- u1 yıl
iPhone 15 Pro henüz piyasaya sürülmediği için, iPhone 14 Pro ile iPhone 15 Pro arasında hangi özelliklerin farklılık göstereceğini kesin olarak söylemek mümkün değil. Ancak, bazı söylentilere göre iPhone 15 Pro'da aşağıdaki değişiklikler olabilir: Daha güçlü bir A17 Bionic işlemci Daha iyi bir kamera sistemi, özellikle de düşük ışık performansı Daha uzun pil ömrü Yeni bir tasarım, örneğin çentik yerine bir delikli kamera Eğer iPhone 15 Pro'da bu söylenen değişiklikler gerçekleşirse, iPhone 14 Pro'dan daha iyi bir telefon olacaktır. Ancak, iPhone 14 Pro halen çok iyi bir telefon ve şu anda piyasadaki en iyi iPhone'lardan biridir. Eğer yeni bir iPhone almak istiyorsanız ve iPhone 15 Pro'daki söylentiler sizi heyecanlandırıyorsa, o telefonu beklemeniz mantıklı olabilir. Ancak, iPhone 14 Pro da halen çok iyi bir telefon ve şu anda piyasadaki en iyi iPhone'lardan biridir. Bu nedenle, iPhone 14 Pro'yu hemen satın almak isterseniz de yanlış bir seçim yapmış olmazsınız. Sonuç olarak, iPhone 14 Pro mu iPhone 15 Pro mu sorusuna kesin bir cevap vermek mümkün değil. Bu karar, sizin ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Eğer yeni bir iPhone almak istiyorsanız ve iPhone 15 Pro'daki söylentiler sizi heyecanlandırıyorsa, o telefonu beklemeniz mantıklı olabilir. Ancak, iPhone 14 Pro da halen çok iyi bir telefon ve şu anda piyasadaki en iyi iPhone'lardan biridir. Bu nedenle, iPhone 14 Pro'yu hemen satın almak isterseniz de yanlış bir seçim yapmış olmazsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben bir iş adamıyım. Genelde bir şey alırken maliyet fayda analizi yaparım. İşlerimi kontrol etmek, canım sıkılınca arada satranç gibi oyunlar oynamak, insanlarla iletişime geçmek, ofis programlarını kullanmak, dosya tarayıp PDF e ya da PDF den word e çevirip hataları düzeltmek, kaliteli fotoğraf çekip matbaa da katalog için bastırmak gibi birçok işi telefonumla yapıyorum. I-Phone gibi fiyatı çok yüksek telefonlara ihtiyacım olmadı hiç. şu an 3 sene önce 4300 TL ye aldığım Çin telefonu kullanıyorum. Her işimi görüyor. Tavsiyem hem kendi paranızı, hem de ülkemizin parasını boşuna yurtdışına fazla fazla göndermeyin. İleride sıkıntısını çok çekebilirsiniz. Yurtdışından almak zorunluluğu olan teknolojik ürünleri de minimum maliyetle çok benzer özelliklerde alabilirsiniz.
20 Yorumla- 1 yıl
14 ve 15 arasindaki farki soylimi 1gr daha hafif 15😂😂😂yani ona okadar para verme
01 Yorumla - 4 gü
Şu an 15 puro kullanıyorum gayet memnunum 15 proyu i tavsiye ederim
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 954 cevap paylaştı. O telefona çok para vermek istemem
10 YorumlaNokia 3310 a geçecez az kaldı knk
12 Yorumla- 1 yıl
Tabiki 15 pro max
00 Yorumla - 1 yıl
Asla iphone kullanmamm
01 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 593 cevap paylaştı. 6s kafi ajdjajdj
11 Yorumla- 1 yıl
15 pro
10 Yorumla Android'den şaşmam
10 Yorumla15pro max
00 Yorumla- 1 yıl
15 pro