Takip listesinde birkaç parça bişey görmem başlangıç olur, oradan bı takarım sonra da kaçar gider adam😕

Takip listesinde birkaç parça bişey görmem başlangıç olur, oradan bı takarım sonra da kaçar gider adam😕
Ben olay çıkarmam çünkü sevgilime zaten güvenirim yani sevgilim benim istemeyeceğim hiç bir davranışı zaten yapmazdı bu yüzden de güvenirim sorgulamam ama soruya gelecek olursak sanırım başka erkekler ile samimi bir şekilde konuştuğunu görürsem sanırım olay çıkartırdım çünkü başkaları ile samimi olamaz hiç bir şekilde bunu bana söylemiyorsa da sevgisinden şüphe duyar ayrılırdım zaten mutlaka
Sosyal medya artık herkesin hayatının merkezinde olan bir şey ben kullanmıyorum ama benim kırmızı çizgim sosyal medyada başkaları ile mesajlaşması olabilir. Çünkü gördüğüm kadarıyla birçok ilişkinin mesajlaşma durumundan dolayı oluyor. Onun dışındaki şeyler çok fazla takılacağımı zannetmiyorum.
Uygunsuz resimler ya da uygunsuz başkalarıyla mesajlaşmaları olay çıkarmam da kapı dışarı ederim. Olay çıkarmaya değmez biri haline gelir benim için
Cevap
11Cevap
Sosyal medya yüzünden böyle bir kavga çıkartmam en kötü ayrılırım bu kadar basit.
Sosyal medya hesabı görürsem olay çıkartırım
diktatör müsün adamın sosyal medya hesabı da mı olmasın o. O
@Catutigernos onun sosyali de medyası da benim ben
O durumda senin sosyalin de medyan da o olması lazım. O zaman sen KS'yi kapatacak mısın :O
Tabii ki, evet 😅
pek inanasım gelmedi açıkçası :P
İnan diye söylemedim neyse ki
Ondan inanamadım demek ki :o
demek ki..
hiç bir konuda hiç bir tepkim olmaz zira! benim sevgilime karşı nasıl sorumluluklarım varsa eminim o da aynı sorumlulukları taşıyacaktır
Olur olmadık hemcinslerim ile görürsem biraz can sıkıcı olur herhalde
Takipçi listesi kabarık ve ekeldiği kişiler çoğunlukla bayansa. Bu yol senin derim. Beni kaybeder.
böyle açık seçik resimlerle kendini sergiliyorsa çıkarırım
Yengenizin sosyal medyasının olmayışı peki. 😂
Özel bölgesinin tamamını ve belirli bir oranını sadece çekip atsa isyan çıkarırım bununla beraber saçma frikiklere de gerek yok penisin fazla belli olduğu fotoğrafı varsa boynuna bile yapışırım umrum olmaz
Birçok şeye takılabilirim. Bilmiyorum. Mümkünse o da benim gibi sosyal medya kullanmasın.
İğrenç şeyler can sıkıcı olabilir
eski sevgili hesapları
Eklediği kişiler tabiki
O sevgililik orada durur
Kahve fincanı atarsa çok sinir olurum asdfg
Türkiye de malum olduğum için tepki veririm
Nude atarsa
Karı kız
Ortadan ikiye ayırırim bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?