İnternet & Teknoloji Eski sevgilim dün beni instgramdan engelledi ayrıca onu terk eden de benim ne bir mesaj atarım ya da ararım yani sebebi ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Lütfen acil cevaplar mısınız? Eski sevgilim dün beni instgramdan engelledi ayrıca onu terk eden de benim ne bir mesaj atarım ya da ararım yani sebebi ne? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birini bulmuştur senin yazmandan korkmuştur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Asla yazmam yani ayrıca kardeşleri de engelle di ne alaka yani anlamadım Yorumla metinn6 +1 yıl O zaman başka bi poh var bu işin içinde Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla metinn6 +1 yıl İnadına yaz bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bana yanlış yaptı o it gibi gelecek kapıma eminim bundan öncekilerd böyle oldu çünkü Yorumla metinn6 +1 yıl Yalama oldu yani git gel git gel 😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ne farkeder sebebi artik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın bir şey farkketmez de bu kadar çocukca bir şeyi neden yapar ki Yorumla
İlişkiDr2 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yeni sevgili bulmuş demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir de yani bu engel atmasıyla ne alakası var ona yazmayacagımı biliyor diğer ihtimal ise yeni sevgilisi beni engelledi sksjsjjsksjs Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum tabiki de geri dönsün güzel bir şekilde ona tekmeyi basacam Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Canı sıkılmıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum artık Yorumla
Züzü1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeni birini bulmuş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hemen beni engellediğine göre gözünü korkutmuşum anladığım kadarıyla Yorumla Züzü1905 +1 yıl Baya baya Yorumla Züzü1905 +1 yıl Geri döner ama Yorumla Soran +1 yıl Döner biliyorum Yorumla
LE0FT Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl kızgın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama etrafa soruyor konuştugum biri var mı falan ben onun karın ağrısını biliyorum aslında benim ona geri dönmemi ve mesaj atmamı istiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birini bulmuştur senin yazmandan korkmuştur
Asla yazmam yani ayrıca kardeşleri de engelle di ne alaka yani anlamadım
O zaman başka bi poh var bu işin içinde
Kesinlikle 😂
İnadına yaz bence 😂
Bana yanlış yaptı o it gibi gelecek kapıma eminim bundan öncekilerd böyle oldu çünkü
Yalama oldu yani git gel git gel 😂
ne farkeder sebebi artik
Haklısın bir şey farkketmez de bu kadar çocukca bir şeyi neden yapar ki
Yeni sevgili bulmuş demekki
Olabilir de yani bu engel atmasıyla ne alakası var ona yazmayacagımı biliyor diğer ihtimal ise yeni sevgilisi beni engelledi sksjsjjsksjs
Biliyorum tabiki de geri dönsün güzel bir şekilde ona tekmeyi basacam
Canı sıkılmıştır
Bilmiyorum artık
Yeni birini bulmuş
Hemen beni engellediğine göre gözünü korkutmuşum anladığım kadarıyla
Baya baya
Geri döner ama
Döner biliyorum
kızgın
Ama etrafa soruyor konuştugum biri var mı falan ben onun karın ağrısını biliyorum aslında benim ona geri dönmemi ve mesaj atmamı istiyor