Arkadaşlar merhaba. Laptopun klavyesine maden suyu döküldü çok az ve hemen sildim ama ne olur ne olmaz diyerek fön makinesiyle kurutayım dedim. Valla 5 saniye bile tutmamışımdır plastik tuşları yamuldu. Model Monster. Kadıköy'deki şubesini arasam değişirler mi ücretsiz? Ya da alternatif ne yapabilirim bilen var mı? Tuşlar sağlam hepsi çalışıyor sadece üstündeki plastik eridi yazarken bile gülüyorum ne tuhaf olay di mi 🥺
dökmeden kadıköy e goturun veya kargolayın şaka gıbı cıdden baya guldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sakın başka bir işleme kalkışmadan şubeye götürün, 3'e 5'e de bakmadan değiştirin. Yoksa siz bu gidişle daha farklı parçalara da el atacaksınız :D Geçmiş olsun bununla, götürün hallettirin.
Eridi deme, üzerindeki yazılar silindi de W, s, d, a ve enter çok kullanıldığı için yazılar silindi de gönderirler. Monster grubunda birine gondermişlerdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende de var monster. Bir halta yaramıyor. Fanı zaten... bence yinede ara sor. Yardımcı olabilirler. Geçmiş olsun
dökmeden kadıköy e goturun veya kargolayın şaka gıbı cıdden baya guldum
Sakın başka bir işleme kalkışmadan şubeye götürün, 3'e 5'e de bakmadan değiştirin.
Yoksa siz bu gidişle daha farklı parçalara da el atacaksınız :D
Geçmiş olsun bununla, götürün hallettirin.
Monsterın ömür boyu bakım garantisi olayı var.. Değiştirirler...
Pcyi götür değiştir klavyeyi çok yüksek fiyat verikerse başka klavye al
Ne zaman aldın cihazı
Garantisi hala var. 1 seneyi çok az geçmiştir
Monsterin kullanmış olduğu malzeme kalitesi işte
Harbiden he 5 saniye tuttuk tutmadık köpek çiğnedi sanki enter ı ahahaha shifte bak yamulmus kenardan
Eridi deme, üzerindeki yazılar silindi de
W, s, d, a ve enter çok kullanıldığı için yazılar silindi de gönderirler. Monster grubunda birine gondermişlerdi
E tuş yok:')
Oha ilk defa gördüm böyle bisey