İlk buluşmada Instagram'da sohbet kutusunu görmesin diye telefonu kaçırmak flörtü bitirme sebebi midir?

İki hafta bir çocukla konuştum. Her şey çok güzel çok hoşlanıyor benden hergün arıyor sesimi duymak istiyor falan neyse buluştuk. Flörtleşmeler el ele tutuşmalar falan ben de çocuktan hoşlandım derken bir anda şöyle bir şey yaşandı, telefonum ve instagramım açık sohbet kutumda birsürü mesaj bildirimi var çocuk şakayla karışık bakayım bi ya yaptı ve ben de telefonu çekerek elimle kapattım ve yanlış anlayabileceği bir şey var mı diye baktım. Konuştuğum biri olduğundan değil olsa zaten siler giderim mal değilim sadece eski mesajlarımı silmediğim için görür de yanlış anlar diye baktım. Çok bozuldu buna neden böyle bir hareket yaptın bunun ne demek olduğunu biliyor musun falan dedi açıkladım kendimi neyse düzelttik flörtleşmeler aynen devam hatta ayrılırken yanaktan öpmeler... İki gün geçti her şey normal yine flört muhabbetleri dönüyor. İkinci günün akşamı soğuk yapmaya başladı, ertesi sabah dayanamadım sordum ne oluyor diye başladı işte "ben o gün o yaptığın hareketi aklımdan çıkaramıyorum ben çok kafamda kuran biriyim yaptığın başka bir anlama gelmiyor keşke yapmasaydın" falan... Ben hâlâ kendimi açıklamaya çalışıyorum şoktayım çünkü mesele çözüldü sanıyorum iki gün geçtikten sonra ne olmuş olabilir diyorum ve ona da soruyorum, daha çok düşünmeye başladım diyor. Bu arada bana soğuk yapmaya başladığı günün akşamı kuzeniyle buluşmuştu yani öyle söylemişti her şey ondan sonra değişti. Çok dil döktüm bana inanmadı ve benden o kadar hoşlanan çocuk bu meseleyi öne sürerek konuşmayı bitirdi. Çok üzüldüm çünkü haksızlığa uğradım evet yaptığım hareket şüpheci bir hareket farkındayım ama kendimi açıkladım benden gerçekten hoşlansa bana inanmayı seçmez miydi? Bir anda böyle silebilmesi beni şok etti sizce gerçten sebebi bu mu yani hoşlandığınız birini bu hareketten dolayı silebilir misiniz? Yoksa başka bir şey mi oldu da bunu ileri sürdü. Çok uzun oldu ama ne olur okuyun ve fikrinizi belirtin. ( Bu arada takipten çıkmadık birbirimizi olaydan birkaç saat sonra profilime girmiş bir fotoğrafı da beğenmiş yanlışlıkla geri çekmiş sonra sizce tekrar yazar mı?)

Güncellemeler
+1 yıl
Olayın dün oldu Instagram'da profilini değiştirmiş içimden bir ses başka bir kızla mı tanıştı da beni bıraktı diye soruyor:(
Güncellemeler
+1 yıl
Yazarsa konuşmalı mıyım çünkü beni bu kadar çabuk silmesi çok koydu bana gururum incindi.
İlk buluşmada Instagram'da sohbet kutusunu görmesin diye telefonu kaçırmak flörtü bitirme sebebi midir?