Sevgilim babası öldü ve beni takipten çıkardı?

2 hafta önce babası öldü. uzak mesafe ilişkisi bizimki her türlü yanında olmaya çalıştım yanına gidemiyorum. evet telefon üzerinden teselli saçma ama elimden gelen buydu her dakika yazdım ettim sonra yazmamaya karar verdim kendini toplaması için. 1 saat önce hayatıma girdiğin için teşekkürler vs. dedi ayrılalım ikimiz içinde en iyisi bu dedi ve takipten çıkardi. ne kadar acısıyla hareket etse de anlayış gösterdim ve bana geri dönmeyeceğini, artık hayatında herkesi sildiğini banada onu unutmamı ve hayatıma devam etmemi söyledi ben ne kadar hayır unutmam, beklerim seni desemde nafile. en son engelleyecegini söyleyince bende dayanamadım ve tamam dedim. ne yapmalıyım bilmiyorum size bu dediklerim bencilce gelebilir ama inanın herkesten çok yardim destek aldim bu konu hakkında. yarısı yalan söylüyor hesabında takipçisi artiyor, öne çıkanları kayboldu, babasını paylaşmadi desede inanmadim. tanımadığım insanlardanda destek almalıyım diye düşündüm. belki tanıdıklarım uzulmemem icin başka şeyler söylemiş olabilir.

sizce ne yapmalıyım tamam dedim ve gitti geri döner mi? ne kadar sürede toplayabilir kendini? hesabımı falan kapattım saçmalık mı? o yazana kadar yazmamali miyim? kendinizi benim yerime koyup yorum yapın ve bana akıl verin lütfen ihtiyacım var.

Güncellemeler
+1 yıl
tek beni takipten çıkardı sadece 1 kişi eksilmis o da benim. madem herkesi silmis neden beni çıkartıyor? akrabalarinin hesaplarına baktım kimse paylaşmamis. insan en azindan babasını paylaşır öldüğü için. hesaptaki öne çıkanları gittikten 15 dk sonra babam öldü dedi
Sevgilim babası öldü ve beni takipten çıkardı?