NEDEN ORJİNAL ANTİVÜRÜS VE WPN KULLANIMALI?

Atatürkçü düşünce tarzının yasaklandığı ülkede yaşıyoruz. Şöyle ki apo dersen, şeriat istersen sorun yok. Zira şeriat istersen hiç sorun yok ama pkkalırda son bir senedir serbestlik var. Belli ki yeniden çözüm süreci düşünüyorlar

Ancak ''suriyeliler gitsin, Hudut namustur ve şeriat isteyenler AFGANİSTANA gitsin; ülkemizi bölemezsiniz '' dersen hemen göz altı ve bir ay tutuklu yargılanmak var. Sicilinize de işliyor ve iş bulmanız zorlaşıyor. 31 Mart 2024 seçimleri, 2028 seçimleri için umut oldu ama yine de suriyeliler oy kullanma konusunda eğitilirse; işimiz kolay değil. Bu durumda neden Orjinal WPN ve Antivürüs kullanılmalı?

-Soruşturma geçirmemek için

- Hackerlerin İP adresinizi ele geçirip suç işlememek için. Hackerlerden dolayı iki sene yargılandım ve beraat ettim

-Telefon veya bilgisayarınıza virüs yüklenmesi yoluyla banka hesaplarınızın boşaltılmaması için. Bu çok kişinin başına geliyor ama orjinal antivürüs yazılımı sizi korur.

- İnternete yavaşlama getirildiğinde, interneti kullanabilmek için

PEKİ HANGİ YAZILIM KULLANILMALI?

Merkezi yurt dışında olan, yazılım kullanılmalı. Ben MCCAFE kullanıyorum ve memnunum. WPN çalıştıkça, devletin resmi sitelerine giremiyorsun. Yani, gerçekten de çalışıyor. Merkezi de ABD de olup başınızın belaya gireceğini sanmıyorum. Tabi sizi sadece, düşüncenizden dolayı hükumete satmaz. Ciddi suç işlerseniz, bilemem. Konumunuz ise, İskandinav ülkeleri olmalı.