İnternet & Teknoloji Sosyal medyayı farklı amaçlı kullanıyor musunuz özellikle fake hesap kullanarak? HardcoreDump Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Sosyal medyayı farklı amaçlı kullanıyor musunuz özellikle fake hesap kullanarak? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır.. can sıkıntısı için kullanırım. tek hesap. 0 0 Yorumla
demir5222 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şu ana kadar hiçbir fake hesabım olmadı.Sadece bı hesabım var orada da takipçm 90 kişi olunca millet fake sanıyor hajaja 0 0 Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı. Fake kullanmam ama aktif kullandığım hesapların çoğu anonimdir. 0 0 Yorumla
Kbra10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır farklı amaçlarla kullanmıyorm fake de kullanmıyorum yok 0 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ben gerçek kimliğimle kullanırım 😅🤨 1 4 Yorumla HardcoreDump +1 yıl Fake hesabın yok mu yani 😬 Yorumla tugce082000 +1 yıl Hayır her zaman kendi ismim olur kimisi farklı isimle açıyor Yorumla HardcoreDump +1 yıl +18 muhabbet olduğu oluyor mu peki Yorumla tugce082000 +1 yıl Hayır Yorumla
Petrichor_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Evett 1 1 Yorumla HardcoreDump +1 yıl napıyorsun peki Yorumla
_Kaygan_ Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Çoğunlukla yapmam ancak mecbur kalırsam 0 3 Yorumla HardcoreDump +1 yıl Napıyorsun Yorumla _Kaygan_ +1 yıl Yorum yazıyorum sen Yorumla HardcoreDump +1 yıl Uzanıyorum. Sosyal medyada peki+18 mi oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır.. can sıkıntısı için kullanırım. tek hesap.
Şu ana kadar hiçbir fake hesabım olmadı.
Sadece bı hesabım var orada da takipçm 90 kişi olunca millet fake sanıyor hajaja
Fake kullanmam ama aktif kullandığım hesapların çoğu anonimdir.
Hayır farklı amaçlarla kullanmıyorm fake de kullanmıyorum yok
Zaman zaman işe yaradığından kullandığımız olmuştur. 😀
Ben gerçek kimliğimle kullanırım 😅🤨
Fake hesabın yok mu yani 😬
Hayır her zaman kendi ismim olur kimisi farklı isimle açıyor
+18 muhabbet olduğu oluyor mu peki
Hayır
Evett
napıyorsun peki
Fake hesap sevmiyorum ve kullanmam
Çoğunlukla yapmam ancak mecbur kalırsam
Napıyorsun