İnternet & Teknoloji İPhone 14 pro mu 15 pro mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 14 veya 15 lerden birini alacağım Güncellemeler+1 yıl Temmuz gibi alacağım zaten şimdi değil İPhone 14 pro mu 15 pro mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zenginsin belli ki. En son modeli almak daha mantıklı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Okudum kazanıyorum diyelim şükürler olsun Yorumla
SteelForGee Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 15 max kullanıyorum 14 le arasında ahım şahım bi fark yok 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Max çok mu büyük Yorumla SteelForGee +1 yıl Boyu 14 ile aynı max modeller 6 inç daha büyük Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük bence max ya Yorumla SteelForGee +1 yıl Evet biraz büyük ama alışıyosun zamanla Yorumla Soran +1 yıl 7 plus kullanıyorum artık biraz küçük olsun istiyorum Yorumla SteelForGee +1 yıl Ozaman pro modelini almalısın ya da düz 15 2 sininde boyutu aynı Yorumla Soran +1 yıl 15 ve 15 pro farkı ne 🥲 Yorumla SteelForGee +1 yıl İşlemci ram ekran yenileme hızı zoom Yorumla SteelForGee +1 yıl Hemen hemen bir birine yakın cihazlar Yorumla Soran +1 yıl iPhone 16 çıkarsa 15 ucuzlar mı Yorumla SteelForGee +1 yıl Ucuzlarda çok ucuz olacağını sanmıyorum Yorumla SteelForGee +1 yıl Benimki yurt dışı olduğundan uyguna aldım Yorumla Soran +1 yıl Yırt dışından 3 ay kullanamıyorsunuz sanırım onu nasıl halleşiyorsunuz Yorumla SteelForGee +1 yıl Ben son 3 ay kala 2 telefon taşıyorum interneti paylaşıyorum çok konuşam biri değilim zaten Yorumla Soran +1 yıl Ama diğer telefon full kapanıyor mu Yorumla SteelForGee +1 yıl Her yıl sıfırlanıyor iphone her yıl 3 ay boşta kalıyo sadece Yorumla Soran +1 yıl Ama çok kötü Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 14 ile 15 arasındaki fark, aradaki fiyat farkı kadar ciddi değil.. Değmez yani bence, yine de sen bilirsin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Araştırmak lazım sa üşeniyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Fark yok aralarında, o piti piti yap 0 5 Yorumla Soran +1 yıl iPhone 16 çıkınca 15 ucuzlar mı Yorumla Oluştur +1 yıl 15 çıkınca 14 ucuzladı mı Yorumla Soran +1 yıl Bilmen Yorumla Oluştur +1 yıl Ucuzlamaz Apple cihazlar Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. 15 pro üst model sonuçta 256 gb al ama. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tamam üst model de fiyat farkına değer mi Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl sonuçta 14 de işini görür ama değer bence 15 pro. Yorumla Soran +1 yıl 16 çıkınca 15 ucuzlar mı Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl döviz düşerse ucuzluyor ancak. Yorumla Soran +1 yıl 16 çıktı diye ucuzlamaz mı Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl çok fark olmuyor 14 pormax var ben de fiyat daha yüksek geçen seneye göre Yorumla Soran +1 yıl Aaa Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl döviz arrtı çünkü. Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir bilgim yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Telefon araştırmaya da üşeniyorum Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Az bekle 16 geliyor 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı olur ya Yorumla Jn_kaan +1 yıl Mutlaka olur Yorumla Soran +1 yıl O kadar verilir mi ya bilmiyorum ki Yorumla Jn_kaan +1 yıl 15 pro alınca vericen sonucta Yorumla Soran +1 yıl 16 ne zaman çıkacakmış Yorumla Jn_kaan +1 yıl Temmuz ortası gibi 100 civarı olur bence Yorumla Soran +1 yıl Ben temmuzda 15 alayım 😂 ucuzlar mı 15 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Azcuk ucundan belkim😂 Yorumla Soran +1 yıl Pp deki telefon ne s4 mini mi hahah Yorumla Jn_kaan +1 yıl Ne oldu ki senin elindeki ney basil Yorumla Soran +1 yıl 7 plus 😂 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Sende tüm serii elden geçiyor yanii Yorumla Soran +1 yıl Yok ya sadece 7 var bende başka yok Yorumla Jn_kaan +1 yıl Güzel işin var sanırım 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Var maaşım da iyi şükürler olsun Yorumla Jn_kaan +1 yıl Maşallah maşallah Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. 15 pro 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pro mu pro max mi Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Paran varsa max Yorumla Soran +1 yıl Max çöm büyük dğeil mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 15 pro çok çok iyi 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. çok memnunum Yorumla Soran +1 yıl Yani 14 pro ile fiyat farkı var ama değer mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 14 pro hakkında bilgim yok.. Almışken üst model al Yorumla Soran +1 yıl Pro ve pro max farkı ne boyut mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyut farklı. Yorumla Soran +1 yıl Ok büyük değil mi pro max Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük Yorumla Soran +1 yıl 16 çıkınca 15 ucuzlar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 15de kronik sorunlar var yalnız Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi işte böyle şeyleri hiç bilmiyorum ya of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takkip atar mısın Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detayları yazıyım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zenginsin belli ki. En son modeli almak daha mantıklı.
Okudum kazanıyorum diyelim şükürler olsun
15 max kullanıyorum 14 le arasında ahım şahım bi fark yok
Max çok mu büyük
Boyu 14 ile aynı max modeller 6 inç daha büyük
Çok büyük bence max ya
Evet biraz büyük ama alışıyosun zamanla
7 plus kullanıyorum artık biraz küçük olsun istiyorum
Ozaman pro modelini almalısın ya da düz 15 2 sininde boyutu aynı
15 ve 15 pro farkı ne 🥲
İşlemci ram ekran yenileme hızı zoom
Hemen hemen bir birine yakın cihazlar
iPhone 16 çıkarsa 15 ucuzlar mı
Ucuzlarda çok ucuz olacağını sanmıyorum
Benimki yurt dışı olduğundan uyguna aldım
Yırt dışından 3 ay kullanamıyorsunuz sanırım onu nasıl halleşiyorsunuz
Ben son 3 ay kala 2 telefon taşıyorum interneti paylaşıyorum çok konuşam biri değilim zaten
Ama diğer telefon full kapanıyor mu
Her yıl sıfırlanıyor iphone her yıl 3 ay boşta kalıyo sadece
Ama çok kötü
14 ile 15 arasındaki fark, aradaki fiyat farkı kadar ciddi değil.. Değmez yani bence, yine de sen bilirsin..
Araştırmak lazım sa üşeniyorum
Fark yok aralarında, o piti piti yap
iPhone 16 çıkınca 15 ucuzlar mı
15 çıkınca 14 ucuzladı mı
Bilmen
Ucuzlamaz Apple cihazlar
Tamam
15 pro üst model sonuçta 256 gb al ama.
Tamam üst model de fiyat farkına değer mi
sonuçta 14 de işini görür ama değer bence 15 pro.
16 çıkınca 15 ucuzlar mı
döviz düşerse ucuzluyor ancak.
16 çıktı diye ucuzlamaz mı
çok fark olmuyor 14 pormax var ben de fiyat daha yüksek geçen seneye göre
Aaa
döviz arrtı çünkü.
Hiçbir bilgim yok 😂
Telefon araştırmaya da üşeniyorum
Az bekle 16 geliyor
Çok pahalı olur ya
Mutlaka olur
O kadar verilir mi ya bilmiyorum ki