İnternet & Teknoloji 40 derece neden yazmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba çamaşır makinamda 40 ya da 30 derece yazmıyor hangisi acaba bileniniz var mı? 40 derece neden yazmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Galiba makinam benim😅Koyu/ renkliye getirdiğinde ordan kendin derecesini seciyorsun dokunmadık ekrandan 1 0 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sen butonu çevirdiğinde ekranda yazar. Isı tuşundan değişiklik yapabilirsin. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yapamıyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Butonu hangisine cevircem Yorumla Bdsmtion +1 yıl Gönderdiğin fotoğrafta ekranin en solunda ısı ayarı yazıyor. Butondan programı seçip oraya tıkla. Değiştiğini göreceksin. Yorumla Soran +1 yıl Programı hangisini seçmem gerekiyor koyu renklileri yıkıyorum 30 express olur mu Yorumla Bdsmtion +1 yıl Ne yıkayacaksın? Pamuklu mu sentetik mi? yazıyor bak Yorumla Bdsmtion +1 yıl Kısa yıkama o. 30 dk sürer. Çamaşırın kirlilik durumuna bağlı Yorumla Soran +1 yıl Normal kıyafetlerimi yıkıyacağım sentetik değildir heralde Yorumla Bdsmtion +1 yıl Youtube a çamaşır makinesi nasıl kullanılır yazmalısın. Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hoover mi bu yandaki dijital ekranda oluyor derecesi 0 0 Yorumla
gözlemci_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 30 a da 40 a da ben karar veririm sen hangisini yıkayacaksın diyo 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dokunmatik alandan yapılıyor ısı ayarı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Galiba makinam benim😅
Koyu/ renkliye getirdiğinde ordan kendin derecesini seciyorsun dokunmadık ekrandan
Sen butonu çevirdiğinde ekranda yazar. Isı tuşundan değişiklik yapabilirsin.
Yapamıyorum ya
Butonu hangisine cevircem
Gönderdiğin fotoğrafta ekranin en solunda ısı ayarı yazıyor. Butondan programı seçip oraya tıkla. Değiştiğini göreceksin.
Programı hangisini seçmem gerekiyor koyu renklileri yıkıyorum 30 express olur mu
Ne yıkayacaksın? Pamuklu mu sentetik mi? yazıyor bak
Kısa yıkama o. 30 dk sürer. Çamaşırın kirlilik durumuna bağlı
Normal kıyafetlerimi yıkıyacağım sentetik değildir heralde
Youtube a çamaşır makinesi nasıl kullanılır yazmalısın.
Hoover mi bu yandaki dijital ekranda oluyor derecesi
30 a da 40 a da ben karar veririm sen hangisini yıkayacaksın diyo
Dokunmatik alandan yapılıyor ısı ayarı
Yazması mı lazım ahahhaha
Derece ordan ayarlanmaz