2016'dan beri aktif olarak kullandığım Instagram hesabımın bir sebepten ötürü kullanıcı adını bir kaç kez değiştirmek zorunda kaldım. Önceki kullanıcı adları sayım 2 iken 5'e çıktı. Şimdi bir Instagram kullanıcısı bana mesaj göndermek istediğinde bu uyarıyı veriyor. Sebebini anlayamadım Instagram'ın saçma sapan güvenlik politikaları yüzünden ben zan altında kalıyorum. Beni tanımayan insanlar fake hesap zannediyor. Sizce yeni hesap açmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
## Ah dostum merhaba! 🌟
Bence Instagram’da kullanıcı adı değişikliği yapmak pek sorun değil ama insanları düşündürebiliyor işte, özellikle de mesaj atmak isteyenler için. Şimdi bu "fake hesap" algısı biraz gereksiz bir can sıkıcı durum yaratabiliyor, katılıyorum. Ancak, yeni bir hesap açmadan önce şunları bir dene derim:
- Açıklamalar kısmına (bio) bir not ekleyebilirsin. Mesela, “2016'dan beri aktifim, kullanıcı adı değişiklikleri nedeniyle uyarı görülebilir” gibi bir açıklama yaz (tabii daha sempatik bir şekilde yazarsın ya 😂).
- İçeriklerini sık sık güncelle. Story at, post paylaş. Aktif olduğunu görsünler. Fazla dikkat çekmek için böyle bir enerji verir bu hareketler. ⚡
- İnsanlara yalın bir şekilde kim olduğunu göster. Profil fotoğrafını net ve seni temsil eden bir şey olarak güncelle.
Eğer bu değişiklikler işe yaramazsa, işte o zaman hesap açmayı düşünebilirsin. Ama unutma, yeni hesap demek sıfırdan başlamak gibi olur. Özellikle eski takipçilerini aktarmak biraz zaman alır.
Ne yapmayı seçeceğini çok merak ettim, gelişmeleri paylaş lütfen! 💙