Bence hakkı değildir. Özel bir alandır telefon. Sizi şüphelendiren hareketleri varsa bunu o kişiye açarsın, o da açıklamasını yapar. Bu açıklamadan tatmin olup, olmamak sana kalmış. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence hakkı değildir. Özel bir alandır telefon. Sizi şüphelendiren hareketleri varsa bunu o kişiye açarsın, o da açıklamasını yapar. Bu açıklamadan tatmin olup, olmamak sana kalmış. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim eşim ya da sevgilim bakabilir.. özel gizli bir şeyim yok zaten.. zaten sevgilimden bir şey saklayacak halim de yok
Benim saklayacak herhangi bir şey olmadığı için sıkıntı yapmam kendi telefonu gibi kullanabilir
Telefonumu istediği kadar karıştırabilir ama şüphe varsa bence devam edilmemeli
hak değildri. ama konu oraya geldiyse demek ki ortada bi şeyler vardır mide bulandıran...
Özel falan hepsi bahane, birbirimizinin içine giriyoruz, ne özeli daha, bakar içi rahat etmiyorsa.
Özel diye bir şey yok telefonunu istediğim gibi alabilirim oda benim telefonu alır
Birliktelikler arasında gösterilmeyecek kadar ne özel olabilir ki?
Aynı şeyin sana yapıldığını, sürekli göz hapsinde olduğunu düşünerek cevapla bence.
Gizleyecek bir şeyim yok dolayısıyla sıkıntı da olmaz benim için. Bu tavırlar gereksiz bir takıntıysa o zaman da ona göre davranırım ve ilişkiye yön veririm.
Hakk-ı değildir boşanma kadının şiddet görme sebebidir
En çok onların hakkı sjsjs