Arkadaşlar 3 gün boyunca çocuklar ile bilim şenliği etkinliği vardı benim çok hoşlandığım bir kız vardı o da benim gibi eğitim fakültesi son sınıf öğrencisi bu iki gün arada sohbet ettik, bakıştık bugün yanına gittim iletişim bilgileri almak için müsait değildi ondan sonra kız arkadaşları yanında iken de utandım iletişim bilgileri alamadım. Yakın bir kız arkadaşım var sınıf arkadaşı sevgilisi var olduğunu biliyorum emin değilim dedi ınstgram da ismini arattım buldum bilmiyorum istek atsam mı?
Duygularım ve mantığım arasında kararsız kaldığım dünya güzeli genç bir kız çocuğu ile tanıştım lise 11 17 yaşında fiziği güzelliği zekası tam istediğim evlenmek istediğim özellikleri taşıyor gün boyunca ona baktım oda beni süzüyordu en sonunda bakışları ile karşıma çıktı evet ne istiyorsun gibi az çok tanisiyoruz konuştuk mantığım 17 yaşında olmaz duygularım konuş bir şey olmaz karar veremedim kızın hesabını da buldum bilmiyorum istek atayım mı fikir alışverişinde bulunabilir misiniz?
Duygularım ve mantığım arasında kararsız kaldığım dünya güzeli genç bir kız çocuğu ile tanıştım lise 11 17 yaşında fiziği güzelliği zekası tam istediğim evlenmek istediğim özellikleri taşıyor gün boyunca ona baktım oda beni süzüyordu en sonunda bakışları ile karşıma çıktı evet ne istiyorsun gibi az çok tanisiyoruz konuştuk mantığım 17 yaşında olmaz duygularım konuş bir şey olmaz karar veremedim kızın hesabını da buldum bilmiyorum istek atayım mı fikir alışverişinde bulunabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sakın geç kalma, o isteği at ve konuş derim. Olmasa bile ileride ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Anı yaşa, anılarda kalsın..
Genç kız çocuğuna istek atsam sübyancı abaza denilmesinden endişe ediyorum. Diğeri de yasitim ve çok beğendim onu ama ondan iletişim bilgileri almak başka zaten grup da numarası da var ben ondan almak isterdim arattım buldum söylentiye göre sevgilisi varmış kararsizim bazen diyorum son sınıf öğrencisiyim boş ver anı yaşa ne olacak ki düşünüyorum hâlâ bilemiyorum
Bu senin vereceğin bir karar kardeşim, içinde kalması seni daha çok yorar.
Haklısın kardeşim sonuç da kötü bir şey yapmıyorum saf temiz bir duygu içindeyim en azından net bir tablo ile karşıma çıkar
İsteği at direk hiç düşünme en azından bi ihtimal belki olur ama atmazsan o ihtimal bile olmaz
Haklısın da belli çaplı endişelerim önyargılarım var birini çok beğendim diğer de gerçekten istiyorum. Ben okul öncesi öğretmenliği 4 kendisi de fen 4 ben onunla İlk gün selam ve bakıştık ikinci gün sohbet ettim bakıştım dönüş de yanında oturdum muhabbet etmeye devam ettik bugün ise yoğunluğa rağmen yine yanına gittim ama kız arkadaşları ile iken utandım sonra hiç vakit bulamadım sınıftan kız arkadaşıma söyledim sevgilisi var emin değilim dedi ondan sonra işte ne yapacağımı bilemedim hâlâ da kararsızlık var?
Diğeri de lise 11 17 yaşında gerçekten Allah vergisi güzelliği ve zekası var kız benim üni son sınıf öğrencisi olduğumu biliyor kendisi bana derin bakışlar da bulundu ben de kayıtsız kalamadım yine şenlik içinde yanına gittim sohbet ettim kafam da ki kararsızlık bu daha genç bir kız çocuğu ben ise ondan 7 yaş büyük abisi yaşımdayım kendine gel Duygu ve mantık arasında gelip gidiyorum şimdi bana bu durum da fikrini söyleye bilir misin
Bence unideki kızın sevgilisi olup olmadığını tam öğren ona göre hareket diğeri dediğin gibi biraz küçük senden
Cesur olmak gerek bazen, öyle değil mi *
İşte emin değilim aldığım duyuma göre %70 sevgilisi varmış, diğeri evet küçük ama yaşıtım olsaydı evlenmek isterdim kararsızım ya sen bana net bir yol çizer misin nasıl hareket edeyim
Sevgilisi varsa o zaman ona hiç bulaşma digef kız da baya küçük ama eğer olgun biriyse neden olmasın 7 yaş çok drgil az da değil orta bir yaş eğer olgun biri olduğunu yapabileceğini düşünüyorsan dene ama pişman olmayacagindan da emin ol derim hani güzelliği zekası senin aklını çelmesin
Olgun gibiydi istek atayım birbirimizin haberi olsun eğer kendisi benden etkilenmiş ise deneyebiliriz. Sevgilisi olan böyle bir söylentisi olan kızdan normal arkadaş olunur mu bilmiyorum görüşlerin gayet mantıklı teşekkür ederim 😊
Doğaçlama yap, gerçek sen kimsen o ol..
Rica ederim ne demek 🙏🏼 hakkında hayırlısı olsun