İnternet & Teknoloji Ekran kartının tutaş plakaları çok sıkmamdan dolayı dışarı doğru bükülmüş ne yapmalıyım? Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ekran kartımın tutaç plakaları büyükmüş bu yüzden sıktığım vidalar ekran kartını tutmuyor be yapmalıyım? Ekran kartının tutaş plakaları çok sıkmamdan dolayı dışarı doğru bükülmüş ne yapmalıyım? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Pense ve benzeri alet ile düzelir, sıkın! 0 13 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Korkuyorum yapamıyorum Yorumla Solitaire2 +1 yıl Daha çok bozulursa naparim Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Rahat olun hiçbir şekilde bozulmaz orasının tek faydası sabit tutması başka bir şeyi yok Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Pense arasına al ve sık hepsi bu 😅PC dükkanım vardı benim rahat ol Yorumla Solitaire2 +1 yıl Ya şu an ekran kartı sabit bir sıkıntı olur mu Yorumla Solitaire2 +1 yıl kartımın kasa sabitleme vida delikleri genişlemiş yalama olmuş. Dikey ekran kartı tutacağı mı alayım yoksa o delikler için çözüm öneriniz var mı? Yorumla Solitaire2 +1 yıl Tek çözüm yalama olan deliği tornacıda daha büyük bir vida deliği olacak şekilde açtırmak. Sadece 1 taneyi tuttursanız yine yeterli. 2 vidayı takmanıza gerek yok. Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Hanfendi nalburdan 10 Luk vida ve somon alın ya da 8 6 lik yeterli... Yorumla Solitaire2 +1 yıl Vidalar çok ufak ona uygun somon nasıl bulcamko Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Nalburda var 10 8 6 pul da var vida da var somunda var hepsi var resim atardım ama kapalı 😅 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Kaçlık samun almam lazim? Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Kaçlık vida alırsan ona göre somun küçük Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl https://images.app.goo.gl/Fbng5pJMe7gNGiYF8 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Pense ve benzeri alet ile düzelir, sıkın!
Korkuyorum yapamıyorum
Daha çok bozulursa naparim
Rahat olun hiçbir şekilde bozulmaz orasının tek faydası sabit tutması başka bir şeyi yok
Pense arasına al ve sık hepsi bu 😅
PC dükkanım vardı benim rahat ol
Ya şu an ekran kartı sabit bir sıkıntı olur mu
kartımın kasa sabitleme vida delikleri genişlemiş yalama olmuş. Dikey ekran kartı tutacağı mı alayım yoksa o delikler için çözüm öneriniz var mı?
Tek çözüm yalama olan deliği tornacıda daha büyük bir vida deliği olacak şekilde açtırmak. Sadece 1 taneyi tuttursanız yine yeterli. 2 vidayı takmanıza gerek yok.
Hanfendi nalburdan 10 Luk vida ve somon alın ya da 8 6 lik yeterli...
Vidalar çok ufak ona uygun somon nasıl bulcamko
Nalburda var 10 8 6 pul da var vida da var somunda var hepsi var resim atardım ama kapalı 😅
Kaçlık samun almam lazim?
Kaçlık vida alırsan ona göre somun küçük
https://images.app.goo.gl/Fbng5pJMe7gNGiYF8