Eski sevgilimin bana mesaj atmasını istiyorum ne yapsam atar ? attıkdan sonra iş bende ama ilk o atacak ? (: Şimdiden teşekkürler.
Mantıklı cevap verin hala istiyorum onu
Mantıklı cevap verin hala istiyorum onu
Erkekler ilk adımı on kere atıyorsa kızlar bir kere atar. Yani daha çok beklersin ve yapabileceğin hiçbir şey de yok, zaten bir şey yapacak olsan ilk adımı sen atmış olacaksın... Bi esprisi yok yani ... Çok seviyorsan sen at mesaj.
Ters tepiyo :(
yanlışlıkla alakasız bir mesaj at sonra da pardon yanlışlıkla sana attım de ordanda konuyu uzat bir şekilde konuşursunuz
yanlışlıkla atmadığımı anlar
Gorunuse gore o seni istemiyor dostum zaten istese senin bisey yapmana gerek kalmaz bence hic bulasma yeniden onda bir degerin bir yerin varsa elbet donecektir sana ;)
Eyw kardeşim <3 Çok bunalttım mesaj ata ata bayadır mesaj atmıyorum şimdi sizce atarmı o ? Ama cok bunalttım
Başka bşeyim yok kardeş :D
Cevap
1Cevap
neden önce sen atmıyorsun illa ilk o atacak?
aşkta gurur olmaz at gitsin
Attım hep ben attım ama gurur yaptı tabi birazda yalvarınca ego tavan atsın egosunu indiriyim diyorum :(
genelde ilk erkek atar zaten
ama onunda çok abartmaması lazımdı tribini
şimdi atacağı varsa atar zaten sakın bilinçli atsın mesaj diye kıskandırmaya falan çalışma işler daha kötü olabilir
Tamm kardeşim hiç bişey yapmadan mesaj bekleyim yani ?
ya bekleyeceksin ya da mesaj atıcaksın sen herşeyi göze alıp
kararı sen ver
MSj atıyorum ters tepiyo diyorum :( çok mesaj attım tersledi hep :( Ama çocukca davrandım Şimdide ilk mesajı atacak yuzum yok
ama bak ne diyorsun çocukca davrandım diye o zman gönlünü alması gereken sensin
kırdıysan özür dilemeyi bilmelisin
Özür diledim yalvardım yaa Süprizle Gölünü alabilirmiyim video çekerek mesele yorumda gormustum onun gibi yapsam videonun sonunda cama çık deyip elimde buketle beklesem ?
ne romantik adamsın sen ya vayy sürpriz ha olabilir kızlar sürprizlere dayanamaz çiçek al ya da sevdiği bir hediye
Saçlarını çok severdi :( ?
ayakkabı al ve bir buket kırmızı gül dayanamaz heralde
bir de kocamannn bir ayıcık alabilirsin :)
Bak ayıcıgı geç
1-Topuklu ayakkabı ?
2-Çikolatalar ?
3-Saç bakım seti gibi bişey ? Fikrin varsa söylersen sevinirim
4-Bunları bir kutuya koyacak gülze olacak Sonra bir elimdede buket Yağmurun altında ? (: gece saat 2 gibi çıkmaya başladıgımız tarihte yapsam ?
ayıcığı neden geçiyorsun her kız bayılır kocaman bir ayıcığa
hepsinden demet yap o zaman çiek,çikolata ve ayakkabı parfüm de olabilir bunlar harika olur ama saç bakım setini geç bence romantik değil
peki anladım gece gidiceksin de yağmuru nasıl denk getiriceksin?
İnş gelir :( Olmassa öyle bir güne ayarlamaya çalışacam ayıcık ıslanmasın dıye :( Yada senin dediğin gibi yapıyım saç bakım seti felan boşveriyim parfum ayıcık felan ? (:
kız arkadaşının bütün sevidği şeker çikolata jelibon ne varsa onları da toplayıp paket yapabilirsin şeker olur
bu arada altın bir koılye de alabilirsin isim yazanlardan ya da yusufcuk kuşu bir altın kolye(yusufcuk kuşu eşine çok sadıkmış)anlamlı olabilir
Hmm netden bakıyım bir bu arada bu fikir için çok teşekkür ederim
rica ederim ;)
Bende istiyorum ama işte yapıcak bir şey yok beklemekten başka :)
3 kulfi 1 elam oku Allaha dua et icindeki duygular temizse belki cevap gelir Allaha klmis bu isler kardesim bnde istiyorum mesaj atmasini
İnş. kardeşim
sen neden atmıyosun
Atıyorum ters cevap veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar