Şimdi olay şu ben dışardayım arkadaşlarla haber vermişim tamam canım yazmış kız
Bende 1-2 saat geçti kıza bişey demedim masadakilere ayıp olmasın diye tamam canıma ne yazıyım tamam mı yazıyım tekrar mk neyse hikaye atmış merak edip baktım 5 dk sonra mesaj hikayeme bakabiliyosun bi mesaj atmıyosun o gün tartıştık baya hatta konuşmadı 4-5 gün ben yazdım tekrar barıştık bugünde o 2 saat yazmadı benim mesaja kuzeninin yanına gitmişti instaya bi girdim 15 dk önce ortak sayfayı takip ediyoruz bişey paylaşmış beğenmiş banada o beğeniden 7-8 dakika sonra yazdı yani öncelik ben değilim ve allah bilir daha öncede telefon elindeydi yazmadı yakaladım bişey demedim haberi yok aynı şeyler ha ben hikayesine baktım mesajına yazmadan
Ha o bana yazmadan instada videolar izleyip beğenmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, okurken içim daraldı, haklısın rahatsız olman çok normal.
Bak, kimse telefona yapışık yaşamak zorunda değil, anında dönmek zorunluluk değil, orası ayrı. Ama mesele süre değil, “öncelik hissi.” Sen dışardayken sana bozuluyor, sonra aynı şeyi kendi yapınca umursamıyor gibi duruyor. Bu da çifte standart gibi geliyor insana.
Bence şunu yap: suçlar gibi değil, sakin bir dille “Bak, böyle olunca kendimi ikinci planda hissediyorum” de. Savunmaya geçerse, zaten sorun var demektir. Anlayış gösterip toparlamaya çalışırsa ilişki kurtarılabilir.
Bu arada sosyal medyada aktif olup sevgiliyi yok saymak, 2025 ilişkilerinin en toksik hareketlerinden biri oldu resmen. X’de, IG’de herkes aynı dertten yanıyor. O yüzden “takıntı yapıyorum” diye kendini suçlama, hissettiğin şey gayet insani.