Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyorum kazandığım bölümü öyle herkes kazanamaz yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum söyle söyleyim hatta her tıp kazananın benim bölümü kazanamayacahi bir üniverstede mühendislik okuyorum 3. Sınıf ilk dönemi bitti daha sevgilim bile olmadı şimdiye kadar zaten istediğim kızın da mühendislik veya tıp felan okumasını isterim ayreten şuanda fake bir Instagram kullaniyorum baska da bir hesabım yok kişisel olarak ancak kızlara yazınca bu hesapla geri dönüş yapmıyorlar yapanlarda bana inanmıyor bu devirde kim kullanmaz diye engelliyorlar sizce açmalı miyim bir Instagram hesabı teşekkürler
Düşünceleriniz nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şöyle okuyorum bööyle kimse okuduğum okulu kazanamaz vs diyip böylesine basit bir konuya sormadan karar verememende ne bileyim
Asosyal biriyim bu konularda yaw
Denginde istiyorsan ya okulunda ya da çalıştığın yerlerden tavlayacaksın sosyal medyada dengin zor bulursun
Kendi bulunduğum yerde ama bu kızlar hep
E daha ne istiyorsun oğlum uzakta mı olsun jakfkwnfkw
Yapamiyom iste
Ben de kulanmiyorum kız tavlamak için illa isretgramdan ihtiyacın yok ben DC den tavliyordum ama o kapandı. d
şu an ne yapiyon
şu an bosum dışarda bakiniyom denk gelirse biri gelir gelemzsede canımda istemiyor su sıralar zaten
Niye ya
Öyle canım istemiyor
Yaslandin o zaman
Yaş 18 den az. d şimdi soyluyemiyom ban yerim
Bende yaşlandım sandım jxdnd
Aç ag bunun nesinde karsrsız kaldın
Bilmiyorum daha önce açmıştım kızlar yazıyordu bolumumle alakali soru sorma bahanesiyle bende utangaç biriyim
Aç tabiki, sosyalleşmek senin için iyi olur.
Asosyal biriyim ama aradığım kız mühendislik veya tıp okumalı kendime denk gormem için kafa yapısı olsun ama acsamda yine fake derler takipçi sayom felan az olumca dogru değil mi
Yoo illa arkadaşlarıj olur, çevren şekillenir. Tıpçı kız sana bakar mı bilmiyorum tabi
Diyorum ki bende tıp kazandım ama tercih etmedim mühendisliğin şartları daha iyi diye diyorum sen tipci kız sana bakarm i diyorsun
Ayreten çevrem yok benim
İyide sonuçta tıpçı değilsin fmdmd kendini bu kadar üst perde görme 🥲. Çevren yoksa o zaman zor fkkd
Arkadaşlarımın tıpçı sevgilileri var ki nxnddnd
Bulabiliyosan sende bul Hadi bakalım dkdkdkd kolay gelsin
Ben bulamam yaw
Kendini çook yükseklerde görüyosun ya bulursun fkfkd
Ayy öyle bir kızla yol üzeri konuşmuştum çok egolusun dedi bana
Cidden öylesin, istersen dünyanın en zeki insanı ol bu egoyla zor diyim ben sana. Ben bakmam sana
Hele hele tipe bak jxjdjd ben sanki sana bakarım jdnddndndjdndjd
Ayy sakın bakma midem bulanıyor fkdkdk
Haha güldürdün gerçekten skdjdj
Hahshsh Hadi iyi geceler
Göstersene kendini
Bakmam sana diyodun noldu dkdmd
Bakmadim daha dur djddjdnd
Hadi kardeşim kolay gelsin sana, tıpçı mühendis felan arayışında
Göster dedik işte kendini
İyi geceler 🙂
Son kararın mı
Yesss
No olsun mu o?
Ben senin egonla baş edemem
Deneriz bakalım:)
Ben tıpçı falan değilim bak kaç burdan fkdmdmd
Salla tıpçıları jssjdjd
Ben yatıyorummm, bol arayışlarrr🙃
Finallere çalıştım bende yatacağım ama bir gostereydin kendini:)