Eski sevgilim mesaj atıp geri çekildi. Ne yapmalıyım?

Hepinize merhaba. Geçenlerde eski sevgilim özledim görüşüp halledelim aramızdaki sorunu dedi. Yarın görüşelim dedim, yarın çalışıyorum bir sonraki gün olabilir dedi. Biraz daha lafladık, sonrasında mesajını beğendim geçtim. Buluşma planladığımız günde hiç yazmadı ben de ona yazmadım. Şimdi konuşmuyoruz, story falan da atıyor. Sizce aramalı mıyım, benden bekliyor olabilir mi? Yoksa yokladı gitti mi? Ne yapsam bilemedim açıkçası... Elimde gitmiyor mesaj atmaya, her şey iyiyken ciddi ilişki istemediği için ayrıldık (ilk baslarda ciddi ilişki nutuğu çekiyordu, fikri degismis) ama bunu bahane ya da kendinden sogutma olarak dusunuyorum aramızda 7 yaş var onu cok takiyordu. Hem ciddi iliski istemese geri de dönmezdi ama gururumdan onu arayıp soramıyorum

Adım atmanı bekliyor
Cebinde görüyor seni
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkimiz ciddi ilişki istemediğini ve cinsellik konusundaki fikir ayrılığımız nedeniyle sonlandı. Buna rağmen yazdığında normal konuşarak 'aramızdaki sorunların düzelmesini istiyorum' demişim. Bir farklı bakış açısından baktığımda ise; ben bu adama cinsellik konusunda net görüşümü belirtmişim söylediği bakış açısına sahipse bana neden geri dönmek ister ki? Böyle bir kafa yapısına sahipse beni cebinde tutsa ne olabilir ki?
Eski sevgilim mesaj atıp geri çekildi. Ne yapmalıyım?