Hahahah random atinca klavyeye mi oturdun derler ya bende deney yapoyim dedim boyle bir sonuc cikti durun birdaha deniyim. Ohhhhhhhahhhhhhhohhhowwshitohhhyeahhoh
Hahaha ne guzel ya bende senin gibi rahat olabilsem keske var mi bir tavsiyen benimde rahat olabilmem icin. Mesela burada cinsel konularda falan bende yorum yapmak istiyorum ama gercek hayatimda tanidigim biri gorurse beni rahatsiz etmesinden ya da adimin cikmasindan falan korkuyorum sen nasil bunlari umursamiyorsun
Tanıdığın biri burada senin yorumlarını görüyorsa kendide burada takılıyor cinsel sorulara yorum yapıyor ki senin yorumlarını görüyordur umursama bu kadar boş verrrrr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sizdeki akıldan bana lazım
Napcan tatlim
Çok marjinal
Kulkedisi
Klavye poponami girdi ah oh ne
Evet kiz bayadir yoktn ozlemisim ieodod
Yorumlarini* Sen fake misin degil misin cok merak ediyorum yaa
Yok fake degil fotoğrafımı lensle kontrol et kdmdmdma
Google lenle
Onun bir hilesi var sanirim ama ben bilmiyorum ididkd
Fake olsam kendimi seçmem msmamdmdm
Sensen baya guzel ve cesursun bence masallah ve tebrikler ben yuzum gokurken bu kadar ozgurce konusamazdim
Gozukurken*
Profilde*
Aman ne olacak 💩tan bir site kim ne düşünürse düşünsün umurumda değil jdnsndnst teşekkür ederim bu sırada
Sen evli misin
Hahaha ne guzel ya bende senin gibi rahat olabilsem keske var mi bir tavsiyen benimde rahat olabilmem icin. Mesela burada cinsel konularda falan bende yorum yapmak istiyorum ama gercek hayatimda tanidigim biri gorurse beni rahatsiz etmesinden ya da adimin cikmasindan falan korkuyorum sen nasil bunlari umursamiyorsun
Aynen 10 tane çocuğum var kocamı bıraktım sitede geziyorum
Rica ederim :)
Tanıdığın biri burada senin yorumlarını görüyorsa kendide burada takılıyor cinsel sorulara yorum yapıyor ki senin yorumlarını görüyordur umursama bu kadar boş verrrrr
Dikkat ette gtunr girmesin
Ne anlatıyorsun yavrum sen gece gece
Kanka sen klavyelere oturmaya layik değilsin gel benim üstüme otur 😅😂
Sana diyom
Nerene sokuyosun klavyeni 😂
Ayip soyleyemem
Yaa hadi ama 🙄
Klavye girmesin dikkat
baya genişmiş.110 var mı..🙀klavyenin dili olsa
Kafamız güzel
klavye olmak istersin..
Kimin