yaramıyor ben kullanmıyorum bi eksiğimde yok bence
00 YorumlaBence çok gerekli değil herkesin yarış halinde olduğu bir platform bana göre
00 YorumlaBence olmalı..
Ama içerik paylaşayı aktif olarak tercih etmeyebilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba,
Ben tarot bakarak elde ettiğim gelir ile sokak hayvanları için mama alıyorum. Baktığım fal yöntemi kendi geliştirdiğim bir metot ve baktığım insanlar genelde memnun kalıyorlar.
Eğer bu yolda bana destek olursanız çok sevinirim. Siz baktırmak istemezseniz bile ilgileneceğini düşündüğünüz kişilerle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
00 Yorumla
+1 yılÇokta gerekli bir şey değil ama açıp açmamak sana kalmış.
00 Yorumlaben de düşünüyorum da kimse takip etmez diye açmıyorum :D
04 Yorumla- +1 yıl
ben ederim üzülme 🤭
- +1 yıl
kendi isim soy isim daha iyi olmaz mı skkxksksk
İnstagram kadar gereksiz bir platform var mı? Yok çünkü amaç bomboş.
00 Yorumla
+1 yılkızzz ben mi senim sen mi bensin anlamadım benimde yok
00 Yorumla
+1 yılHiç bulaşma öyle bozuk şeyler varki insanı bozuyor cidden.
00 Yorumla
+1 yılAçma boş iş düzgün insanların pek kullanacağı yer değil
00 YorumlaBunu ne için istediğine bağlı ve ne amaçla kullanacagin..
00 Yorumla
+1 yılBen bu konuda tavsiye veremem Benimki tamamen Doğal ortam sanal ortam yok bizim ormanda
00 YorumlaAçıkçası çok şey öğrenirsn evet ama bağımlılık yapar maalesef
00 Yorumla
+1 yılBu zamana acmadiysan bırak açma bence çok bişe yok anlamsız zaten
00 Yorumla
+1 yılİnstagram whatsapp en sevdiğim uygulamalar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de yok bende gereksiz sadece zaman harcıyor
00 YorumlaKesinlikle tavsiye etmem tam bir zaman kaybı sigara gibi başlayınca bırakamıyorsun zar zor bıraktım bir daha da kullanmayı düşünmüyorum. Allah düşmanıma vermesin derler yA o kadar var yani
00 Yorumlaİnstagrama da insanlar yaşamadığı hayatları yaşıyormuş gibi paylaşıyorlar. Bunlara takilmadan kullanacağın bir Instagram hesabının zararı olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSinir hastası olup çıkmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ediyorum!
00 Yorumla
+1 yılNe kadar da önemli ve zor bir karar vermek uzeresin
11 Yorumla
Soran+1 yılKnk sorun bu değil ben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs gelebiliyor sonra günlük hayatta çok fazla yoğun oluyorum insanlarla fazla içli disliyiz zaten sanladan tekrar onları takip etmek takip edilmek bilmiyorum saçma geliyor
çok bagimlilik yapıyor... mesela benim günlük ortalamam 5 6 saat falan ama yinede ne yaptığına göre degisr.
00 Yorumla
+1 yılYok ben kullanmıyom bununla da gurur duyuyom
10 YorumlaSakın açma hiç açmadıysan gerekli değil ben yeni sildim kurtuldum gerçekten
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Karar senin instada insan yemiyorlar
26 Yorumla
- +1 yıl
Onların ayarları var ya o basit ha yediğini atana bende sinir oluyorum normal foto okey ama zaten instayı içerik olarak kullanan ünlüler yapıyor diğerleride onları editliyor valla sevmediğim kişi bana istek atmaz zaten bilir kabül etmicemi edip etmenek bna kalmış istediği kadar abartsın
Soran+1 yılBilmiyorum gezdiği heryeri paylasanlar kahve storileri yemek masaları hocam kadınlar çok fazla yapıyor bunu yaa
- +1 yıl
Yapıyorlar evet kahveden bir şey olmaz ama ya yani ben niraz gamsızımda adam içiyormuş kahvesini beni alakadar etmez ama ülkemizde yoksulluk var yemeğe hayır tabiki gezdiğini atsın onada okey ama şu var zengin geziyor fakir it gibi tırmalıyor haklısın ama bu işin buralara kadar gelmesindeki tek sebeb gerçekleri gösterdiğimiz işte fakirşnde yüzü gülecek diyip benimle beraber 1 ayın 1 ayı çalışan emekli olup kendini arkadaşlarının hakkı adında karar veren emekli maaş vercek ya tayip gidip maaş için oy atan cahil kesime sorucaksın yapacak bir şey yok sistem böylekızsan kızdığınla kalır sinir olursun hayat senin hiç kimseyi düşünme ailenden başka
Soran+1 yılAbi konuyu değiştirdin kısaca Instagram bnce da iki yüzlülük var
+1 yılSosyal cevrenle yakinlasirsin ama onun disinda sacmalik dolu
00 Yorumla
+1 yılAçma kardeşim saçma sapan ergenlerin dolaştığı bir uygulama tek kelime ile zaman kaybı
00 YorumlaBence hiçbir sosyal medyayı kullanmak çok saçma yani bende var var ama girmiyorum
00 Yorumla
+1 yılVay be instagram kullanmıyonmu
02 Yorumla
Soran+1 yılben instagrami şahsen türk kulturune ters buluyorum insanlar yediği herşeyi paylaşıyor msla ben payalsmam paylasanlari görünce sinir oluyorum sonra sevmediğim insanlar dahi takip isteği attiklarinda takip etmeyince karşı taraf bunu abartıyor e sonra hiç tanımadığım insanlardan sapiklardan yerli yersiz msjlar vs… [+]
- +1 yıl
Anladım kullandığın uygulama var mı canım
Gizli Üye(25-29)+1 yıle yorumlara baktım madem türk kültürüne karşı geliyor gibi düşünüyorsun o zaman neden düşünüyorsun açmayı.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLa ya 9 yaşındaki çocukların instagramı var artık aç bir zahmet
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum
+1 yılAç bence hevesini al
10 Yorumla
+1 yılGerekli değil. Zamanını boşa harcamanı sağlıyor
10 YorumlaGerekli olup olmadığı seninle alakalı.
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat