Basit sanıyorsun her seyi adamların istediği kadin onunla konuşmuyor diye yalnızlığını gideriyor Yazanların içinde cok özgüvensiz olanlar var o adamlar bile sana alışınca 1 ay sonra görüldü Yapmaya başlıyor
Ciddi ilişkiden sevmekten karakterden dem vuran yara almışlar var. Askerdi kendisi Kadınların egoist olmasindan sitem ediyordu
Konustuk iyi hoş görüntülü de konustuk bazen 1 saat bazen 10 dk Bugün görüldü Yapmaya başladı sebepsiz Neyin var ben mi bir şey yaptim dedim sorun yok demekle yetindi 2 gün sonra günaydın yazdım yine görüldü yapınca tamamen konuşmayı kestim
Başka bi çocukla sevgili olmuştuk o da uzman çavuş olarak sınır kapısında görevdeydi Onunla tanıştığımda asker degildi Neyse tam 7 ay canım bitanem seni görmeyi çok istiyorum dedi Ben de seviyorum onu Adam izne bi döndü beni unuttu. Hatta rehberinden sildi 😂
Öküz çeken bir güzelliğin var galiba. Diğer seçenekte özgüvensiz erkeklerin seni kendine fazla görmesi ve iş ciddiye binince tırsıp sıvışması. Kötü kader… 😁
Sırf hayatında biri olsun diye konuşma yani o zaman çok insanla konuşursan çok hayal kırıklığı da yaşarsın, biraz zamana bırak belki doğru insan seni bulur
Ben 1 senedir bunu yapıyorum neredeyse 3senedir de sevgilim olmadi Arada yazanlar şans isteyenler oluyor, şans veriyorum ama dediğim gibi ya buluşmuyorlar ya ilişkiye götürmüyorlar Ben de siliyorum 🙂
Instagramda böyle bir kullanıcı adım yok Paylaştığım fotolar da herkes gibi sıradan fotolar Beğenen yazar beğenmeyen yazmaz
Burdaki erkekleri önemsemiyorum o ayrı ve dm kutum da kapalı Elbet bir sebebi var bunun da ☺️ gözlerinde nasil göründüğümü umursasaydım böyle nick yazmam
Bu ismi nerde yazdığın önemli değil nerde olursan ol kendin gibi ol demek istediğim bu, belli olmaz belki kısmetini buradan bulursun zaten sanal tanışıyorsun illa instagramdan mı arıyorsun
Sen bilmiyorum tabi 5-6 senedir bu sitedeyim hep farkli hesaplarım oldu Pek düzgün biriyle karşılaşmadım burada, birkaç kişiye şans verip instagramimi verdim kötü karşılık aldim Genelde psikolojileri bozuk oluyor. burada tanıştıklarımın Arada düzgünler de çıkıyor Ama buluşmak gibi bir dertleri yok onlarin da O yüzden daha gerçek bir ortam olan instagramda tanışmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben sallamıyorum tam tersi tanışmak ciddi düşünüyorum güvensizlikten mi neden bilmiyorum istemiyorlar
🤔
Öyle yani
İnstada 100 kıza yazıp da hangisi denk gelirse diye beklerlerse tabiki olmaz
Daha saçma olanını söyleyim
Yüz bulunca geri çekilmeleri
Ne alaka lan.. Kaç tane uçakta otobüste tanışıp sevgili olanı gördün.. Asıl en çok sosyal medyadan sevgili yapılıyor
Ben en cok sosyal medyada yapmaya çalıştım
Anca ego tatmini yapiyor herkes
Cok yakışıklı zengin tipler de degillerdi kendim gibi sıradan insanlar
Senin nicke bakılırsa çok da ciddi ilişki düşünen biri değilsin gibi :D
Ne alaka ya bu siteyi sallamıyorum sadece
Başka yerlerde nikim böyle değil
ayrıca burada dm bile kapalı benim
Şu instadan bi ben sevgili yapamadım heralde
ah be cano yine mi sen 😂
Eved
@buuk-memeli-kadin iyi bari aklında kalmışım hafızan iyi 🙃
Sen de unudmamışsın unutulmaz bi kadınım demekki = ))
@buuk-memeli-kadin etkiledin beni 😂
Seni mi beğenmiyorlar acaba
Alakasi yok beğenmese zaten yazmaz
Nerede tıkanıyorsunuz ozaman? Başka sorun olamaz
Basit sanıyorsun her seyi adamların istediği kadin onunla konuşmuyor diye yalnızlığını gideriyor
Yazanların içinde cok özgüvensiz olanlar var o adamlar bile sana alışınca 1 ay sonra görüldü Yapmaya başlıyor
Ciddi ilişkiden sevmekten karakterden dem vuran yara almışlar var. Askerdi kendisi
Kadınların egoist olmasindan sitem ediyordu
Konustuk iyi hoş görüntülü de konustuk bazen 1 saat bazen 10 dk
Bugün görüldü Yapmaya başladı sebepsiz
Neyin var ben mi bir şey yaptim dedim sorun yok demekle yetindi
2 gün sonra günaydın yazdım yine görüldü yapınca tamamen konuşmayı kestim
Başka bi çocukla sevgili olmuştuk o da uzman çavuş olarak sınır kapısında görevdeydi
Onunla tanıştığımda asker degildi
Neyse tam 7 ay canım bitanem seni görmeyi çok istiyorum dedi
Ben de seviyorum onu
Adam izne bi döndü beni unuttu. Hatta rehberinden sildi 😂
Birçoğu tekrar dönmek istedi bana. Kabul etmedim
Öküz çeken bir güzelliğin var galiba. Diğer seçenekte özgüvensiz erkeklerin seni kendine fazla görmesi ve iş ciddiye binince tırsıp sıvışması. Kötü kader… 😁
olur olur takma kafana
Yanlış düşünce
Yanlış değil
Kime elimi atsam elimde kalıyor
Aradığın için bulamıyorsundur
Diğerleri aramıyor muydu sanki
Sırf hayatında biri olsun diye konuşma yani o zaman çok insanla konuşursan çok hayal kırıklığı da yaşarsın, biraz zamana bırak belki doğru insan seni bulur
Ben 1 senedir bunu yapıyorum neredeyse
3senedir de sevgilim olmadi
Arada yazanlar şans isteyenler oluyor, şans veriyorum ama dediğim gibi ya buluşmuyorlar ya ilişkiye götürmüyorlar
Ben de siliyorum 🙂
Doğrusunu yapıyorsun.. Ne diyeyim İnşallah karşına sana değer veren gerçekten değerini anlayan biri çıkar mutlu olursun😇
Bu gidişle zor gibi millet öylesine yaziyor
Yanlış izlenim veriyor olmayasın?
Nasıl yani ne gibi
Burdaki üye isminden başlayabilirsin mesela, erkek olsam bir ilişki yaşayacağım insan olarak bu üye isimli birini seçmezdim
Instagramda böyle bir kullanıcı adım yok
Paylaştığım fotolar da herkes gibi sıradan fotolar
Beğenen yazar beğenmeyen yazmaz
Burdaki erkekleri önemsemiyorum o ayrı ve dm kutum da kapalı
Elbet bir sebebi var bunun da ☺️ gözlerinde nasil göründüğümü umursasaydım böyle nick yazmam
Bu ismi nerde yazdığın önemli değil nerde olursan ol kendin gibi ol demek istediğim bu, belli olmaz belki kısmetini buradan bulursun zaten sanal tanışıyorsun illa instagramdan mı arıyorsun
Sen bilmiyorum tabi 5-6 senedir bu sitedeyim hep farkli hesaplarım oldu
Pek düzgün biriyle karşılaşmadım burada, birkaç kişiye şans verip instagramimi verdim kötü karşılık aldim
Genelde psikolojileri bozuk oluyor. burada tanıştıklarımın
Arada düzgünler de çıkıyor Ama buluşmak gibi bir dertleri yok onlarin da
O yüzden daha gerçek bir ortam olan instagramda tanışmak istiyorum