Arkadaş olmasına gerek yok herhangi biri de olur. Eski uzun süredir konuşmadığım bir tanıdığım arada ne yapıyor bu slk diye girip bakıyorum ki yine bir rezilliğini görüyorum. Şöyle buna benzer şeyler paylaşanları dövesim geliyor genelde

Arkadaş olmasına gerek yok herhangi biri de olur. Eski uzun süredir konuşmadığım bir tanıdığım arada ne yapıyor bu slk diye girip bakıyorum ki yine bir rezilliğini görüyorum. Şöyle buna benzer şeyler paylaşanları dövesim geliyor genelde

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
arkadaşıma irrite olmazdım ama kendi kararı istediğini paylaşsın
felsefe profesörü gibi sürekli saçma sapan lafları bilip bilmeden kullananlarla işim yok çıkarıyorum takipten kim olursa olsun
Çok tatlı🦦😂 benim tahammül seviyesi de az çok bu kadar
Sosyal medya paylaşımlarına komple irite oluyorum. Belki de sevip kullanmadığım içindir. Ama özellikle yemek ve özel anlar.
hiçbir sosyal mecrada yokum burayi saymazsak 😅 gizliler yeterince irite ediyorlar bak buradada
Benide hepsini engellemekten yoruldum şakirim 🌹
kız bazılarında engelleme yapılıyor önceden sırf görüş paylaşıp engel atıyordum bir daha göremeyim diye KS yine onuda kaldırmış galiba hepsinde olmuyor
Sosyal medya hesabımda arkadaşlarım ekli değil.
Nasıl?
aktif kullanmıyorum pek hesabımı motor ve futbol için var kimseyi eklemedim bende
Sosyal medya ile haşir neşir değilim, whatsappa bile girip durumlara bakmıyorum.
Whatsapp’a durum koyan var mı halen?
Dolu
Çok kötü annem bile artık bıraktı instagram kullanıyor.🦦
Instagramım yok, orayı takip edemiyorum.