hadi ya çok sıkıntı olmuş bu Üretici Firma servisine bir mail atabilirsin fikir almak amaçlı ve bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıp bakabilirsin ne yapabilirler bu konuda diye sadece bükülmüş falan olsa oturtup sağlam bir şekilde takılsa neyse de elinde kaldıysa şu an kullanmak mümkün değil gibi
Yani daha önce duymadım yapıldığını da geçmiş olsun yine de şu an başka bir kart alma durumunuz yoksa araştırmaya devam edin derim dediğim gibi Üretici firmaya da danışabilirsiniz Yetkili servisler bakıyor mu bu duruma diye
Aslında ben sadece şaka yaptım kartım kıralmadı... Ama şu sorunun cevabini merak ettigim icin bu sekilde sordum soruyu ekran kartinin o fotodaki yeri kirilsaydi tamiri mümkün olurmuydu. Sonuçta kart ile bi bütün orası chipsetle bir bütün o pinler. Yani bunu merak ettiğim için böyle yaptım
Birazda böyle bi durumda bana kim yardım ederdi beni kim anlardi bana kim yardimci olurdu bunuda görmek istedim. Zor zamanlarda sıkıntılı zamanlarda kimse yanımizda olmuyor
bu soruya cevap almak için sırf kırıldı mı dedin yani fdkjf Eğer yaygın şekilde tamiri olsaydı illaki duyardık kaç senedir hiç duymadım :D kolay kırılabilen bir şey de değil zaten şaşırmıştım dikkat etmeliyiz takıp çıkarırken :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaptırmanız gerekiyor. ya da yenisini alın
Soket kısmın tamirini duymadım keşke dikkatli olsaydın
tam olarak kırılıp elinde mi kaldı yoksa hala karta bağlı mı
Takılabiliyor mu yani
Baya kırıldı elimde kaldı
hadi ya
çok sıkıntı olmuş bu
Üretici Firma servisine bir mail atabilirsin fikir almak amaçlı ve bilgisayarcı bilgisayarcı dolaşıp bakabilirsin ne yapabilirler bu konuda diye
sadece bükülmüş falan olsa oturtup sağlam bir şekilde takılsa neyse de
elinde kaldıysa şu an kullanmak mümkün değil gibi
Bi kaç yere götürdüm adam aval aval yüzüme baktı yapmıyonuzmu dedim yok dedi bende eve geldim
Yani daha önce duymadım yapıldığını da geçmiş olsun yine de şu an başka bir kart alma durumunuz yoksa araştırmaya devam edin derim dediğim gibi Üretici firmaya da danışabilirsiniz Yetkili servisler bakıyor mu bu duruma diye
Rtx 4070 kartım
bende de 4070 var kırsam kafayı yerdim
Üretici firma dediğim Nvidia değil burada
Asus, Zotac, MSI, Palit, EVGA, Inno gibi firmalar
4070 in hangi modeli var
www.asus.com/.../
Aslında ben sadece şaka yaptım kartım kıralmadı... Ama şu sorunun cevabini merak ettigim icin bu sekilde sordum soruyu ekran kartinin o fotodaki yeri kirilsaydi tamiri mümkün olurmuydu. Sonuçta kart ile bi bütün orası chipsetle bir bütün o pinler. Yani bunu merak ettiğim için böyle yaptım
Birazda böyle bi durumda bana kim yardım ederdi beni kim anlardi bana kim yardimci olurdu bunuda görmek istedim. Zor zamanlarda sıkıntılı zamanlarda kimse yanımizda olmuyor
bu soruya cevap almak için sırf kırıldı mı dedin yani fdkjf
Eğer yaygın şekilde tamiri olsaydı illaki duyardık kaç senedir hiç duymadım :D kolay kırılabilen bir şey de değil zaten şaşırmıştım
dikkat etmeliyiz takıp çıkarırken :D
yardımcı olunabileceğimiz bir şeyse elbet olmaya çalışırız
Aslında sadece onun cevabini almak icin degil kötü zamanımda bu siteden bi uye bana yardimci olur mu diye merak ettigim icinde sordum.
siz yine de o kötü zaman hiç gelmesin diye dikkatli olun 😂
Çöpe atabilirsin
30 bin liralık kart nasıl cope atim var mı yaptiracagim biryer
Kırılan kısım tamir olamaz imkânsız üzgünüm