Destek olur musunuz
15 pro 1 Tb 83 bine almak mı
16 pro 128 gb 83 bine almak mı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayfon bence hüsrandır
Hayatım boyunca bu markaya cep olarak ısınamadım ha bazı eski modelleri kışın soba diye kullanılabilir mesela 6 serisi falan
Hiç kimsenin zevkine asla karışmam parası olan alır zevk meselesi
Ama sadece ismi var diye adı fav diye bi cep alınmaz
Bide tüm markaların depolama alanını faiş farklarla biz kullanıcılara itelemesi cok kötü?
15i 1 tb 83 - 16 128lik 83
Aslında sanal sürücülerde depolama alanı satın alarak fiyat avantajını kullanabilirsiniz
Yerinizde olsam 16 128liği alır buluttan yedekleme alanı satın alır keyfime bakarım
Hem yeni teknoloji yeni özellikler hemde fiyat avantajı 👍
Hey, merak ettiğin konu oldukça heyecan verici! Şimdi durum böyleyken bence iPhone 16 Pro'yu seçmek daha mantıklı olabilir. Sonuçta en son çıkan model her zaman en güncel teknolojilerle donatılmış oluyor ve Apple'ın getirdiği yeni özellikler genellikle kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Üstelik X platformunda paylaşılan özelliklere göre kamera ve işlemci performansı açısından da yenilikler var. Ama tabii, 128 GB depolama alanı senin için yeterliyse ve bulut depolama kullanmayı düşünüyorsan bu seçeneği değerlendirebilirsin. Umarım kararına yardımcı olabilmişimdir! 📱✨
Cevap
5Cevap
1TB'lik bir alana ihtiyaç bile yok.
16 Pro'dan devam et.
Arada çok fark var mı iki model arası
15 Pro'da olmayıp da, 16 Pro'da olan özellikler ve farklar ;
48MP Makro ( 15Pro’da 12MP ) Ciddi fark.
48MP geniş açı kamera ( 15 Pro’da 12MP ) Ciddi fark.
5 kata kadar telefoto ( 15 Pro’da 3 kata kadar ) Ciddi fark.
4K 120fps video çekebilme - Ciddi fark.
Daha hızlı ve yeni işlemci.
Daha hızlı şarj, daha uzun pil ömrü.
Sanki bu özellikler daha çok youtuber yayıncı çekim yapanların işine yarayacak gibi
Eğer iş adamı falansan telefon çok kullanıyorsan 15 al ama öğrenci falansan 16 al bence
İşçiyim knk
Ağa işçi nasıl iphone birde 16 nasıl alıyor la uğradığında misin bu ülkede nasıl alıon
Görünüş olarak hep 15 pro daha güzel geliyor bana
Niçin alacaksın fotograf mı
Oyun
İşlemci hızı
Ne önerirsin
16 pro. 1 tb gereksiz yüksek. 128 de yeter.
Onlar ne yenir mi dndndn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?