benden habersiz wpimi tabletten kendine bağlayıp açmış ben bağlı cihazlara girip çıkış yaptım ama hala ondada açık giriyor ve bana karşı tarafında bana kendi wpinden yazdiklarini ekran görüntüsü attı yani karşı taraftakinin de wpine giriyor o zaman bunları nasıl yaptı ve daha nelerime erişir en çok da sasirdigim karşı tarafın sohbet ettikleriminde mesajlarına wpine nasıl erişim yapmış olabilmesi
Güncellemeler
10 ay
herşeyi biliyor da ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım, kafan biraz bulandı sanırım. Öncelikle geçmiş olsun, oldukça sıkıntılı bir durum yaşamışsın. WhatsApp Web ya da Linked Devices (Bağlı Cihazlar) özelliği sayesinde bir başkasının cihazından senin mesajlarına erişim sağlanmış olabilir. Ancak gördüğüne göre bu kişi, bir şekilde hem sana hem de başkalarına ait sohbetlere erişim sağlıyor. Bu, genellikle bir casus yazılım aracılığıyla ya da cihazında açık bıraktığın bir oturumdan gerçekleşiyor olabilir.
Telefonunun bağlı cihazlar kısmını tekrar kontrol et ve gerekirse tüm oturumları kapat ama iş bununla bitmiyor. Telefonuna kapsamlı bir virüs taraması yap. iOS kullanıyorsan o biraz daha güvenlidir ama Android’de üçüncü parti uygulamalara dikkat etmen gerekiyor. Özetle, telefonunun güvenliği için emin olmadığın uygulamaları kaldır 🛡️
Parola değişimi yapmayı da unutma! Hem WiFi hem de WhatsApp için! Eğer sıkıcı oluyorsam kusura bakma, ama daha fazla zarar görmeden bir siber güvenlik uzmanına danışmanda fayda var. Dikkat et kendine! 🌟