Güncellemeler
+1 yıl
tek beni takipten çıkardı sadece 1 kişi eksilmis o da benim. madem herkesi silmis neden beni çıkartıyor? akrabalarinin hesaplarına baktım kimse paylaşmamis. insan en azindan babasını paylaşır öldüğü için. hesaptaki öne çıkanları gittikten 15 dk sonra babam öldü dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana şu kadarını söyleyeyim babasının öldüğü bile belki de yalan..
Bu tip bir insandan kurtulduğuna Sevin bence
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. cok deger verdim sevdim neyim eksikti de bana bu yalani söyledi anlamadim
Babasının ölümüyle ilişkinin ne alakası var bahane
banada oyle geliyor bilmiyorum akrabalarını stalkladim falan kimse paylasmamis insan en azindan paylasir babasini
Öldü demesi de doğru değildir belki
nasil ogrenecegim bilmiyorum annesinin hesabıni biliyorum bi sekil gidip yazsammi bilemedim
Yapma illaki ya o ya da akrabası paylaşır paylaşmadığına göre yalandır
2 hafta oldu neden hala paylasmasinlar ki en son annesinin telefonunu istedim ondan haber alamazsam diye vermedi
Yalan işte canım babası ölen 2 kişi tanıdım ikisi de öne çıkanlara fotoğrafını koymuşlardı
Biri biz konuşurken kaybetti babasını bir süre yok oldu sonra geldi ve normaldi yani büyük yalan atıyor
ooofff niye bana yalan söylesin anlamıyorum ki neyimi kullanacak uzaktan.. neyse yalansa günahı onun boynuna diyecek bir seyim yok
Kullanmak değil git diye yapmış kusura bakma o acı da ne hikaye kaldırmayı düşünür ne de seni takipten çıkarmayı
cok haklisin.. yinede günahını almayalim allahindan bulsun eger yalansa. o kadar hediyeler yaptim yaninda oldum bosunaymis. tesekkur ederim yardimin icin cok sagol ❤️
Rica ederim üzülme sakın
elimde degilki her guvendigim erkek boyle birakip gidiyor anlayamıyorum hata mi bende cokmu deger veriyorum ama eger bu yalansa bi sure kimseyi hayatıma almam galiba
Pislik gibi davranınca göz bebeği oluyorsun çok kötü bi yalan ama doğru olduğunu düşünmüyorum sebebi bu zamanlarda insan sevdiğini yanında ister
Daha çok anlar ölümü
bende bunu ona anlattim ama goruldu atti 2 hafta boyunca kendime gelemedim onunla ben uzuldum umarim pisman olur ilerde
Bu yalan ona döner merak etme yoluna bak kafana takmamaya çalış
peki cok sagol yardimin icin.. ❤️❤️
Yapcak bisey yok istemiyo seni